viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 ελα ντε Επισης, το elephone m2 αξιζει σε αυτη την τιμη? Να φανταστώ οτι δεν το έχει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μου στάλθηκε και μένα newsletter από geekbuying με δήθεν προσφορές σε κινητά και xiaomi yi camera κλπ σε τρελές τιμές! Κράχτης και ταυτόχρονα μηδέν προσφορές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 redmi note 2 16gb 126$ Προσοχη TD version, αλλα απο οτι λεει η μια σιμ δουλευει FDD-LTE και WCDMA Tα φωτα σας παιδιά http://www.everbuying.net/product1120444.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ειναι προσφορα αλλα επειδη το πηρα σημερα και εστω για Powerbank,Ξυπνητηρι,Φακουδακι ειναι μια χαρα.Εκανα #$&%#@% και το Vegas μου εκοψε το αλλο μισο βιντεο οποτε ανεβαζω και το υπολοιπο τωρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Πέθανα με τις ατάκες. Αυτά τους στέλνεις και πέρνεις πόντους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν με νοιαζει η ψυχαγωγηση των κινεζων,ειμαι καφρος απο μικρος Αναθεμα αν καταλαβαινουν και τι λεω στο video. Ολα τα κινεζοsites οταν εχεις επιβεβαιωμενη αγορα (να το εχεις πληρωσει και να το εχουν στειλει δηλαδη) σου δινουν την δυνατοτητα να κανεις Review και να τσιμπησεις καποιους ποντους που μεταφραζονται σε κατι λεπτα του € για μελλοντικες αγορες (και bonus ποντους αν ανεβασεις και Video/Photos) με μοναδικη προυποθεση να αναγραφεις οτι το πηρες απο αυτους. Απλα ξενερωσα που δεν ειχαν το No1 και ειπα να δω τι λεει αυτο και δεν το μετανιωσα καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν με νοιαζει η ψυχαγωγηση των κινεζων,ειμαι καφρος απο μικρος Αναθεμα αν καταλαβαινουν και τι λεω στο video. Ολα τα κινεζοsites οταν εχεις επιβεβαιωμενη αγορα (να το εχεις πληρωσει και να το εχουν στειλει δηλαδη) σου δινουν την δυνατοτητα να κανεις Review και να τσιμπησεις καποιους ποντους που μεταφραζονται σε κατι λεπτα του € για μελλοντικες αγορες (και bonus ποντους αν ανεβασεις και Video/Photos) με μοναδικη προυποθεση να αναγραφεις οτι το πηρες απο αυτους. Απλα ξενερωσα που δεν ειχαν το No1 και ειπα να δω τι λεει αυτο και δεν το μετανιωσα καθολου Ωραιο review μπραβο.Πως το βλεπεις αξιζει σε αυτη την τιμη? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_242561.html Θα κρατησει για χωραφι η δεν θα βγαλει μηνα?Οταν λες κανει και για power bank δηλαδη το κινητο εχει usb κανονικο που μπορεις να φορτισεις οτι κινητο θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιο review μπραβο.Πως το βλεπεις αξιζει σε αυτη την τιμη? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_242561.html Θα κρατησει για χωραφι η δεν θα βγαλει μηνα?Οταν λες κανει και για power bank δηλαδη το κινητο εχει usb κανονικο που μπορεις να φορτισεις οτι κινητο θες? Τωρα σε ενα προιον των 23$ μη περιμενεις μεγαλες αυξομειωσεις της τιμης. Σε κανενα 5ωρο θα ανεβει και το δευτερο Part που λυνει μερικες αποριες ακομα. Το κινητο ειναι πουπουλο ολο το βαρος το εχει η μπαταρια εφαγε ηδη την πρωτη τουμπα σε τσιμεντο και δεν μου επαθε κατι αλλα δεν θα δοκιμαζα την τυχη μου σε χωραφι χειμωνα μιας και δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη στεγανοποιηση στο εκτεθημενο τουμπανοηχειο αλλα ουτε στο πληκτρολογιο. Σωστα καταλαβες εχει USB και Micro Usb στο κατω μερος που προστατευονται απο την καποτα (μου βγαινει η πιστη να το βγαλω).Με την USB φορτιζεις οτι θες βεβαια δινει 4,90κατι Volts και 0,76Α σε αντιθεση με τα 2.1Α ας πουμε ενος κλασσικου φορτιστη πριζας οποτε υπομονη για φορτισεις 100%. Δεν ειναι οτι επαιξε πχ στα 60$ οπως γραφουν κλασσικα αρχικη τιμη στον Θεο αλλα προτείνουμε κινητα που δεν εχουμε πιασει στα χερια μας μονο και μονο επειδη επεσε 20€ τουλαχιστον αυτο ειναι ο ορισμος του VFM για καποιον που δεν θελει πολλα πολλα και μου αφησε καλες εντυπωσεις.(και στην τελικη και η οθονη να σπασει σου μενει ενα Powerbank ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα σε ενα προιον των 23$ μη περιμενεις μεγαλες αυξομειωσεις της τιμης. Σε κανενα 5ωρο θα ανεβει και το δευτερο Part που λυνει μερικες αποριες ακομα. Το κινητο ειναι πουπουλο ολο το βαρος το εχει η μπαταρια εφαγε ηδη την πρωτη τουμπα σε τσιμεντο και δεν μου επαθε κατι αλλα δεν θα δοκιμαζα την τυχη μου σε χωραφι χειμωνα μιας και δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη στεγανοποιηση στο εκτεθημενο τουμπανοηχειο αλλα ουτε στο πληκτρολογιο. Σωστα καταλαβες εχει USB και Micro Usb στο κατω μερος που προστατευονται απο την καποτα (μου βγαινει η πιστη να το βγαλω).Με την USB φορτιζεις οτι θες βεβαια δινει 4,90κατι Volts και 0,76Α σε αντιθεση με τα 2.1Α ας πουμε ενος κλασσικου φορτιστη πριζας οποτε υπομονη για φορτισεις 100%. Δεν ειναι οτι επαιξε πχ στα 60$ οπως γραφουν κλασσικα αρχικη τιμη στον Θεο αλλα προτείνουμε κινητα που δεν εχουμε πιασει στα χερια μας μονο και μονο επειδη επεσε 20€ τουλαχιστον αυτο ειναι ο ορισμος του VFM για καποιον που δεν θελει πολλα πολλα και μου αφησε καλες εντυπωσεις.(και στην τελικη και η οθονη να σπασει σου μενει ενα Powerbank ) Αρα το χτυπαμε και βλεπουμε.Αντιστοιχο nokia απο Ελλαδα βγαινει στα 50 με μικροτερη μπαταρια αλλα ενταξει δεν θα υπαρχει συγκριση στην ποιοτητα. Το θεμα ειναι οτι εχει αρκετα μεγαλη οθονη για feature phone με καλη αναλυση(ppi) για την τιμη του οποτε δεν στραβωνεσαι.Πιστευεις να το παρω απο gearbest η το εχει κανενα πιο αξιοπιστο καταστημα σε αυτη την τιμη? Και να μην το χρησιμοποιεις σαν power bank η μπαταρια πρεπει να κραταει κανα μηνα αν ειναι οντως τοσο μεγαλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αρα το χτυπαμε και βλεπουμε.Αντιστοιχο nokia απο Ελλαδα βγαινει στα 50 με μικροτερη μπαταρια αλλα ενταξει δεν θα υπαρχει συγκριση στην ποιοτητα. Το θεμα ειναι οτι εχει αρκετα μεγαλη οθονη για feature phone με καλη αναλυση(ppi) για την τιμη του οποτε δεν στραβωνεσαι.Πιστευεις να το παρω απο gearbest η το εχει κανενα πιο αξιοπιστο καταστημα σε αυτη την τιμη? Και να μην το χρησιμοποιεις σαν power bank η μπαταρια πρεπει να κραταει κανα μηνα αν ειναι οντως τοσο μεγαλη. Ειναι περιπτωση Nonamed κινεζοκινητου,παιζει με παρομοιο ονομα με την Changhong που ειναι τεραστια εταιρια τηλεορασεων etc στην Κινα (παρομοια περιπτωση με Trustfire/Ultrafire/Thrustfire που στοχευει να μπερδεψει τον καταναλωτη). Δεν βλεπω πουθενα αλλου να το εχουν αλλα αν δεις ενα φτηνοκινητο με χαρακτηριστικα που σου αρεσουν κανε μια δοκιμη (αυτο το διαλεξα αναμεσα στα αλλα χλεμπονιαρικα κινητα επειδη ειχε ελληνικα) στην τελικη θα σου μεινει ενα αργο powerbank. Μηνα με τις μηδενικες δυνατοτητες του;Λιγα λες αν σκεφτεις οτι τα βασικα Samsung Flip phones εχουν 600mAh και κρατανε 2 εβδομαδες ανετα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ειναι περιπτωση Nonamed κινεζοκινητου,παιζει με παρομοιο ονομα με την Changhong που ειναι τεραστια εταιρια τηλεορασεων etc στην Κινα (παρομοια περιπτωση με Trustfire/Ultrafire/Thrustfire που στοχευει να μπερδεψει τον καταναλωτη). Δεν βλεπω πουθενα αλλου να το εχουν αλλα αν δεις ενα φτηνοκινητο με χαρακτηριστικα που σου αρεσουν κανε μια δοκιμη (αυτο το διαλεξα αναμεσα στα αλλα χλεμπονιαρικα κινητα επειδη ειχε ελληνικα) στην τελικη θα σου μεινει ενα αργο powerbank. Μηνα με τις μηδενικες δυνατοτητες του;Λιγα λες αν σκεφτεις οτι τα βασικα Samsung Flip phones εχουν 600mAh και κρατανε 2 εβδομαδες ανετα. Για βαριά χρήση θα προτιμούσες το συγκεκριμένο η αυτο: http://www.tinydeal.com/no1-a9-24-flashlight-4800mah-battery-ip67-waterproof-rugged-phone-p-156638.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Ωραιο αυτο αλλα δεν βλεπω Ελληνικα να εχει οπως το προηγουμενο. Παιδια θελω να παρω την μανα ενα κινητο ,ξερεται τωρα μεγαλα νουμερα (και πληκτρα αλλα να φαινονται και στην οθονη ),τουμπανο ηχειο (για παρτι λεμε),απλο στην χρηση του με δυο καρτες sim και μια τυπικη φωτογραφικη μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Για βαριά χρήση θα προτιμούσες το συγκεκριμένο η αυτο: http://www.tinydeal.com/no1-a9-24-flashlight-4800mah-battery-ip67-waterproof-rugged-phone-p-156638.html Αυτο ηταν η πρωτη επιλογη μου για να του κανω και ενα Review μιας και φαινοταν ενδιαφερον κινητακι τωρα να σου πω την αληθεια καλυτερα που δεν το εστειλαν,προτιμω να τσιμπησω 2 Changnong Ωραιο αυτο αλλα δεν βλεπω Ελληνικα να εχει οπως το προηγουμενο. Παιδια θελω να παρω την μανα ενα κινητο ,ξερεται τωρα μεγαλα νουμερα (και πληκτρα αλλα να φαινονται και στην οθονη ),τουμπανο ηχειο (για παρτι λεμε),απλο στην χρηση του με δυο καρτες sim και μια τυπικη φωτογραφικη μηχανη. Οντως το Νο1 δεν εχει ελληνικα αλλα μαλλον και το Changnong δεν θα σε καλυψει μιας και ειναι χοντρο και βαρυ (θα μου πεις μεσα σε τσαντα θα μπει αλλα still...),το ηχειο οντως ειναι για βαρηκοους εχει 2 sims αλλα και η φωτογραφικη μηχανη ειναι κατι λιγοτερο απο βασικη. Ελα και το Part 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Αυτο ηταν η πρωτη επιλογη μου για να του κανω και ενα Review μιας και φαινοταν ενδιαφερον κινητακι τωρα να σου πω την αληθεια καλυτερα που δεν το εστειλαν,προτιμω να τσιμπησω 2 Changnong Οντως το Νο1 δεν εχει ελληνικα αλλα μαλλον και το Changnong δεν θα σε καλυψει μιας και ειναι χοντρο και βαρυ (θα μου πεις μεσα σε τσαντα θα μπει αλλα still...),το ηχειο οντως ειναι για βαρηκοους εχει 2 sims αλλα και η φωτογραφικη μηχανη ειναι κατι λιγοτερο απο βασικη. Ελα και το Part 2 https://www.youtube.com/watch?v=bSJpwzVcZkc&feature=youtu.be Εντάξει κορυφαίο review και βγάζεις και γέλιο με τις ατάκες μπράβο. Για το No 1 σαν πιο ανθεκτικό αδιάβροχο θα το προτιμούσα απλά δεν ξέρω αν αξίζει την διπλάσια τιμή. Η μπαταρία 4800 ίδια με τη 12800 του changnong πρέπει να είναι σε μέγεθος και ίσως και σε χωρητικότητα απλά δεν ξέρω πόσα ma βγάζει σαν power bank. Δεν έχει και ελληνικά μιας και θα πάει στον πατέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Το έχεις πολύ φίλε. Ωραίες ατάκες και παρόλη τη χιουμοριστική διάθεση, είσαι ουσιαστικός. Άνετα θα έβγαζες χρήματα από reviews.... Μπράβο μάγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις