panosfl22 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα Και εμενα εχθες "εφυγε" το note prime. Επισης η εκρεμοτητα που εχω αφησει (letv x600) στα 149 ευρω, ισχυει ακομα σε εμενα. Απλα δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει ή οχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Επισης η εκρεμοτητα που εχω αφησει (letv x600) στα 149 ευρω, ισχυει ακομα σε εμενα. Απλα δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει ή οχι.... Έχασα προσφορα με τον καινούργιο mediatek? φτου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγω πήρα tv box κλπ τα οποία εγιναν shipped αλλά ξέχασα να κατοχυρωσω 2 tablet teclast και μια 2 κάμερες xiaomi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ναι τις είδα αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω τι κάνουν με τις pending παραγγελίες που έχουν κουπόνια (αναφέρθηκε κάτι για 20 μέρες οπότε καλά κάνεις και το κυνηγάς) αλλά όσοι πλήρωσαν κατευθείαν δεν έφαγαν άκυρο. Και θα μπορούσαν άνετα να τα ακυρώσουν όλα γιατί το κουπόνι ήταν για φακούς και φορτιστές... Άκυρα μπορούν να ρίξουν κατευθείαν με "κάρτες" όταν ενεργοποιείται το danger alarm. Υπάρχει ασφάλεια αγορών με κάρτα (σε περιπτωση που κλάπηκε, πολλές διαφορετικές διευθύνσεις, πολλές αγορές μέσα σε λίγες ώρες) και σου ακυρώνουν άμεσα τις παραγγελίες. Εχει γίνει και σε μένα πριν κανένα μήνα και μου εξήγησαν το γιατί. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν σου ρίχνουν άκυρο. Επισης η εκρεμοτητα που εχω αφησει (letv x600) στα 149 ευρω, ισχυει ακομα σε εμενα. Απλα δεν μπορω να αποφασισω αν αξιζει ή οχι.... Σε αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να βρείς τίποτα καλύτερα.. Και ειδικά σε ποιότητα κατασκευής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 σκεφτομαι τι να κανω με το ταμπλετακι που εχω κρατημενο. το hi8. απο την μια περιμενω να δω το καινουργιο αν την παλευει αλλα ολο στο περιμενε ειμαστε και η τιμουλα στα 60κατι ευρω ειναι πολυ δελεαρ. αν αρχισουν τα ακυρα και σε αλλους ριχτε μια φωνη να ξερουμε να βιαστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πάρε το ταμπλετάκι κι αν αλλάξεις γνώμη το πουλάς άνετα στα €60.. Εγώ το πήρα, όπως επίσης και το 10άρι στα €112 http://www.banggood.com/CHUWI-VI10-WIFI-64GB-Intel-Z3736F-Quad-Core-10_6-Inch-Dual-OS-Tablet-p-983464.html και 3-4 από αυτά για φίλους στα €56 http://www.banggood.com/Vkworld-VK700-5_5-Inch-Android4_4-MTK6582-Quad-core-1_3GHz-3G-Smartphone-p-977982.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πάρε το ταμπλετάκι κι αν αλλάξεις γνώμη το πουλάς άνετα στα €60.. Εγώ το πήρα, όπως επίσης και το 10άρι στα €112 http://www.banggood.com/CHUWI-VI10-WIFI-64GB-Intel-Z3736F-Quad-Core-10_6-Inch-Dual-OS-Tablet-p-983464.html και 3-4 από αυτά για φίλους στα €56 http://www.banggood.com/Vkworld-VK700-5_5-Inch-Android4_4-MTK6582-Quad-core-1_3GHz-3G-Smartphone-p-977982.html καθολου ασχημη η ιδεα σου.. δεν το ειχα σκεφτει οτι αν θελω το πουλαω μετα.. χαχα με το κιλο τα πηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πάρε το ταμπλετάκι κι αν αλλάξεις γνώμη το πουλάς άνετα στα €60.. Εγώ το πήρα, όπως επίσης και το 10άρι στα €112 http://www.banggood.com/CHUWI-VI10-WIFI-64GB-Intel-Z3736F-Quad-Core-10_6-Inch-Dual-OS-Tablet-p-983464.html και 3-4 από αυτά για φίλους στα €56 http://www.banggood.com/Vkworld-VK700-5_5-Inch-Android4_4-MTK6582-Quad-core-1_3GHz-3G-Smartphone-p-977982.html Πολυ καλό το 10άρι, με δύο πλήρεις usb 2.0 θύρες!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο πάντως στο banggood που δεν μοίρασε άκυρα. Μην πάρεις κι όρκο! Δες αυτό το post μου στην προηγούμενη σελ. & το 1ο σ' αυτή... Ο kwgwkou γινεται σιγα σιγα Pittas και Questiοneer! Η μεταλλαξη αρχισε! Γιατί; Τι έχουν οι Pittas και Questiοner; Μια χαρά παιδιά είναι, άλλο αν έχουν κάποιο θέμα -με το δίκιο τους- με το gearbest κι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν λένε τον πόνο τους! Εξαρταται το ειδος πιστευω.αφου ειδαν στην παραγγελια του Kwgwkou οτι μπαινουν μεσα την σουταραν χωρις πολλα πολλα στην δικια μου που εχω ακομα 10 σε standby αλλα ειναι ειδη οπως Powerbanks κλπ δεν εχουν αγγιξει τιποτα. Αλλωστε και με το κουπονι μερικα πραγματα που πηρα απο το Tmart χωρις κολπα ή 11.11 sales ειχε το Mart χαμηλοτερη τιμη,αρα ~μηδενικο κερδος τις στελνουμε μπαινουμε μεσα ουστ. Καταπινουμε το λαθος σε οποιον μας εδωσε ηδη τα λεφτα του και στους καβαντζες λεμε οχι. Το θέμα είναι ότι δεν ακύρωσαν παραγγελίες άλλων μ' αντίστοιχα είδη που είχα σ' αυτές που μου ακύρωσαν (Redmi Note 2 & Piston 3 - τ' άλλα ήταν πολύ μικρής αξίας). Γι' αυτό ζήτησα/ζητώ αριθμούς παραγγελιών όποιων έχουν τέτοια είδη μέσα, ώστε να τους πιέσω να μου τη δώσουν. Άκυρα μπορούν να ρίξουν κατευθείαν με "κάρτες" όταν ενεργοποιείται το danger alarm. Υπάρχει ασφάλεια αγορών με κάρτα (σε περιπτωση που κλάπηκε, πολλές διαφορετικές διευθύνσεις, πολλές αγορές μέσα σε λίγες ώρες) και σου ακυρώνουν άμεσα τις παραγγελίες. Εχει γίνει και σε μένα πριν κανένα μήνα και μου εξήγησαν το γιατί. Σε καμία άλλη περίπτωση δεν σου ρίχνουν άκυρο. ok, λογική μια τέτοια ακύρωση, αν & θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον πελάτη (η τράπεζα της πιστωτικής του ή/& το κινεζομάγαζο) για να τον ρωτήσουν αν έκανε την παραγγελία αυτός ή όχι. Πέραν όμως αυτού, η δική μου περίπτωση δεν είναι τέτοια. Η "δικαιολογία" τους για την ακύρωση της παραγγελίας ήταν ότι αυτά τα είδη ήταν... flash deals! Κινέζα με... "μούσια" έχετε δει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Αφού μπορούμε να αποτρέψουμε μερικούς απο αυτή την παράγκα, το κάνουμε. Μην ξεχνατε ότι εγώ ήμουν ενας απο αυτους που άνοιξε θεμα με προσφορά από gearbest. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ας ποσταρω κι εγω μια φορα.αν και δεν ειναι φτηνο,καμμια σχεση με τη λογικη του προλαβαινω σκοτωμα τιμων που επικρατει στο θρεντ εδω.. αλλα τεσπα fastcardtech meizu mx5 249 dol δικαρτο κλπ από kimovil έκρινα πως είναι προσφορά α ναι https://www.fastcardtech.com/Meizu-MX5-Android-Phone.html EDIT εχει 112 δολ το lg g2 εκει.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2015 από mertaghon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Κριμα που τωρα που επανηλθαν οι τιμες στα normal επιπεδα δεν θα αγορασω ουτε τσιχλα απο αυτους Μην το λες, βγαζουν συχνα-πυκνα διαφορα κουπονια, αργα ή γρηγορα θα τους ξαναβρεις μπροστα σου ...και 3-4 από αυτά για φίλους στα €56 http://www.banggood.com/Vkworld-VK700-5_5-Inch-Android4_4-MTK6582-Quad-core-1_3GHz-3G-Smartphone-p-977982.html Πολυ καλα τηλεφωνακια τα vkworld, ειχα παρει παλια ενα μικρο στα 45$ για πλακα και βγηκε αστερι, ετοιμη διεθνη ρομ χωρις κινεζιες και καλη κατασκευη και εξτρα αξεσουαρ μεσα, ευρωπαικη πριζα, ολα αψογα. Πιστευω τα καινουργια θα ειναι καλυτερα, θα τα ευχαριστηθεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 καθολου ασχημη η ιδεα σου.. δεν το ειχα σκεφτει οτι αν θελω το πουλαω μετα.. χαχα με το κιλο τα πηρες ...αν δεν το θελεις ενδιαφερει εμενα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ...αν δεν το θελεις ενδιαφερει εμενα..... οκ αν ειναι θα σου πω G.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos39 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ξέρει κανείς τι σημαίνει το Back Order που έβγαλε σε παραγγελία το banggood; Μέχρι χθες την είχε Processing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις