Questioner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το βρίσκω το lottery. Μπορεις να βάλεις λινκ? http://www.banggood.com/2015xmas.html#socks
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενημερωτικά, τα κουπόνια αυτά είναι αποκλειστικά για το account του καθενός Οπότε πιάνει μονο σε εσένα και είναι για 1 χρήση πολυ καλα κανεις και το λες. δεν ηξερα και εγω αν ισχυει για τον εκαστοτε λογαριασμο η οχι γιαυτο και το ειπα με επιφυλαξη.βλακεια λοιπον σορρυ Δεν το βρίσκω το lottery. Μπορεις να βάλεις λινκ? εδω εισαι! http://www.banggood.com/2015xmas.html?bid=16469&utmid=205#socks
eagle_eyes Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν το βρίσκω το lottery. Μπορεις να βάλεις λινκ? http://www.banggood.com/2015xmas.html?bid=16469&utmid=205#socks
panos2171 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αλήθεια, για αντικείμενο του 10ευρου, να ζητήσω tracking (οπότε να έρθει μία η άλλη με την έκπτωση από τους πόντους); Ή μπα; Ναι, κι εγώ έτσι την πάτησα με κάτι piston youth. Είπα δε βαριέσαι είναι μικρής αξίας και από αρχές Οκτωβρίου ακόμα τα περιμένω...
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά Ευχαριστώ για το lottery link. Αποφάσισα να αγορασω το x98plus dual boot αλλά επειδή βλεπω να αργεί η έκδοση αυτή θα αγοράσω το 3g 169$ -5% απο το geek. Θελω να που προτείνετε μια προστασία για την οθόνη και μια θήκη. Αν παιζει και πληκτρολόγιο δεν με χαλάει. Αυτό που με εενδιαφέρει περισσότερα είναι να ειναι οσο πιο εύχρηστη η θήκη. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που βολεύει στο γραφείο αλλα ....και στην κοιλιά επάνω. Δώστε καμια πληροφορία για πατήσω το κουμπάκι γρήγορα γρήγορα γιατι εχω καεί τόσες μέρες.
apostolispk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγω που θελω να αγορασω το xiaomi redmi note 2 απο ποια σελιδα να το αγορασω?
vgiozo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά Ευχαριστώ για το lottery link. Αποφάσισα να αγορασω το x98plus dual boot αλλά επειδή βλεπω να αργεί η έκδοση αυτή θα αγοράσω το 3g 169$ -5% απο το geek. Θελω να που προτείνετε μια προστασία για την οθόνη και μια θήκη. Αν παιζει και πληκτρολόγιο δεν με χαλάει. Αυτό που με εενδιαφέρει περισσότερα είναι να ειναι οσο πιο εύχρηστη η θήκη. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που βολεύει στο γραφείο αλλα ....και στην κοιλιά επάνω. Δώστε καμια πληροφορία για πατήσω το κουμπάκι γρήγορα γρήγορα γιατι εχω καεί τόσες μέρες. Κατ' αρχάς για το κουπονάκι, μπορείς να βρεις και 6% = Xmas06, 9c4c54 αλλά υπάρχει και 10% κουπόνι, αρκεί να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Banggood από το Google Play και να κάνεις την αγορά σου από εκεί...αφού περίμενες τόσο καιρό, μην βιαστείς τώρα. Για θήκη, εγώ προτιμώ τις δερμάτινες και μου άρεσε πολύ η μαύρη από εδώ. Στο ίδιο μαγαζί έχει διάφορα screen protector....
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλα βλέπω να περνάει μηνας μεχρι να γίνει διαθέσιμο το plus dual. Θα πάρω το 3g και θα το πουλήσω η δωρισω αργότερα. Ετσι και αλλιώς φαντάζομαι το plus με το 3g θα έχουν παρόμοιες επιδόσεις. Αυτό λέω, ειναι το σωστό η χάνω κάτι με τα τοσα που κυκλοφορούν ? http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Teclast-X98-Air-3G-Phablet-9-7--Dual-OS-Android4-4---Windows8-1-2GB-64GB-Intel-Z3736F-Quad-Core-2-16GHz-IPS-2048-1536-HDMI-GPS---White-Gray-342564.html θα μου το βρούνε λένε και επιβεβαιώθηκε οτι ειναι με τον Z3736F. Θήκη σκέφτομαι να έχει και πληκτρολόγιο . Βρηκα αυτή απο το gear... http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_239759.html Ειναι καλή η υπάρχει κάποια περισσότερο εργονομική? Ξέρω δεν θέλω να αγοράσω απο gear αλλά δεν την βρήκα φτηνότερα. Με πόσα στέλνουν με tracking?
Xander Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγω που θελω να αγορασω το xiaomi redmi note 2 απο ποια σελιδα να το αγορασω? vickmall.com μακράν το πιο αξιόπιστο, αν και τσιμπάει λίγο τις τιμές.
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά Ευχαριστώ για το lottery link. Αποφάσισα να αγορασω το x98plus dual boot αλλά επειδή βλεπω να αργεί η έκδοση αυτή θα αγοράσω το 3g 169$ -5% απο το geek. Θελω να που προτείνετε μια προστασία για την οθόνη και μια θήκη. Αν παιζει και πληκτρολόγιο δεν με χαλάει. Αυτό που με εενδιαφέρει περισσότερα είναι να ειναι οσο πιο εύχρηστη η θήκη. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που βολεύει στο γραφείο αλλα ....και στην κοιλιά επάνω. Δώστε καμια πληροφορία για πατήσω το κουμπάκι γρήγορα γρήγορα γιατι εχω καεί τόσες μέρες. Φίλε μου γενικά είναι η ίδια έκδοση... Και εσύ αν θελεις μπορείς και μονος σου τα βάλεις το dual boot. Υπάρχει αρκετή διαφορά ανάμεσα στα 2 και 4Gb ram Να το ξέρεις.. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει το windows κομμάτι. vickmall.com μακράν το πιο αξιόπιστο, αν και τσιμπάει λίγο τις τιμές. Εγώ μετά από την εμπειρία που είχα και από banggood με after sale θα έλεγα ότι έχει ξεπεράσει το vickmall κατά πολύ.
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις πάτησα για -4% κουπόνι απο εεγγραφή σε newsletter και δεν το δέχτηκε. Να περιμένω... Και αλλο γκαμοτο. Το bangood εμφάνισε το plus dual boot αλλά πότε θα γίνει διαθέσιμο...? Αυτό που διάβαζα αλλά κανένας δεν μου έλυσε την απορία είναι γιατί δινει στο site της intel ως max τα 2GB για τον 8300?
Xander Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ μετά από την εμπειρία που είχα και από banggood με after sale θα έλεγα ότι έχει ξεπεράσει το vickmall κατά πολύ. καλό αυτό, να υπάρχουν επιλογές και να μην εγκλωβιζόμαστε σε ένα μαγαζί. και εγώ περιμένω ένα note 2 από banggood, ελπίζω όλα να πάνε καλά.
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά Ευχαριστώ για το lottery link. Αποφάσισα να αγορασω το x98plus dual boot αλλά επειδή βλεπω να αργεί η έκδοση αυτή θα αγοράσω το 3g 169$ -5% απο το geek. Θελω να που προτείνετε μια προστασία για την οθόνη και μια θήκη. Αν παιζει και πληκτρολόγιο δεν με χαλάει. Αυτό που με εενδιαφέρει περισσότερα είναι να ειναι οσο πιο εύχρηστη η θήκη. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που βολεύει στο γραφείο αλλα ....και στην κοιλιά επάνω. Δώστε καμια πληροφορία για πατήσω το κουμπάκι γρήγορα γρήγορα γιατι εχω καεί τόσες μέρες. αυτο http://m.geekbuying.com/item/-HK-Stock-Teclast-X98-Air-3G-Phablet-9-7--Dual-OS-Android4-4---Windows8-1-2GB-64GB-Intel-Z3736F-Quad-Core-2-16GHz-IPS-2048-1536-HDMI-GPS---White-Gray-342564.html με το x98plus δεν ειναι τα ιδια ταμπλετ. μιλαμε για διαφορετικους επεξεργαστες διαφορετικες αποδοσεις γραφικων διαφορετικες επιδοσεις επεξεργαστη και μπαταριας... επισης ναι λογικα κανα μηνα θα τον φαει να βγει το dual, ετσι κι αλλιως μεχρι τωρα δυσκολευονται πολυ τα cherry στο θεμα dual. και εννοειται δεν παιρνει αυτη την στιγμη δευτερο λειτουργικο το plus σε καμια περιπτωση... οταν βγει το update θα ανακοινωθει απο την κοινοτητα η απο την τεκλαστ. σε καμια περιπτωση δεν βαζουμε σε κινεζικο μονοι μας κατι γιατι μπορει να το κανουμε δισκο για καφεδες. ιδιως τωρα που πονανε ολα σε αυτο το θεμα
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 οταν βγει το update θα ανακοινωθει απο την κοινοτητα η απο την τεκλαστ. σε καμια περιπτωση δεν βαζουμε σε κινεζικο μονοι μας κατι γιατι μπορει να το κανουμε δισκο για καφεδες. ιδιως τωρα που πονανε ολα σε αυτο το θεμα εχει ανακοινωθεί και έχει βγει και το bios Σε λίγες μέρες θα βγαίνει και σε όλα τα μαγαζιά ως Dual boot. Και για να λέμε την αλήθεια έχει και παρόμοιες επιδόσεις το chip του με το "παλιό" air 3G.
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ρίξτε μια ματιά σε μια φημη για το pro.. http://forum.xda-developers.com/android/general/teclast-x98-pro-launch-thread-qa-t3175800/page16 (Πείτε με μ@_&(&_ ψαχνω στην σελίδα του bangood το "lottery" και δεν το βρίσκω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις