Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προχτές δοκίμασα στα 127 και μου έβγαζε σφάλμα όταν παταγα για πληρωμή στο paypal.

Αγόρασα ενα p6000 pro από αυτούς και το έστειλαν μετα απο 1 μηνα και 300 email.

Τελικά εφτασε κοντά μετα απο 2μηνες.

Ενα tempered ακόμα το περιμένω 3-4 μηνες.

Έκανα claim λήγει τωρα και ακομα δεν εχουν απαντήσει πουθενά.

Με λιγα λογια προβληματικο το βρισκω απο την εμπειρια που ειχες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προχτές δοκίμασα στα 127 και μου έβγαζε σφάλμα όταν παταγα για πληρωμή στο paypal.

Αγόρασα ενα p6000 pro από αυτούς και το έστειλαν μετα απο 1 μηνα και 300 email.

Τελικά εφτασε κοντά μετα απο 2μηνες.

Ενα tempered ακόμα το περιμένω 3-4 μηνες.

Έκανα claim λήγει τωρα και ακομα δεν εχουν απαντήσει πουθενά.

Τα αξιόπιστα είναι γνωστά πια. Vickmall για πιο αξιοπιστία και από φυσικό κατάστημα.

Για ψιλολόγια -και μόνο- είναι οκ το GearWorst... εεεε, Gearbest ήθελα να πω.

Το GeekBuying συνεχίζοντας την κατηφόρα που ξεκίνησε πέρσυ το καλοκαίρι, χάλασε και την καλή του συσκευασία φέτος, οπότε για TV box είναι μόνο. Και πάλι δεν θα το έλεγα, αφού το Vickmall συνήθως μπορεί να σου στείλει κάτι που υπάρχει αλλού και δεν το έχει στο site του.

Το minideal μεγαλοπιάστηκε και νομίζει θα πιάνει τον κόσμο ***, π.χ. ζητώντας επιπλέον χρήματα μετά την πληρωμή. Και το after sales του έχει γίνει...

Το banggood δεν είναι κακό. Δεν σκίζει, αλλά δεν είναι καθόλου κακό.

• Like 2

Το b2cbuying τι απέγινε???? Αγορασα από κει της γυναίκας μου το κινητό και ήταν ΑΨΟΓΟΙ!!!!

Ναι, ήταν πράγματι άψογοι. Πλέον έχει εγκαταλειφθεί το site να τρέχει μόνο του, δεν υπάρχει όμως ως κατάστημα.

Εμενα το banggood δυστυχως μου ακυρωσε το let tv x500 που ειχα κρατημενο με το κουπονι ενω 2 αλλα αντικειμενα που ειχα παραγγειλει σταλθηκανε κανονικα. Τωρα σκεφτομαι να το παρω απο εδω:

http://www.everbuying.net/product1111413.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

Ειναι αξιοπιστο καταστημα η να ψαχνω αλλου?

Εμενα το banggood δυστυχως μου ακυρωσε το let tv x500 που ειχα κρατημενο με το κουπονι ενω 2 αλλα αντικειμενα που ειχα παραγγειλει σταλθηκανε κανονικα. Τωρα σκεφτομαι να το παρω απο εδω:

http://www.everbuying.net/product1111413.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale

Ειναι αξιοπιστο καταστημα η να ψαχνω αλλου?

Το ακύρωσε γιατί άλλαξε η αρχική τιμή του (έχει περίπου 10 μέρες). Εμένα μου ακύρωσαν και πραγματάκια 2-3$ για τον ίδιο λόγο..

Γιατί δεν το παίρνεις από εδώ που είναι πιο φθηνό σε σχέση με το banggood? ;) http://www.1949deal.com/hk-warehouse-letv-1s-mediatek-helio-x10-mt6795-octa-core-2-2ghz-android-lollipop-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-ips-screen-phone-gold.html

Γιατί δεν το παίρνεις από εδώ που είναι πιο φθηνό σε σχέση με το banggood? ;) http://www.1949deal.com/hk-warehouse-letv-1s-mediatek-helio-x10-mt6795-octa-core-2-2ghz-android-lollipop-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-ips-screen-phone-gold.html

Το 16Gb είναι αυτό που του δίνεις.... γι' αυτό είναι πιο φθηνό... ;)

Παρελαβε κανείς από την υπεροχή προσφορά με το κουπόνι -30% του banngood στα μέσα του Νοεμβρίου ?

Ρωταω γιατί συνήθως δεματακια με κινητά registered airmail καταφτάνουν από Κίνα σε 10-15 ημέρες το πολύ. Το δικό μου φθηνοκινητο πάντως είναι ακόμα Σιγκαπούρη βάσει tracking.

Παρελαβε κανείς από την υπεροχή προσφορά με το κουπόνι -30% του banngood στα μέσα του Νοεμβρίου ?

Ρωταω γιατί συνήθως δεματακια με κινητά registered airmail καταφτάνουν από Κίνα σε 10-15 ημέρες το πολύ. Το δικό μου φθηνοκινητο πάντως είναι ακόμα Σιγκαπούρη βάσει tracking.

25% ήταν, όχι 30%...παρέλαβα εγώ ταμπλέτα την Παρασκευή (2 βδομάδες από την ημερομηνία αγοράς) που στάλθηκε με NL POST...δυστυχώς όμως παρουσίασε προ΄βλημα στην οθόνη (μπλε γραμμές) και θα κάνω χρήση της εγγύησης...

...τουλάχιστον το παρουσίασε αμέσως κι όχι αργότερα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...