Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά τι ψάχνετε τώρα;

Εμένα που με ειδοποίησαν οτι έστειλαν την κουπονάτη παραγγελία μου από δυο μέρες πριν, σήμερα μου απάντησαν σε email που τους είχα στείλει ενώ ακόμα η παραγγελία δεν είχε φύγει και ζητούσα μια αλλαγή, μου είπαν τώρα - και ενω η παραγγελία έχει φύγει υποτίθεται - ότι η αλλαγή που ζήτησα έγινε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά σήμερα μου ακύρωσαν μία Pending παραγγελία... Πήγα να την πληρώσω και ήταν ακυρωμένη. Ίσως επειδή είχα πάρει ήδη το ίδιο αντικείμενο σε εκείνη την τιμή.

εγω ειχα κανει παραγγελια με το κουπονι και δεν μπορουσα να την πληρωσω και τους ειπα να πληρωσω με την καρτα απευθειας,μου ειπαν οτι θα ακυρωνανε την παραγγελια και θα μου εκαναν refrese το κουπονι.Μου την ακυρωσαν αλλα το κουπονι δεν μου το εκαναν refrese ακομα....οτι νανε

Welcome to the club!

Τουλάχιστον σ' εσάς άργησαν να τις ακυρώσουν...

Ωστόσο μετά απ' αυτή την ιστορία με το κουπόνι 25% δοκιμάζω συνέχεια όποιο καινούριο κουπόνι βγάλει το Banggood (βρίσκοντα στο My Account > My Coupons > Hot Coupons) και είναι υπολογίσιμης έκπτωσης, μήπως κάνουν το ίδιο λάθος ξανά.

Το μεγαλύτερο γενικό εκπτωτικό κουπόνι, ωστόσο, είναι αυτό του 10% με την εγκατάσταση και χρήση της εφαρμογής στο κινητό.

Καλά τι ψάχνετε τώρα;

Εμένα που με ειδοποίησαν οτι έστειλαν την κουπονάτη παραγγελία μου από δυο μέρες πριν, σήμερα μου απάντησαν σε email που τους είχα στείλει ενώ ακόμα η παραγγελία δεν είχε φύγει και ζητούσα μια αλλαγή, μου είπαν τώρα - και ενω η παραγγελία έχει φύγει υποτίθεται - ότι η αλλαγή που ζήτησα έγινε!

Αποκλείεται λες απλώς να καθυστέρησαν να σου απαντήσουν;

Τι να σου πω. Έχω ακούσει και ότι αγοράζουν tracking numbers με το κιλό και σου το δίνουν πριν καν σταλεί το δέμα για να φαίνεται ότι εστάλη και να φαίνονται "σωστοί" στον πελάτη.

• Like 1

Ααα μαλιστα..τα ελεγα εγω μερικες σελιδες πιο πισω..

Οι κινεζιαριδες λενε οτι το στειλαμε και τετοια και το αντικείμενο ειναι ακομα εκει..γ αυτο και η μεγαλη καθυστέρηση.

Ωστοσο υπαρχει και η αλλη περιπτωση που τους λεω πριν 1 μηνα ενω εχει φυγει η παραγγελια και λεει το tracking in transit με το γνωστο xiaomi 10000 powerbank σε ασημι χρωμα στελνω μαιλ γιατι ηθελα αλλο ενα με χρυσο χρωμα.και ηρθαν ιδια μερα..!! Ουτε 1 μερα διαφορα το ενα με το αλλο.Αυτο τι σας λεει;;; (οι παραγγελιες εγιναν με διαφορα 4 μερες περιπου) για πειτε τι να σκεφτω μετα;

Κατι μου βρωμαει με το tracking ειδικα περιοδους που εχουν μεγαλο φορτο εργασιας...

Για όσους ενδιαφέρονται για το 8ιντσο της Chuwi, είδα ότι σε 3 μέρες θα πωληθούν 5 κομμάτια στο Banggood στα 48€ περίπου, αλλά αποστέλλεται από ΗΠΑ με International Priority Airmail-IPA  με επιπλέον κόστος μεταφορικών 17€ (που ΔΕΝ είναι το ίδιο με το Priority Mail International...είναι χωρίς tracking αλλά με παράδοση εντός εβδομάδας)...σύνολο 65€.

Αν περάσει όμως από τελωνείο, θα έχει τουλάχιστον χρέωση 23%, οπότε θα πάει στα 80€...πρακτικά είναι προσφορά για τους ΗΠΑνούς, αλλά αν κάποιος θεωρεί ότι υπάρχουν πιθανότητες να γλιτώσει το τελωνείο, ας το δοκιμάσει. (αν προλάβει, γιατί έχει μόλις 5 κομμα΄τια, όπως είπα)

Ωραία εφαρμογή για υπολογισμό κόστους τελωνείου-δασμων

http://www.dutycalculator.com/new-import-duty-and-tax-calculation/

Δεν υπαρχει περιπτωση ακομα και μεσα στο ΚΑΦΑΟ να ζεις να προλαβεις προσφορες 5-10 κτλπ τεμαχιων.

Εχουμε δοκιμασει απειρες φορες με οποιο τροπο υπαρχει να παρουμε εστω ενα κομματι απο τετοιες προσφορες και πεφτει ακυρο.αν δοκιμασεις και κανεις refresh μετα απο 1s και εχουν δοθει ολα!

Βεβαια καλα κανεις και το αναφερεις.

• Like 3

Δεν υπαρχει περιπτωση ακομα και μεσα στο ΚΑΦΑΟ να ζεις να προλαβεις προσφορες 5-10 κτλπ τεμαχιων.

Εχουμε δοκιμασει απειρες φορες με οποιο τροπο υπαρχει να παρουμε εστω ενα κομματι απο τετοιες προσφορες και πεφτει ακυρο.δοκιμασεις και κανεις refresh μετα απο 1s και εχουν δοθει ολα!

Βεβαια καλα κανεις και το αναφερεις.

Εγώ έχω καταφέρει να πάρω από Pandawill τέτοια είδους προσφορά (την ταμπλέτα Onda v975m για την ακρίβεια), οπότε θα έλεγα πως είναι δύσκολο, όχι αδύνατο...

Ποσα κομματια εδιναν σε προσφορα και προλαβες και πηρες το ταμπλετ;

Εδιναν 2-3-5 η εδιναν 500 κομματια;

Απλα θελω να πω οτι οσο πιο λιγα κομματια τοσο κατανταει σχεδον αδυνατο να παρεις κατι.

Καθε δευτερα εχει το banggood πρσφορες ανα 2 ωρες. Και δινει απο το καθενα 5-10 κομματια.

Ε ποτε δεν εχω μπορεσει να παρω εστω ενα εγω και οι 3 φιλοι μου απο 4 διαφορετικα pc με διαφορετικες ip και ετοιμα στημενα ολα για να κανω αγορα το πρωτο second που θα μπορω

Και παντα πεφτει ακυρο!

Βρε παιδια εχει ποτε κανενας παραγγειλει με  china post και με τρακινγκ??

Αγορασα πρωτη φορα απο banggood επειδη δεν περνουσε καπου αλλου το pp,

στις 5/11 εγινε η παραγγελεια μου εδωσαν τρακινγκ στις 6/11 και στις 8/11 αρχισε να βγαζει πληροφοριες ο αριθμος..

Μεχρι σημερα δεν εχει ερθει Ελλαδα,δηλ.13 μερες !!Ποσες μερες κανει το china post!!!???

Toν προηγουμενο μηνα που παρηγγειλα απο vickmall εκανε 11 μερες!!!

Υπομονη...το banggood ειναι αξιοπιστο αλλα πρεπει να ξεχασουμε τις γρηγορες αποστολες ειδικα αυτες τις μερες μεχρι να φυγει το ετος.

Εδω υπαρχουν ακομα παραγγελιες με tracking china post και εχουν γινει 28-10 και ακομα τιποτα..

Οποτε υπομονη! Δεν υπαρχει στανταρ.

Οσο πλησιαζουν οι γιορτες θα καθυστερουν γιατι αυξανει ο ογκος των παραγγελιων.

Βρε παιδια εχει ποτε κανενας παραγγειλει με  china post και με τρακινγκ??

Αγορασα πρωτη φορα απο banggood επειδη δεν περνουσε καπου αλλου το pp,

στις 5/11 εγινε η παραγγελεια μου εδωσαν τρακινγκ στις 6/11 και στις 8/11 αρχισε να βγαζει πληροφοριες ο αριθμος..

Μεχρι σημερα δεν εχει ερθει Ελλαδα,δηλ.13 μερες !!Ποσες μερες κανει το china post!!!???

Toν προηγουμενο μηνα που παρηγγειλα απο vickmall εκανε 11 μερες!!!

Ανάλογα.Δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ.Εμένα μου έχει έρθει τηλέφωνο με tracking number από geekbuying σε 8 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία αποστολής!!!!! Και άλλη παραγγελία από geekbuying πάλι,με tracking σε 25 ημερολογιακές,με China post και οι δύο.

Βάλε και το ότι λόγω των τελευταίων γεγονότων η ασφάλεια των αεροδρομίων θα έχει γίνει πολύ πιο σφιχτή και όλα θα περνάνε από κόσκινο.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσα κομματια εδιναν σε προσφορα και προλαβες και πηρες το ταμπλετ;

Εδιναν 2-3-5 η εδιναν 500 κομματια;

Απλα θελω να πω οτι οσο πιο λιγα κομματια τοσο κατανταει σχεδον αδυνατο να παρεις κατι.

Καθε δευτερα εχει το banggood πρσφορες ανα 2 ωρες. Και δινει απο το καθενα 5-10 κομματια.

Ε ποτε δεν εχω μπορεσει να παρω εστω ενα εγω και οι 3 φιλοι μου απο 4 διαφορετικα pc με διαφορετικες ip και ετοιμα στημενα ολα για να κανω αγορα το πρωτο second που θα μπορω

Και παντα πεφτει ακυρο!

Ξεκόλλα ρε φίλε να πούμε, σου είπα παραπάνω σε ανάλογη προσφορά...5 κομμάτια σε προνομιακή τιμή κι άλλα σε κάπως υψηλότερη...(εγώ πέτυχα τη προνομιακή).

Σε αυτές τις περιπτώσεις, για να πετύχεις τη προσφορά πρέπει να κάνεις 2-3 πραγματάκια για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου

- δοκίμασε πλοηγητές και βρες ποιος σου ανοίγει πιο γρήγορα τη σελίδα της προσφοράς (περιέργως εμένα με ΙΕ, επειδή μάλλον δεν έχω κανένα πρόσθετο φορτωμένο)

- άνοιξε μόνο ένα παράθυρο με μία καρτέλα στον πλοηγητή, κανά λεπτό πριν τη λήξη της προσφοράς (έχω παρατηρήσει, αν το έχεις ώρα ανοιχτό, χάνει την σωστή ώρα και μπορεί να μείνεις αρκετά πίσω, οπότε προσεχέ το)

- εννοείται φρόντισε να είσαι συνδεδεμένος στον λογαριασμό σου.

- ανανέωσε το παράθυρο στα 30, 20, 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη για να είσαι σίγουρος ότι βλέπεις την ακριβέστερη ώρα

- την ώρα που λήγει η προσφορά πάτα ανανέωση οθόνης και μετά αγορά.

- φρόντισε να έχεις στο clipboard έτοιμο προς επικόλληση ό,τι κωδικό μπορεί να χρειαστείς (πχ κωδικός για είσοδο στο Paypal)

Εγώ με πειραματισμούς έτσι κατάφερα να αγοράσω μια ταμπλετα σε ανάλογη προσφορά...

...αν σε δυσκολεύει καταληπτικά επειδή εσύ και 3 φίλοι σου δεν καταφέρατε να πετύχετε μέχρι τώρα, πες ότι έδιναν 500 κομματια και χαλάρωσε...

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...