Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παρελαβε κανείς από την υπεροχή προσφορά με το κουπόνι -30% του banngood στα μέσα του Νοεμβρίου ?

Ρωταω γιατί συνήθως δεματακια με κινητά registered airmail καταφτάνουν από Κίνα σε 10-15 ημέρες το πολύ. Το δικό μου φθηνοκινητο πάντως είναι ακόμα Σιγκαπούρη βάσει tracking.

Όχι ακόμα! 12/11 έγινε η πληρωμή, 18 το πήρε η Flytexpress και 22 έγινε Despatched to overseas όπου ήταν και το τελευταίο στίγμα που έδωσε. Αναμονή!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω μια παραγγελία από banggood που λήγει σε 3 ημέρες, ένα redmi note 2 32G και ένα γυαλί προστατευτικό. Υπάρχει τρόπος να την δώσω σε κάποιον εδώ που το θέλει? Είναι με κουπόνι τελική τιμή 138.73$.

• Like 1

Έχω μια παραγγελία από banggood που λήγει σε 3 ημέρες, ένα redmi note 2 32G και ένα γυαλί προστατευτικό. Υπάρχει τρόπος να την δώσω σε κάποιον εδώ που το θέλει? Είναι με κουπόνι τελική τιμή 138.73$.

Ενδιαφερομαι.

Σου στελνω Π.Μ.

Asus Zenfone 2 στα 207,15€ απο tinydeal (δεν εχω εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι) για λιγες ωρες ακομα..

http://www.tinydeal.com/asus-zenfone-2-55-fhd-intel-atom-quad-core-android-50-4g-lte-phone-p-147853.html

Asus Zenfone 2 στα 207,15€ απο tinydeal (δεν εχω εμπειρια απο το συγκεκριμενο μαγαζι) για λιγες ωρες ακομα..

http://www.tinydeal.com/asus-zenfone-2-55-fhd-intel-atom-quad-core-android-50-4g-lte-phone-p-147853.html

Από οτι φαίνεται δεν προκειται για το Asus Zenfone 2 με τον Ζ3580 οπότε δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει.

Από οτι φαίνεται δεν προκειται για το Asus Zenfone 2 με τον Ζ3580 οπότε δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει.

Ειναι με τον Ζ3560 με τον οποιο υποτιθεται οτι το κινητο εχει 2GB RAM, αλλα στο σαιτ λεει οτι εχει 4GB. Δεν ξερω τι ισχυει τελικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ εχω ένα Redmi note 2 32Gb όποιος θέλει μου λέει... Τελος παιδιά :) 

Επεξ/σία από Billator

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...