vgiozo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καθότι η ταμπλέτα Teclast x98 Air 3G που αγόρασα μου βγήκε ελαττωματική και την έστειλα πίσω για επιστροφή χρημάτων (τα οποία το Paypal δεν δέχεται πλέον να αποδώσει προτού παραλάβει ο πωλητής στη Κίνα, ενώ πριν τα απέδιδε μετά την παροχή απόδειξης αποστολής), μου έχει ξεμείνει μια παραγγελία για δερμάτινη θήκη, που θα μείνει ορφανή. Πρόκειται για αυτή, σε χρυσαφί χρώμα - συμβατή και με το νέο σχεδιασμό των x98 ταμπλετών της Teclast -και είναι ήδη καθ' οδόν (προς Θεσσαλονίκη)...αν ενδιαφέρεται κανείς, ας επικοινωνήσει...
turbakiasss Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω μια παραγγελία από banggood που λήγει σε 3 ημέρες, ένα redmi note 2 32G και ένα γυαλί προστατευτικό. Υπάρχει τρόπος να την δώσω σε κάποιον εδώ που το θέλει? Είναι με κουπόνι τελική τιμή 138.73$. Ισχύει για 4 ώρες ακόμα. Όποιος θέλει να μου στείλει pm να του δώσω τα στοιχεία να το πάρει. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2015 από turbakiasss 3
Billator Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Καθότι η ταμπλέτα Teclast x98 Air 3G που αγόρασα μου βγήκε ελαττωματική και την έστειλα πίσω για επιστροφή χρημάτων (τα οποία το Paypal δεν δέχεται πλέον να αποδώσει προτού παραλάβει ο πωλητής στη Κίνα, ενώ πριν τα απέδιδε μετά την παροχή απόδειξης αποστολής), μου έχει ξεμείνει μια παραγγελία για δερμάτινη θήκη, που θα μείνει ορφανή. Πρόκειται για αυτή, σε χρυσαφί χρώμα - συμβατή και με το νέο σχεδιασμό των x98 ταμπλετών της Teclast -και είναι ήδη καθ' οδόν (προς Θεσσαλονίκη)...αν ενδιαφέρεται κανείς, ας επικοινωνήσει... Αν ήταν η μαύρη θα στην έπαιρνα..
vgiozo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αν ήταν η μαύρη θα στην έπαιρνα.. Καλά κι εγώ τη μαύρη ήθελα, αλλά τότε μου έλεγαν ότι θα παραλάβουν 12 μέρες αργότερα...οπότε για να μην μείνει αφύλακτη η ταμπλέτα, τη πήρα στο χρυσαφί της "λουκρητίας"...λολ, εντάξει μια χαρά είναι... ...το καλό αυτής της θήκης είναι ότι σε κάθε πλευρά έχει ένα μικρό cutout στο μέσο, ώστε να πιάνουν πιο εύκολα τα "gestures" στη χρήση του λειτουργικού... ...με τη προηγούμενη θήκη μου, επειδή το δέρμα έφτανε μέχρι την άκρη της οθόνης, αρκετές φορές τα swipes δεν έπιαναν.
wasd Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 κάποιος που αγόρασε το xiaomi redmi note 2 με το κουπόνι από banggood μπορεί να μου πει τι λέει το tracking του? γιατί το δικό μου έχει κολλήσει από τις 24/11 στο The item is ready for shipment. υποψιάζομαι ότι επειδή είναι με nl post ότι έχει κολλήσει στην Ολλανδία το πακέτο. Εμένα στο arrived in country of destination απο 27/11. Μιλησα με banggood και ειπαν οτι το destination αναφερετε στην Ελλάδα, γιατί εγώ διάβασα αλλού οτι εννούσε την Ολλανδία. Στα ελτα δεν φαίνετε, μίλησα μαζί τους και μου είπαν οτι έχει ξεκινήσει απο 25/11 για Ελλάδα και ακόμα δεν το έχουν παραλάβει. Λέτε να τα στέλνουν με τραίνο και να επηρεαζόμαστε απο το http://www.newsit.gr/ellada/Eidomeni-Ennea-imeres-kleisti-i-sidirodromiki-grammi-Skepseis-na-feroyn-stin-Athina-toys-prosfyges/449619
lefta_yparxoun Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ισχύει για 4 ώρες ακόμα. Όποιος θέλει να μου στείλει pm να του δώσω τα στοιχεία να το πάρει. Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά, είναι το καλύτερο δώρο σε μια τιμή που δεν πίστευα ότι θα αποσταλεί. 1
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα στο arrived in country of destination απο 27/11. Μιλησα με banggood και ειπαν οτι το destination αναφερετε στην Ελλάδα, γιατί εγώ διάβασα αλλού οτι εννούσε την Ολλανδία. Στα ελτα δεν φαίνετε, μίλησα μαζί τους και μου είπαν οτι έχει ξεκινήσει απο 25/11 για Ελλάδα και ακόμα δεν το έχουν παραλάβει. Λέτε να τα στέλνουν με τραίνο και να επηρεαζόμαστε απο το http://www.newsit.gr/ellada/Eidomeni-Ennea-imeres-kleisti-i-sidirodromiki-grammi-Skepseis-na-feroyn-stin-Athina-toys-prosfyges/449619 Θα το δείς στα ΕΛΤΑ όταν σου γράψει αυτό: "The item has been processed in the country of destination" (κάνει μέχρι και δέκα μέρες από το στάδιο που είσαι) 1
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 απλα να θυμισω οτι το banggood εχει μια χαζομαρα σαν λοταρια οπου και καλα μπορει να κερδισεις ενα κινητο η κανα κουπονι (οπως εβαλα 8% πριν μερικες μερες)η ποντους. επειδη ειδα οτι οι ποντοι ειναι μεχρι τελος δεκεμβρη αν κανετε τον κοπο να συμμετεχετε εκει καθε μερα μπορει να κερδιζετε καμια 100ρια ποντους. στο τελος μπορει να ειναι πχ 2000 οι κερδισμενοι σας ποντοικαι ετσι θα εχετε μια εκπτωση σε μια καλη παραγγελια σας 20 δολλαρια. not bad 3
spysif Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 απλα να θυμισω οτι το banggood εχει μια χαζομαρα σαν λοταρια οπου και καλα μπορει να κερδισεις ενα κινητο η κανα κουπονι (οπως εβαλα 8% πριν μερικες μερες)η ποντους. επειδη ειδα οτι οι ποντοι ειναι μεχρι τελος δεκεμβρη αν κανετε τον κοπο να συμμετεχετε εκει καθε μερα μπορει να κερδιζετε καμια 100ρια ποντους. στο τελος μπορει να ειναι πχ 2000 οι κερδισμενοι σας ποντοικαι ετσι θα εχετε μια εκπτωση σε μια καλη παραγγελια σας 20 δολλαρια. not bad Νομίζω, όμως, ότι δεν έχεις όλους τους πόντους άμεσα διαθέσιμους για εξαργύρωση. Έχω, π.χ., 257 πόντους και μου δίνει μόνο τους 169 ως available για να τους χρησιμοποιήσω ως έκπτωση (σε κάτι που κοστίζει 10 ευρώ...). Αν βάλω στο καλάθι κάτι που κοστίζει 13 ευρώ, μου δίνει τους 197 ως διαθέσιμους, ενώ με προϊόν αξίας 19,19 ευρώ μου δίνει και τους 257. Οπότε, μάλλον, πως το υπολογίζουν έτσι, ώστε η έκπτωση να μην ξεπερνάει το 10%, αν χρησιμοποιήσεις τους πόντους. Αλήθεια, για αντικείμενο του 10ευρου, να ζητήσω tracking (οπότε να έρθει μία η άλλη με την έκπτωση από τους πόντους); Ή μπα;
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω, όμως, ότι δεν έχεις όλους τους πόντους άμεσα διαθέσιμους για εξαργύρωση. Έχω, π.χ., 257 πόντους και μου δίνει μόνο τους 169 ως available για να τους χρησιμοποιήσω ως έκπτωση (σε κάτι που κοστίζει 10 ευρώ...). Αν βάλω στο καλάθι κάτι που κοστίζει 13 ευρώ, μου δίνει τους 197 ως διαθέσιμους, ενώ με προϊόν αξίας 19,19 ευρώ μου δίνει και τους 257. Οπότε, μάλλον, πως το υπολογίζουν έτσι, ώστε η έκπτωση να μην ξεπερνάει το 10%, αν χρησιμοποιήσεις τους πόντους. Αλήθεια, για αντικείμενο του 10ευρου, να ζητήσω tracking (οπότε να έρθει μία η άλλη με την έκπτωση από τους πόντους); Ή μπα; Αν το βιαζεσαι ζητας tracking αλλιως περιμενεις 30+ μερες.
kostass__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω, όμως, ότι δεν έχεις όλους τους πόντους άμεσα διαθέσιμους για εξαργύρωση. Έχω, π.χ., 257 πόντους και μου δίνει μόνο τους 169 ως available για να τους χρησιμοποιήσω ως έκπτωση (σε κάτι που κοστίζει 10 ευρώ...). Αν βάλω στο καλάθι κάτι που κοστίζει 13 ευρώ, μου δίνει τους 197 ως διαθέσιμους, ενώ με προϊόν αξίας 19,19 ευρώ μου δίνει και τους 257. Οπότε, μάλλον, πως το υπολογίζουν έτσι, ώστε η έκπτωση να μην ξεπερνάει το 10%, αν χρησιμοποιήσεις τους πόντους. Αλήθεια, για αντικείμενο του 10ευρου, να ζητήσω tracking (οπότε να έρθει μία η άλλη με την έκπτωση από τους πόντους); Ή μπα; σιγουρα κατι τετοιο θα ισχυει για να μην βγει τιποτα τσαμπα και σωστα το επισημαινεις! σιγα μην ξεφευγε στο banggood κατι τετοιο. παρολα αυτα το δοκιμασα σε ενα tablet των 40 ευρω και πηρε 650 ποντους..οποτε γυρω στο 10-15% θα δεχεται. ισως καποιους να τους βοηθησει. πχ σε κανα κινητο που εχει 100-150 ευρω.
spysif Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν το βιαζεσαι ζητας tracking αλλιως περιμενεις 30+ μερες. Ότι δεν το βιάζομαι, δεν το βιάζομαι.... Το λέω πιο πολύ για μικρότερη πιθανότητα να χαθεί αν είναι με tracking...
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ότι δεν το βιάζομαι, δεν το βιάζομαι.... Το λέω πιο πολύ για μικρότερη πιθανότητα να χαθεί αν είναι με tracking... Να χαθει δεν χανεται πιο πιθανο ειναι να το βουτηξει κανεις.Τωρα αν στα 10 δεν εχεις θεμα να δωσεις ακομα 2 για tracking ειναι σαφως καλυτερα και θα ερθει πιο γρηγορα.
Billator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 στο banggood σε κατι λοταριες που εχει πηρα ενα εκπτωτικο 8% σας το δινω με την επιφυλαξη μηπως ειναι προσωπικο και καλα και βγαζει λαθος σε εσας. κουπονακι 8% για τα παντα λοιπον #99594d το δοκιμασα σε ενα xiaomi red mi και το πηρε κανονικα. ελπιζω να μην αντιτιθεμαι σε καποιο κανονα του φορουμ.. δεν ειναι referral η οτιδηποτε τετοιο αν δεν σας δουλευει πειτε να το βγαλω Ενημερωτικά, τα κουπόνια αυτά είναι αποκλειστικά για το account του καθενός Οπότε πιάνει μονο σε εσένα και είναι για 1 χρήση
drdedus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 απλα να θυμισω οτι το banggood εχει μια χαζομαρα σαν λοταρια οπου και καλα μπορει να κερδισεις ενα κινητο η κανα κουπονι (οπως εβαλα 8% πριν μερικες μερες)η ποντους. επειδη ειδα οτι οι ποντοι ειναι μεχρι τελος δεκεμβρη αν κανετε τον κοπο να συμμετεχετε εκει καθε μερα μπορει να κερδιζετε καμια 100ρια ποντους. στο τελος μπορει να ειναι πχ 2000 οι κερδισμενοι σας ποντοικαι ετσι θα εχετε μια εκπτωση σε μια καλη παραγγελια σας 20 δολλαρια. not bad Δεν το βρίσκω το lottery.Μπορεις να βάλεις λινκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις