Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σου δίνει το paypal τα μεταφορικά. "Activate", και αφού στείλεις το δέμα, έχοντας πλέον στα χέρια σου την απόδειξη των ΕΛΤΑ με το τρακινγκ + φωτογραφία του δέματος αφού κολληθούν επάνω τα διάφορα  (να φαίνονται καθαρά όλα τα στοιχεία κλπ) από την/ον υπάλληλο, "request a refund" που θα σε πάει στην σχετική φόρμα.

Μεταξύ άλλων, από τους όρους χρήσης (ρίξε ένα βλέφαρο και στις υπόλοιπες οδηγίες, δεν είναι πολλά)

You can get up to 12 refunds per person between January 1st, 2015 and December 31st, 2015 under the PayPal Refunded Returns service. Only one refund is allowed per PayPal transaction ID.

Ευχαριστώ, το θυμήθηκα και το είδα πάλι χθες, το είχα ενεργοποιήσει εδώ και μήνες.. Κρίμα που λήγει στο τέλος του έτους...πάντως για επιστροφή χρημάτων πάει η υπόθεση.

Το Teclast x98 Air 3G

- με κατώτερο επεξεργαστή,

- πολύ πιο αργό αποθηκευτικό χώρο (παρότι Sandisk στη περίπτωσή μου, ήταν σκέτη χελώνα...διάβασα ότι είναι κοινό κακό για τις Dual OS ταμπλέτες),

- χωρίς τη περσινή προσφορά ενός έτους συνδρομής στο Office365 Personal, χωρίς την αύξηση 1ΤΒ στο Onedrive, χωρίς τη 1ώρα/μήνα δωρεάν τηλεφωνήματα Skype,

- χωρίς GPS,

- Με αυξημένη τιμή,

- κι αυτά ένα χρόνο μετά τη πρώτη κυκλοφορία της ταμπλέτας,

- ενώ η Teclast προχώρησε σε άλλα μοντέλα όπου θα επικεντρωθεί η υποστήριξη,

για μένα δεν την καθιστούν καθοιονδήποτε τρόπο συμφέρουσα αγορά, πλέον...αν δεν ρίξουν τις τιμές στα νέα μοντέλα, όσον με αφορά, να τα χαίρονται, αλλά δεν αξίζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικά το περσινό Air 3G με τον καλό επεξεργαστή ήταν μακράν από τα καλύτερα vfm tablets που βγήκαν τα τελευταία χρόνια από Κίνα μεριά. Κι ας είχαν τα περισσότερα θεματάκια με τον governor του GPU στο android, λυνόταν με ένα απλό startup script.

Αφού πάντα λέω να πάρω καινούριο και μετά βλέπω δεν έχει νόημα να αντικαταστήσω το Air 3G μου.

Σε άλλα νέα πρόλαβα ένα ακόμα item που ήθελα στα snap up του banggood. Να δούμε αν θα προλάβω και το powerbank στις 10 τώρα.

Γενικά το περσινό Air 3G με τον καλό επεξεργαστή ήταν μακράν από τα καλύτερα vfm tablets που βγήκαν τα τελευταία χρόνια από Κίνα μεριά. Κι ας είχαν τα περισσότερα θεματάκια με τον governor του GPU στο android, λυνόταν με ένα απλό startup script.

Αφού πάντα λέω να πάρω καινούριο και μετά βλέπω δεν έχει νόημα να αντικαταστήσω το Air 3G μου.

Σε άλλα νέα πρόλαβα ένα ακόμα item που ήθελα στα snap up του banggood. Να δούμε αν θα προλάβω και το powerbank στις 10 τώρα.

Ποιά πρόλαβες βρε θηρίο;

Έχω αγοράσει 1-2 πραγματάκια σε παρόμοιου τύπου προσφορές, αλλα στο banggood τη στιγμή που λήγει ο χρόνος εμφανίζει σαν να πωλήθηκαν ήδη...αλλού σε πάει τουλάχιστον μέχρι το καλάθι αγορών ή μέχρι το Paypal για να δεις ότι δεν πρόλαβες.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ:

Μήπως εννοείς στις "δευτερεύουσες" προσφορές; Δεν δοκίμασα τη τύχη μου σ' αυτές.

Εγώ είχα το Teclast X98 Air II και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με τον επεξεργαστή.

δωσε μας το know how αν θες.τι διαδικασια ακολουθεις?

δωσε μας το know how αν θες.τι διαδικασια ακολουθεις?

Στην γράφει το ίδιο το κατάστημα...υποθέτω αναφέρεται σε "δευτερεύουσες" προσφορές με αρκετά κομμάτια....γιατί οι κύριες προσφορές εξαφανίζοντα προτού ανασάνεις.

• Like 1

Στην γράφει το ίδιο το κατάστημα...υποθέτω αναφέρεται σε "δευτερεύουσες" προσφορές με αρκετά κομμάτια....γιατί οι κύριες προσφορές εξαφανίζοντα προτού ανασάνεις.

αυτο το εχω δει γιαυτο ρωτησα την δικη του διαδικασια.

να δουμε τι και πως.

ακολουθωντας τις οδηγιες του bg δεν βγαινει ακρη (τουλαχιστον κανα δυο φορες που το εχω προσπαθησει)

Εννοείται έχεις σετάρει default shipping address etc. Και χρησιμοποείς browser με λίγα addons γιατί κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει. Επίσης ανοίγεις ένα νέο tab που κάνεις login στο PayPal.*

Κάνεις login στο banggood. Διαλέγεις το προϊόν που θες να ανοίξει σε ένα νέο tab. Εκεί στην σελίδα του προϊόντος 40-50 δευτερόλεπτα κάνεις refresh και παρατηρείς περίπου το loading time της σελίδας. Επίσης 15-20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του χρόνου κάνεις refresh και πάλι το ίδιο. Ανάλογα με το lag που έχεις, θα πατήσεις το rush to buy 1-2" πριν το τέλος του χρόνου. Αν το κάνεις πολύ νωρίς, πάλι από την αρχή η διαδικασία και το χάνεις. Αν το κάνεις πολύ αργά, απλά το έχασες. Θέλει γενικά δοκιμές για τον καθένα και την γραμμή του.

* Για το PayPal είναι λίγο ότι νά'ναι. Αν κάνεις login και μπεις στο my account θα σου ζητήσει στην αγορά να βάλεις κωδικό και να ξανακάνεις login. Επειδή εμένα το email το κρατάει, έχω στο clipboard τον κωδικό και τον κάνω paste. Αλλά σήμερα το πρωί είχα κάνει login και δεν είχα πάει στο overview, είχα μείνει στην default σελίδα του PayPal. Έτσι δεν μου ζήτησε μετά κωδικό, απλά πάτησα το κουμπί confirm payment(με το νέο interface, όχι το παλιό μάλιστα).

PS: Προϊόντα του 1-2 κομματιών δεν έχω προλάβει ποτέ. Χτες βράδυ έφτασα μέχρι PayPal στο Letv X600 αλλά δεν πρόλαβα εκεί(γιατί έπρεπε να κάνω και login εκεί).

PPS: Πάντως αντικειμενικά μετά το φιάσκο στις 11/11 κάτι gearbest etc, το banggood έχει μακράν το καλύτερο σύστημα για flash deals.

• Like 1

και εγω επισης και ηταν και ενα μονο διαθεσιμο,

αφου μια ωρα εκανε το κονφιρμ μετα τζιφος.  :mad:

στο banggood σε κατι λοταριες που εχει πηρα ενα εκπτωτικο 8%

σας το δινω με την επιφυλαξη μηπως ειναι προσωπικο και καλα και βγαζει λαθος σε εσας.

κουπονακι 8% για τα παντα λοιπον

#99594d

το δοκιμασα σε ενα xiaomi red mi και το πηρε κανονικα.

ελπιζω να μην αντιτιθεμαι σε καποιο κανονα του φορουμ.. δεν ειναι referral η οτιδηποτε τετοιο

αν δεν σας δουλευει πειτε να το βγαλω

• Like 1

Χαχαχαχαχαχ ΠΡΟΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑ.

Εντάξει μπορεί να το πήρα στην κανονική τιμή αλλά δεν βαριέσαι...

:fear:

Τελικά και το ποσο είναι κανονικό 1,99. Αρχηγός

Αντε θα σας πω και το κόλπο.

post-333664-0-30311600-1448960644_thumb.jpg

Εννοείται έχεις σετάρει default shipping address etc. Και χρησιμοποείς browser με λίγα addons γιατί κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει. Επίσης ανοίγεις ένα νέο tab που κάνεις login στο PayPal.*

Κάνεις login στο banggood. Διαλέγεις το προϊόν που θες να ανοίξει σε ένα νέο tab. Εκεί στην σελίδα του προϊόντος 40-50 δευτερόλεπτα κάνεις refresh και παρατηρείς περίπου το loading time της σελίδας. Επίσης 15-20 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του χρόνου κάνεις refresh και πάλι το ίδιο. Ανάλογα με το lag που έχεις, θα πατήσεις το rush to buy 1-2" πριν το τέλος του χρόνου. Αν το κάνεις πολύ νωρίς, πάλι από την αρχή η διαδικασία και το χάνεις. Αν το κάνεις πολύ αργά, απλά το έχασες. Θέλει γενικά δοκιμές για τον καθένα και την γραμμή του.

* Για το PayPal είναι λίγο ότι νά'ναι. Αν κάνεις login και μπεις στο my account θα σου ζητήσει στην αγορά να βάλεις κωδικό και να ξανακάνεις login. Επειδή εμένα το email το κρατάει, έχω στο clipboard τον κωδικό και τον κάνω paste. Αλλά σήμερα το πρωί είχα κάνει login και δεν είχα πάει στο overview, είχα μείνει στην default σελίδα του PayPal. Έτσι δεν μου ζήτησε μετά κωδικό, απλά πάτησα το κουμπί confirm payment(με το νέο interface, όχι το παλιό μάλιστα).

PS: Προϊόντα του 1-2 κομματιών δεν έχω προλάβει ποτέ. Χτες βράδυ έφτασα μέχρι PayPal στο Letv X600 αλλά δεν πρόλαβα εκεί(γιατί έπρεπε να κάνω και login εκεί).

PPS: Πάντως αντικειμενικά μετά το φιάσκο στις 11/11 κάτι gearbest etc, το banggood έχει μακράν το καλύτερο σύστημα για flash deals.

Θα έλεγα πως το Pandawill ειναι καλύτερο, στις προσφορές του happy hour. 2 φορές δοκίμασα, όσο θυμάμαι, 1 φορά πέτυχα ταμπλετα που είχε 5 κομμάτια.

Το σύστημα του Banggood το θεωρώ αναξιόπιστο γιατί

- μπορεί να διαφέρει η ώρα στη σελίδα snap-up, από την ώρα στη σελίδα του προϊόντος, αλλά ακόμα και σ' αυτή την ίδια σελίδα μπορείς να δεις διαφορές κοντά στα 1-2 δευτερόλεπτα αν την ανοίξεις 2-3 φορές.

- η σελίδα του προϊόντος βαρύνεται πολύ από javascript και social media συνδέσμους και το ίδιο κουμπί συχνά κολλάει.

Δεν έχω πετύχει τέτοια προβλήματα στο Pandawill, απλά το μαγαζί αυτό δεν βγάζει τόσο μεγάλες εορταστικές προσ΄φορές στο Happy Hour.

κάποιος που αγόρασε το xiaomi redmi note 2 με το κουπόνι από banggood μπορεί να μου πει τι λέει το tracking του? γιατί το δικό μου έχει κολλήσει από τις 24/11 στο The item is ready for shipment.

υποψιάζομαι ότι επειδή είναι με nl post ότι έχει κολλήσει στην Ολλανδία το πακέτο.

χάθηκε και μένα να το στείλουν με sg. το nl αργεί πάρα πολύ.

Εγώ περιμένω 2 με sg και έχει 20 μέρες από την στιγμή που στάλθηκαν. Με NLpost έφτασαν στις 17. Πλέον λόγω φόρτου είναι πως σου κάτσει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...