Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρίξτε μια ματιά σε μια φημη για το pro.. http://forum.xda-developers.com/android/general/teclast-x98-pro-launch-thread-qa-t3175800/page16 Δεν ισχύει γιατί έχω το tablet και πριν 2 βδομάδες έβγαλαν αναβάθμιση που λύνει όλα τα προβλήματα μπαταρίας και υπερθέρμανσης. Φυσικά επειδή εγώ δεν νομίζω ότι έχω πλέον τέτοια προβλήματα δεν το έχω περάσει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 εχει ανακοινωθεί και έχει βγει και το bios Σε λίγες μέρες θα βγαίνει και σε όλα τα μαγαζιά ως Dual boot. Και για να λέμε την αλήθεια έχει και παρόμοιες επιδόσεις το chip του με το "παλιό" air 3G. χωρις διαθεση τσακωμου διαφωνω με αυτο που ειπες οτι γενικα ειναι η ιδια εκδοση. εχουν διαφορες ασχετα αν στο γενικο συνολο δεν αλλαζει κατι δραματικα και εχουν παρομοιες επιδοσεις. το "παλιο" ειναι πιο γρηγορο και το νεο πιο καλο σε games σε γενικες γραμμες. ο z8300 μεχρι στιγμης αποδικνυεται πιο αργος τουλαχιστον με τον z3736 φτανοντας τα επιπεδα του z3735. και για αυτο αλλωστε η μεγαλη συζητηση γιατι βγαζουν νεους cherry trail απο το νεο ετος συμφωνα με την ιντελ. επισης επειδη δεν εχω δει πουθενα το bios update για dual boot παρα update για τα win10 θα ηθελα να μου δωσεις ενα λινκ με ενδιαφερει το θεμα προς dredus http://www.banggood.com/2015xmas.html?bid=16469&utmid=205#socks και το προ με το plus ειναι διαφορετικα μοντελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 χωρις διαθεση τσακωμου διαφωνω με αυτο που ειπες οτι γενικα ειναι η ιδια εκδοση. εχουν διαφορες ασχετα αν στο γενικο συνολο δεν αλλαζει κατι δραματικα και εχουν παρομοιες επιδοσεις. το "παλιο" ειναι πιο γρηγορο και το νεο πιο καλο σε games σε γενικες γραμμες. ο z8300 μεχρι στιγμης αποδικνυεται πιο αργος τουλαχιστον με τον z3736 φτανοντας τα επιπεδα του z3735. και για αυτο αλλωστε η μεγαλη συζητηση γιατι βγαζουν νεους cherry trail απο το νεο ετος συμφωνα με την ιντελ. επισης επειδη δεν εχω δει πουθενα το bios update για dual boot παρα update για τα win10 θα ηθελα να μου δωσεις ενα λινκ με ενδιαφερει το θεμα προς dredus http://www.banggood.com/2015xmas.html?bid=16469&utmid=205#socks και το προ με το plus ειναι διαφορετικα μοντελα. Είπα παρόμοιες όχι ίδιες όπως και να έχει έχει καλύτερη αυτονομία αν θέλουμε να πουμε το πραγματικό Plus του plus ( ) που έχει. Έχει βγει biosupdatetool και θα μπορείς να το αναβαθμίσεις επίσημα μέχρι το τέλος του μήνα. Δεν βρίσκω το link (χθες το είδα κατα λάθος που έψαχνα για το δικό μου pro) αλλά το έχω στο pc μου αν σε ενδιαφέρει να στο στείλω. Δεν ξέρω τον προβληματισμό σου για τους cherry trail o Z8500 τα κάνει όλα κομμάτια. Ακόμα και με αφαίρεση του turbo mode (για μεγάλυτερη αυτονομία μπαταρίας) είναι ανώτερος από τον Z3736 σε όλα. Τα καινουρια chip που θα βγούν απλά έχουν καλύτερο GPU από τα τωρινά cherry trail και μικρότερες θερμοκρασίες. Κατά τα άλλα ίδια είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Είπα παρόμοιες όχι ίδιες όπως και να έχει έχει καλύτερη αυτονομία αν θέλουμε να πουμε το πραγματικό Plus του plus ( ) που έχει. Έχει βγει biosupdatetool και θα μπορείς να το αναβαθμίσεις επίσημα μέχρι το τέλος του μήνα. Δεν βρίσκω το link (χθες το είδα κατα λάθος που έψαχνα για το δικό μου pro) αλλά το έχω στο pc μου αν σε ενδιαφέρει να στο στείλω. Δεν ξέρω τον προβληματισμό σου για τους cherry trail o Z8500 τα κάνει όλα κομμάτια. Ακόμα και με αφαίρεση του turbo mode (για μεγάλυτερη αυτονομία μπαταρίας) είναι ανώτερος από τον Z3736 σε όλα. Τα καινουρια chip που θα βγούν απλά έχουν καλύτερο GPU από τα τωρινά cherry trail και μικρότερες θερμοκρασίες. Κατά τα άλλα ίδια είναι. σαφως καλυτερη αυτονομια το plus. μεγαλο θετικο γιατι γενικα ολα αυτα δεν σκιζουν σε αυτον τον τομεα, βεβαια αυτο ειναι παραγωγο του επεξεργαστη που φοραει. οκ για το λινκ γιατι εγω καθημερινα ψαχνω το θεμα και εχω δει μονο bios update που fixaρει πραγματα στα 10ρια και μονο..θα δουμε λοιπον. φυσικα οπως εχω γραψει πολλες φορες και σε αλλο θεμα ολα αυτα τα μοντελα αναμενεται να παρουν το δευτερο λειτουργικο στο μελλον μολις ξεπεραστουν τα προβληματα που αντιμετωπιζουν ολες μα ολες οι κινεζοεταιριες.. η πρωτη σε αυτο θα ειναι η τεκλαστ παντως γιατι εχει το πιο γρηγορο support. και κατι τελευταιο δεν μιλησα για τον z8500 που φορας εσυ στο pro σου (btw πολυ αξιολογο μηχανακι για εμενα ιδιως μετα την λυση του ψησιματος που ειχε) αλλα για για τον z8300 ο οποιος ειναι σαφεστατα η μερα με την νυχτα σε σχεση με τον 8500. για την ακριβεια ειναι πιο αργος και απο τον z3736 και αγγιζει τα επιπεδα ταχυτητας του z3735. αν και 4 γιγα ραμ το plus σε σχεση με το 3g (αλλη μια μεγαλη διαφορα τους) τελικα το plus μεχρι τωρα εμφανιζεται σε επιδοσεις πισω απο τα "παλια μοντελα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Η γνώμη σας για το χ16 και το x2 ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kont Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καμία Πρόταση 8-9'' και αν παίζει και κάνα κουπόνι ευπρόσδεκτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 οι cherry tail έχουν hw υποστήριξη και στον HEVC/H.265. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 έχει μείνει σε κανέναν καμιά παραγγελία από banggood ανεκτέλεστη για τηλέφωνο xiaomi με την έκπτωση που δεν θα την ολοκληρώσει και μπορεί να την παραχωρήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καμία Πρόταση 8-9'' και αν παίζει και κάνα κουπόνι ευπρόσδεκτο... Chuwi Hi8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 χωρις διαθεση τσακωμου διαφωνω με αυτο που ειπες οτι γενικα ειναι η ιδια εκδοση. εχουν διαφορες ασχετα αν στο γενικο συνολο δεν αλλαζει κατι δραματικα και εχουν παρομοιες επιδοσεις. το "παλιο" ειναι πιο γρηγορο και το νεο πιο καλο σε games σε γενικες γραμμες. ο z8300 μεχρι στιγμης αποδικνυεται πιο αργος τουλαχιστον με τον z3736 φτανοντας τα επιπεδα του z3735. και για αυτο αλλωστε η μεγαλη συζητηση γιατι βγαζουν νεους cherry trail απο το νεο ετος συμφωνα με την ιντελ. επισης επειδη δεν εχω δει πουθενα το bios update για dual boot παρα update για τα win10 θα ηθελα να μου δωσεις ενα λινκ με ενδιαφερει το θεμα προς dredus http://www.banggood.com/2015xmas.html?bid=16469&utmid=205#socks και το προ με το plus ειναι διαφορετικα μοντελα. γιατί χρειάζεσαι bios update για να βάλεις android στο pc?ubuntu έβαλα στο cube i7 stylus χωρίς πρόβλημα http://filesdeck.co/files/lollipop5-1x86-techposts-org-iso-9016756457-full-version-mediafire-download.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 γιατί χρειάζεσαι bios update για να βάλεις android στο pc?ubuntu έβαλα στο cube i7 stylus χωρίς πρόβλημα http://filesdeck.co/files/lollipop5-1x86-techposts-org-iso-9016756457-full-version-mediafire-download.html μα αυτο ρωτησα γιατι δεν εχω βρει καποιο bios update για το dual. αυτο που εχουν πει ειναι οτι θα βγει ota update που θα περναει το δευτερο λειτουργικο και αυτο εγραψα στο μηνυμαπου προηγειται αυτου που παρεθεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reviewit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια αρχισαν οι χριστουγεννιατικες προσφορες στο geekbuying , one plus x στα 250$ http://promotion.geekbuying.com/promotion/xmas_72h_seckill Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από matrixxx διορθωση συνδεσμου - kudos to questioner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Που ακριβώς το βλέπεις σε αυτή την τιμή γιατί εγώ το βλέπω 264$... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια αρχισαν οι χριστουγεννιατικες προσφορες στο geekbuying , one plus x στα 250$ http://promotion.geekbuying.com/promotion/xmas_72h_seckill Που ακριβώς το βλέπεις σε αυτή την τιμή γιατί εγώ το βλέπω 264$... ελα ντε Επισης, το elephone m2 αξιζει σε αυτη την τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 έχει μείνει σε κανέναν καμιά παραγγελία από banggood ανεκτέλεστη για τηλέφωνο xiaomi με την έκπτωση που δεν θα την ολοκληρώσει και μπορεί να την παραχωρήσει; Πάει έληξε πλέον σε όλους. Όποιος πήρε πήρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις