Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχουν στοκ και θα ολοκληρωθει η παραγγελια σου μολις εχουν στοκ παλι.

Εμενα μου το εβγαλε σε μια θηκη για powerbank που ειχα βαλει να αγορασω και μ ειπαν δεν εχουμε στοκ θα εχουμε σε 15 μερες και εριξα ακυρο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μην γκρινιάζουμε.. Πιστεύεται ότι μόνο εμείς είμασταν οι "έξυπνοι" πελάτες? :P
Το 90% των προιόντων που έχουν ζήτηση έγιναν sold out λογικό αυτή η αναμονή για όλους. 

κι εμενα ελεγε ενα back order αλλα σημερα το στειλανε κανονικα το telcast x98 pro οποτε μια χαρα μπραβο σε αυτον που βρηκε το κουπονακι κριμα που δεν κρατησε παραπανω να περναμε και κανενα κινητο :D

Τελικα θα μου στείλουν από Banggood και το κουτί της ταμπλέτας - παρότι δεν το έκαναν αρχικά, όταν το ζήτησα - με τη παραχώρηση να υποβάλλω σ' αυτούς παραγγελία για θήκη τάμπλετ, ώστε να το στείλουν μαζί.

Βέβαια έχασα 1:30 ώρα στο chat μαζί τους σήμερα το πρωί για να συνεννοηθώ γιατί διαφορετικά μου τά'λεγε ο καθένας εκεί, βρέθηκε όμως λύση...

...εγώ ήθελα να διαπιστώσω πως δεν τα παίρνουν και bulk κάποια από τα προϊόντα τους τουλάχιστον...

Τώρα αναμονή....περυσι παρέλαβα την Teclast x98 Air II εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς (25-26 Νοέμβρη την είχα)...αν γίνει και φέτος με την NL, καλά θα είναι...

Παιδιά μην γκρινιάζουμε.. Πιστεύεται ότι μόνο εμείς είμασταν οι "έξυπνοι" πελάτες? :P

Το 90% των προιόντων που έχουν ζήτηση έγιναν sold out λογικό αυτή η αναμονή για όλους. 

Πήρα ένα tablet και ένα screen protector. Μου είπαν χθες ότι το screen protector έχει τελειώσει και ότι θα φέρουν σε 4-6 μέρες και με ρώτησαν τι θέλω να γίνει. Η απάντησή μου ήταν ότι θα περιμένω, τελικά μου τα στείλαν όλα σήμερα. :P

Yποψιάζομαι κάποια ακύρωση παραγγελίας οπότε βρέθηκε από κει ένα.

σημερα παρελαβα 3 παραγγελιες μαζι...

η μια απο 23/10  και οι αλλες δυο απο 4/11

δεν το λες και ασχημα...

σε μια αλλη παραγγελια που ειχα απληρωτη 3 μερες (με το κουπονι) και τελικα την πληρωσα εχθες,το status εγινε bac order...

μολις μιλησα μαζι τους και μου απαντησαν:

since there was item out of stock a few days ago, now all the items in your order are in stock...we will ship out your order soon

να πω παντως οτι οσες φορες εικοινωνησα μαζι τους στο chat μου απαντησαν αμεσα...

εχθες μιλαγα με πελατη απο hong-kong και του εδειξα το κινητο μου (xiaomi redmi note2) με ρωτησε για την τιμη και μου ειπε οτι μπορει να μου το βρει με 100 ευρω!!!

το ειχα παρει απο vickmall 149 δολλαρια...

ποσο κερδος να βγαζουν αραγε απο καθε κινητο?

• Like 1

εχθες μιλαγα με πελατη απο hong-kong και του εδειξα το κινητο μου (xiaomi redmi note2) με ρωτησε για την τιμη και μου ειπε οτι μπορει να μου το βρει με 100 ευρω!!!

το ειχα παρει απο vickmall 149 δολλαρια...

ποσο κερδος να βγαζουν αραγε απο καθε κινητο?

Αν σου βρει στηλε ενα πμ να κανονισουνε και εμεις μια παραγγελια.:)

Σε αυτην την τιμη φιλε χτυπατο αφοβα...

• Like 2

Με postNl τι σημαίνει item is Pre-adviced?

Στο forum postNl λένε ότι δεν το έχουν παραλάβει ακόμα αλλά στο bangood είναι shipped Czech μέρες τώρα.

pre-adviced σημαίνει ότι έχει ενημερωθεί η ταχυδρομική υπηρεσία αλλά δεν το έχει παραλάβει ακόμη για αποστολή στη χώρα προορισμού.

Και περί σκέψεων που δεν ενημερώνουν κανένα.

Το tracking από το συγκεκριμένο κατάστημα τουλαχιστο είναι μέρος του κύκλου με το κουπόνι από το συγκεκριμένο κατάστημα που έκανε το θέμα να ανοιξει.

Αφορά πολλούς όπως και το ερώτημα του iliabass.

Συζήτηση γίνετε δεν δίνουμε προσφορές επιγραμματικά.

Παιδιά γλυκοκοιτάζω το LG G2 που έχει το fastcardtech.com στα 102€ για να αντικαταστήσει ένα αθάνατο Omnia :-) . Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανένα κουπόνι για παραπάνω έκπτωση; Επίσης αν ξέρετε αν μπορέσω με χρεωστική Πειραιώς να κάνω αγορά ή θα φάω άκυρο;

EDIT: Μόλις είδα ότι είναι refurbished χμ...

Για το δεύτερο ερώτημα δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σου δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση μιας και κανείς δεν έχει καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα των τραπεζών πλέον. Απλά δοκιμάζεις και βλέπεις αν θα πιάσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά γλυκοκοιτάζω το LG G2 που έχει το fastcardtech.com στα 102€ για να αντικαταστήσει ένα αθάνατο Omnia :-) . Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανένα κουπόνι για παραπάνω έκπτωση; Επίσης αν ξέρετε αν μπορέσω με χρεωστική Πειραιώς να κάνω αγορά ή θα φάω άκυρο;

EDIT: Μόλις είδα ότι είναι refurbished χμ...

Σε απευθείας αγορά θα φας άκυρο 99,9%

Αν έχεις εσύ ή φίλος σου, όμως, δεύτερο λογαριασμό Paypal, από τον πρώτο σου λογαριασμό μπορείς να πας '"Send Money" (σε φίλους κτλ) να συμπληρώσεις το ποσό που θέλεις να έχεις στο Paypal κι αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα μεταφερθεί αμέσως στον δεύτερο λογαριασμό.....θα έχεις βέβαια κάποια χρέωση για τη συναλλαγή...

Από τον δεύτερο λογαριασμό μπορείς είτε να κάνεις κατευθείαν την αγορά είτε να τα στείλεις πίσω στον πρώτο λογαριασμό σου.

Εγώ τη προηγούμενη βδομάδα είχα φάει καμιά 10αριά άκυρα τέτοια με τη Πειραιώς και τη Παρασκευή το απόγευμα έκανα αυτό το κόλπο κι έπιασε αμέσως.

...για 140€ που θέλησα να στείλω είχε επιπλέον 5,11€ έξοδα, επειδή τράβηξε το ποσό από κάρτα (το ποσό δεν αφαιρείται από το ποσό που συμπληρώνεις για αποστολή, αλλά από το υπόλοιπο του τραπεζικού σου λογαριασμού...γι αυτό φρόντισε να έχεις τα απαραίτητα χρήματα κατετεθειμένα).

Επεξ/σία από vgiozo
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...