Charlie53 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Παιδια ηθελα να ρωτησω , εκανα παραγγελια ενα Redmi note και ενα power bank απο bangood το ενα ερχεται με Singapore post το αλλο με netherlands το δευτερο μπορω να το κανω τρακ ενω το πρωτο οχι. Ειναι νορμαλ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια ηθελα να ρωτησω , εκανα παραγγελια ενα Redmi note και ενα power bank απο bangood το ενα ερχεται με Singapore post το αλλο με netherlands το δευτερο μπορω να το κανω τρακ ενω το πρωτο οχι. Ειναι νορμαλ ; Ναι. Παρήγγειλα 8 πράγματα χωρίς tracking number, το bangood τα «έσπασε» σε πέντε (!) παραγγελίες, οι τρεις έφυγαν και η μία έχει και tracking number! Edit: Έφυγαν όλες οι παραγγελίες πλέον μαζί με το σημαντικότερο και ακριβότερο που ήταν τα pistons. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από kondoras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πως τα παραγγείλατε ρε παιδια γτ ουτε balance ουτε την καρτα της Πειραιώς δεν μου δεχεται ενω πριν 1 μηνα ειχα παρει με balance απο αυτο το μαγαζι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πως τα παραγγείλατε ρε παιδια γτ ουτε balance ουτε την καρτα της Πειραιώς δεν μου δεχεται ενω πριν 1 μηνα ειχα παρει με balance απο αυτο το μαγαζι... Με prepaid της πειραιώς, έχω κάνει συνολικά 6 παραγγελίες (2 με tracking και 4 χωρις) τον τελευταίο 1,5 μήνα απο banggood, το τελευταίο που περιμένω είναι την καμερα της xiaomi ολα τα άλλα έχουν έρθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 την prepaid της Εθνικής δεν κατάφερα ποτέ να τη συνδέσω στο Paypal, θετικό ότι λειτουργεί της Πειραιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ods Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πως τα παραγγείλατε ρε παιδια γτ ουτε balance ουτε την καρτα της Πειραιώς δεν μου δεχεται ενω πριν 1 μηνα ειχα παρει με balance απο αυτο το μαγαζι... Εγω παντως ελυσα το προβλημα μου με καρτα Moneysafe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Prepaid Πειραιώς προσπα8ω που ειναι στο paypal αλλα τπτ.Εσεις απευθειας την βαλατε χωρις paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexdec Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 απευθείας χωρίς paypal το κατάστημα είναι αξιόπιστο, σε μια παραγγελία έγινε και refund γιατί δεν είχαν Στόκ και σε μερικές μέρες τα χρήματα ήρθαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εχω κανει παραγγελια εγω αλλα ειναι στην πληρωμη και θελω ας πουμε να πληρωσω μεσω καρτας απευθειας αλλα μου βγαζει επιλογη μονο με paypal τωρα εφοσον ειχα απο την αρχη διαλεξει να πληρωσω με paypal καο δεν εγινε δεκτη η πληρωμη.Τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εχω κανει παραγγελια εγω αλλα ειναι στην πληρωμη και θελω ας πουμε να πληρωσω μεσω καρτας απευθειας αλλα μου βγαζει επιλογη μονο με paypal τωρα εφοσον ειχα απο την αρχη διαλεξει να πληρωσω με paypal καο δεν εγινε δεκτη η πληρωμη.Τι μπορω να κανω? Όταν είναι payment pending η παραγγελία, σου δίνει επιλογή πληρωμής μόνο με paypal. Επέλεξε το κι όταν σoυ βγάλει το menu του PP να πληρώσεις, έχεις δυνατότητα να επιλέξεις πληρωμή με κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Όταν είναι payment pending η παραγγελία, σου δίνει επιλογή πληρωμής μόνο με paypal. Επέλεξε το κι όταν σoυ βγάλει το menu του PP να πληρώσεις, έχεις δυνατότητα να επιλέξεις πληρωμή με κάρτα. δεν εχω την επιλογή σε αυτό που μου λες...μου ωγαζει να κανω login account pypal or return Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ναι, πρωτα θα κανεις login στο paypal οπως σου λεει ο kwgwkou και μετα την αλλαγη σε καρτα αντι για υπολοιπο balance. ΑΝ δουλεψει βεβαια η καρτα σου με το paypal, κατι που νομιζω οτι ηταν το προβλημα σου απο την αρχη, αλλα δεν το καταλαβε ο συμφορουμιτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Πως τα παραγγείλατε ρε παιδια γτ ουτε balance ουτε την καρτα της Πειραιώς δεν μου δεχεται ενω πριν 1 μηνα ειχα παρει με balance απο αυτο το μαγαζι... την prepaid της Εθνικής δεν κατάφερα ποτέ να τη συνδέσω στο Paypal, θετικό ότι λειτουργεί της Πειραιώς Εγω παντως ελυσα το προβλημα μου με καρτα MoneysafeΗ λύση στα προβλήματα σας λέγεται κάρτα Revolut και περισσότερα σχετικά με αυτήν θα βρείτε στην υπογραφή μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimis_pj Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάλι ρε παιδιά βολευτηκα μεσω ebanking. Παω paypal, επιλεγω top up (takes a few days), με τα στοιχεια που μου δινει (Bank, Bic κ.τ.λ.) κανω μεταφορα το ποσο που θελω μεσω ebanking με προμηθεια 1 ευρω και μετα απο 4-5 μερες εμφανιζεται το ποσο στο paypal balance μου. το κακο ειναι οτι επιτρεπει μέχρι 500€ το μήνα, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρειαστει και παραπανω μεχρι στιγμής.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sepsekasan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δεν ανοιγετε κανενα νεο τοπικ να τα πειτε εκει πως ψωνιζετε κλπ; Αντε να δουμε καμια καλη προσφορα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις