Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά με αυτο το hdmi to vga θα κάνω δουλειά?

http://m.tinydeal.com/product/1080p-hdmi-male-to-vga-female-converter-adapter-with-35mm-audio-156740?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=ECACB-487673&utm_content=ECACB-487673&utm_campaign=weekend_151120_en&Csid=0&sc_src=email_1602803

Θελω να συνδέσω ενα tv box σε μια οθόνη αρκετά παλιά.

Δεν θυμάμαι τι ανάλυση υποστηρίζει γιατί θέλω να τα κάνω δώρο αλλα είναι 15αρα περίπου τετράγωνη.

Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία θετική η αρνητική?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τους εργαζόμενους σε σκληρές εργασίες,ένα σκληρό τηλέφωνο σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή 56,76 ευρώ!!!!.Εδώ Specs. Και εδώ προπαραγγελία (ως τις 25/11/2015)και αγορά .http://www.banggood....-p-1009264.html .Το τηλέφωνο πραγματικά σπάει καρύδια!!!!!(κοιτάξετε τα videos στο banggood).Κατέβασα το android app του banggood στο κινητό μου και πήρα κουπόνι -10% και μου βγήκε η τιμή στα 51,00 ευρώ!!!Πήρα μόνο ένα.Δυστυχώς δεν είμαι για μεγαλύτερες αγορές να το χρησιμοποιήσω αλλού το κουπόνι,ούτε μπορώ να διαθέσω τώρα άλλα χρήματα να πάρω 5-6 έτσι να βρίσκονται.  :P  

Κατεβάστε το app στο κινητό σας και κερδίστε εκπτωτικό κουπόνι για όλα τα προϊόντα του καταστήματος -10%,για όσους δεν το ξέρουν!!!!

Sub-Total:                €56.72

Coupons:35E9A1:  €-14.18

Standard Shipping: €   0.00

Total:                      €42.54

Νά΄ναι καλά το κουπόνι της μιας μέρας.. (12.11.2015)   :P

• Like 2

Έχω σε payment pending δύο κινητά σε μαύρο από την ημέρα εκείνη:

http://www.banggood.com/Vkworld-VK700-5_5-Inch-Android4_4-MTK6582-Quad-core-1_3GHz-3G-Smartphone-p-977982.html

UNPAID ORDER, Please make a payment.

You have 11 day 20 hours 50 minutes 28 seconds to pay before your order is automatically canceled.

Sub-Total:                €75.75

Coupons:35E9A1:  €-18.94

Total:                      56.81

Όποιος ενδιαφέρεται εδώ είμαι..

• Like 1

Δεν μου δέχετε την αγορά το paypal.

Και το κουπόνι δεν λειτουργεί στο σάϊτ. Μόνο στο κινητό.

Καμιά λύση;

Ή να το πάρω 5 ευρώ πιο ακριβό;

Sorry για το (ψιλο) off topic: Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει το order  status : "Unverify Order" στο banggood?

Εμφανίστηκε ως επόμενο status  απο το processing και η παραγγελία μου  δεν έχει φύγει ακόμη.

Πρώτη φορά ψωνίζω από εκεί και δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο θέμα. 

Τους έχω ζητήσει να το δηλώσουν gift εχουν πει OK

Έχω σε payment pending δύο κινητά σε μαύρο από την ημέρα εκείνη:

http://www.banggood.com/Vkworld-VK700-5_5-Inch-Android4_4-MTK6582-Quad-core-1_3GHz-3G-Smartphone-p-977982.html

UNPAID ORDER, Please make a payment.

You have 11 day 20 hours 50 minutes 28 seconds to pay before your order is automatically canceled.

Sub-Total:                €75.75

Coupons:35E9A1:  €-18.94

Total:                      56.81

Όποιος ενδιαφέρεται εδώ είμαι..

Ενδιαφερομαι και εγω για ενα 

Κανενα redmi note 2 εχει παρει κανεις που να μην το χρειαζεται μπας και κανουμε κανενα δωρακι στον ευατο μας?

εχω εγω δυο ξεχωριστες παραγγελιες σε κρατηση με το κουπονι στα 131.92 δολαρια  και δεν μπορω ακομα να τα πληρωσω με το κολο paypal!!!!

• Like 1

Παιδιά σήμερα μου ακύρωσαν μία Pending παραγγελία... Πήγα να την πληρώσω και ήταν ακυρωμένη. Ίσως επειδή είχα πάρει ήδη το ίδιο αντικείμενο σε εκείνη την τιμή.

εγω ειχα κανει παραγγελια με το κουπονι και δεν μπορουσα να την πληρωσω και τους ειπα να πληρωσω με την καρτα απευθειας,μου ειπαν οτι θα ακυρωνανε την παραγγελια και θα μου εκαναν refrese το κουπονι.Μου την ακυρωσαν αλλα το κουπονι δεν μου το εκαναν refrese ακομα....οτι νανε

εγω ειχα κανει παραγγελια με το κουπονι και δεν μπορουσα να την πληρωσω και τους ειπα να πληρωσω με την καρτα απευθειας,μου ειπαν οτι θα ακυρωνανε την παραγγελια και θα μου εκαναν refrese το κουπονι.Μου την ακυρωσαν αλλα το κουπονι δεν μου το εκαναν refrese ακομα....οτι νανε

Δεν κατάλαβε καλά. Κουπόνια που έχουν λήξει δεν μπορούν να σου τα στείλουν για να ξανααγοράσεις. Το ίδιο ισχύει και για κουπόνια προσφορών, αν δεν πληρώσεις και λήξουν τέλος. Το ρώτησα και εγώ στο Live chat. 

Γτ μου ειπε οτι θα μου κανουν refrese το κουπονι?δεν ειχε λογο να μου το πει.Μπορουσε να μου πει οτι δεν γινετε να κανουμε κατι εφοσο επιλεξατε με αυτο τον τροπο πληρωμης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...