Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αραξε ρε φιλε vgiozo

Χαλαρος ειμαι. Πως αντιδρας ετσι;

Οκ οτι πεις μην νευριαζεις.

Σταματαω μην βγαινουμε κ offtopic.

Ελπιζω να σταθουμε και εμεις τυχεροι οπως εσυ να παρουμε κανα ταμπλετ γ δωρακι.

(Ολα τα tip που ειπες τα εχω κανει, δεν αγορασα πρωτη φορα απο εξωτερικο χρονια αγοραζω απο τα site που λεμε εδω μεσα στο forum)

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αραξε ρε φιλε vgiozo

Χαλαρος ειμαι. Πως αντιδρας ετσι;

Οκ οτι πεις μην νευριαζεις.

Σταματαω μην βγαινουμε κ offtopic.

Ελπιζω να σταθουμε και εμεις τυχεροι οπως εσυ να παρουμε κανα ταμπλετ γ δωρακι.

(Ολα τα tip που ειπες τα εχω κανει, δεν αγορασα πρωτη φορα απο εξωτερικο χρονια αγοραζω απο τα site που λεμε εδω μεσα στο forum)

σωστα στα εγραψε

γυρνα το στο pandawill

εχω απο εκει παρει πολλά σε απιστευτη τιμη,με το δαχτυλο στη σκανδαλη,χε

εκεινο το 10% bangood δεν επρεπε να ποσταριστει..πανε τα λεφτααα

• Like 1
Δημοσ.

Αν κατεβάσουμε την εφαρμογή του banggood με άλλη συσκευή και άλλο mail ίσως το ξανά πάρουμε το 10%.Με την προϋπόθεση ότι οι αγορές θα γίνουν με το νέο mail.Δεν μιλάμε για μικρό αγορές αλλά για καμιά βαρβάτη.

Δημοσ.

Αν κατεβάσουμε την εφαρμογή του banggood με άλλη συσκευή και άλλο mail ίσως το ξανά πάρουμε το 10%.Με την προϋπόθεση ότι οι αγορές θα γίνουν με το νέο mail.Δεν μιλάμε για μικρό αγορές αλλά για καμιά βαρβάτη.

Την κατεβασα, που στην ευχη ειναι και δε το βλεπω το 10%...?

Edit: το βρηκα στα κουπονια μου.

Δημοσ.

Δεν το δοκίμασα ακομη, αλλά στο "My coupons" που εμφανίζεται δεν ορίζει ελάχιστο ποσό (minimum spend: 0)...όταν το πήρα πάντως νομίζω έλεγε πως δεν ισχύει για προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε ειδικές προσφορές.

Δημοσ.

Letv 1s (x500) 175$, 165 ευρω περιπου

Αχτυπητο vfm. 

To παραγειλα αν και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο το 1949deal

Βρηκα κατι κακες κριτικες αλλα τις θεωρω υποκειμενικες. Μπορειτε να το ψαξετε περαιτερω ωστε να μην σας παρω στον λαιμο μου

http://www.1949deal.com/letv-1s-mediatek-helio-x10-mt6795-octa-core-2-2ghz-android-lollipop-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-ips-screen-phone-gold.html

Δημοσ.

Letv 1s (x500) 175$, 165 ευρω περιπου

Αχτυπητο vfm. 

To παραγειλα αν και δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο το 1949deal

Βρηκα κατι κακες κριτικες αλλα τις θεωρω υποκειμενικες. Μπορειτε να το ψαξετε περαιτερω ωστε να μην σας παρω στον λαιμο μου

http://www.1949deal.com/letv-1s-mediatek-helio-x10-mt6795-octa-core-2-2ghz-android-lollipop-smartphone-3gb-ram-16gb-rom-5-5-inch-ips-screen-phone-gold.html

3Gb RAM 16Gb Storage;;; Πως γίνεται αυτό;;; Το 1S δεν βγαίνει με 16Gb αλλά μόνο με 32Gb. Ίσως να είναι λάθος αλλά καλύτερα να επικοινωνήσετε πριν την παραγγελία σας. Εγώ το έχω ήδη σε παραγγελία από το Banggood με την κουπονάρα στα €160 και σκέφτομαι τώρα την μαύρη τούτη Παρασκευή αν βρω και ένα ακόμα στην ίδια τιμή να το χτυπήσω για την γυναίκα μου, αλλά το 1949 δεν το πολυεμπιστεύομαι... λέω να περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο και την Δευτέρα... είναι και το redmi note 3 που βγήκε με δυνατά χαρακτηριστικά και με ψήνει αν και λίγο ακριβότερο....

Στα αρνητικά του LeTV για όποιον/α το σκέφτεται, είναι ότι δεν παίρνει κάρτα μηνήμης - έχει όμως 32Gb (κανονικά)

Δημοσ.

είναι και το redmi note 3 που βγήκε με δυνατά χαρακτηριστικά και με ψήνει αν και λίγο ακριβότερο....

Μια χαρά είναι στα 197$ μην περιμένεις καλύτερη τιμή ακόμα :) http://prntscr.com/972xw1

edit: Sorry ξέχασα στο Geekbuying

Δημοσ.

3Gb RAM 16Gb Storage;;; Πως γίνεται αυτό;;; Το 1S δεν βγαίνει με 16Gb αλλά μόνο με 32Gb. Ίσως να είναι λάθος αλλά καλύτερα να επικοινωνήσετε πριν την παραγγελία σας. Εγώ το έχω ήδη σε παραγγελία από το Banggood με την κουπονάρα στα €160 και σκέφτομαι τώρα την μαύρη τούτη Παρασκευή αν βρω και ένα ακόμα στην ίδια τιμή να το χτυπήσω για την γυναίκα μου, αλλά το 1949 δεν το πολυεμπιστεύομαι... λέω να περιμένω να δω τι θα γίνει αύριο και την Δευτέρα... είναι και το redmi note 3 που βγήκε με δυνατά χαρακτηριστικά και με ψήνει αν και λίγο ακριβότερο....

Στα αρνητικά του LeTV για όποιον/α το σκέφτεται, είναι ότι δεν παίρνει κάρτα μηνήμης - έχει όμως 32Gb (κανονικά)

Ξερει κανει ποια ειναι η διαφορα με το χ600 http://www.banggood.com/Letv-One-X600-5_5-Inch-32GB-ROM-3GB-RAM-MTK6795-Octa-Core-Dual-4G-Smartphone-p-986200.html

Δημοσ.

Τωρα που το ξαναβλεπω παιζει να ειναι η κινεζικη εκδοση. Γραφει παντως 4g LTE (dual)

Eλπιζω να ισχυει. Τους εστειλα Mail

Δημοσ.

Μια χαρά είναι στα 197$ μην περιμένεις καλύτερη τιμή ακόμα :) http://prntscr.com/972xw1

edit: Sorry ξέχασα στο Geekbuying

Έλα όμως που μου έχει κολλήσει να το πάρω σε χρυσό και το θέλω εντός του έτους... :P

Δημοσ.

Έλα όμως που μου έχει κολλήσει να το πάρω σε χρυσό και το θέλω εντός του έτους... :P

Χαχαχα και τα 3 έχουν την ίδια τιμή :P  Κοίτα αν δεν σε πειράζει ένα 50άρικο παρα πάνω θα βρεις επιλογές σε λίγες μέρες και από Ευρώπη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...