rupak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Thanks για την ενημέρωση. Πότε (μέρα/ώρα) έγινε pending η παραγγελία σου & δεν ακυρώθηκε ακόμη; Θα τους ξεχέ... αν ακύρωσαν μόνο τη δική μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 φιλε μου εαν το θες μονο για διάβασμα η λυση ειναι μια..e-book. http://www.insomnia.gr/topic/318457-e-book-reader/ Δεν το θέλω μόνο για διάβασμα, αλλά κυρίως για διάβασμα, με τον πλουραλισμό που προσφέρει όμως μια ταμπλέτα. Την λύση ebook την έχω σκεφθεί και έχω καταλήξει ότι δεν αξίζει τόσο τα λεφτά της, τουλαχιστον για τα 150€ που πουλιούνται τα τελευταία μοντέλα...το πολύ 50-70€ για τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά μπορεί να το σκεφτόμουν... ...αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις ούτε μια έγχρωμη επισήμανση, τί να το κάνεις;; και με οθόνη 6" ιντστών όταν πολλά pdf μου είναι μορφοποιημένα ;; (και χρειάζομαι ταυτόχρονα αυτό που διαβάζω στη ταμπλέτα, να μπορώ επίσης να το επεξεργαστώ στον σταθερό) δεν θέλω να δώσω περισσότερο συνέχεια εδώ...αν δεις τις τελευταίες σελίδες του αντίστοιχου θέματος έχω καταθέσει αναλυτικώς τις συγκριτικές μου απόψεις εκεί....για μη απαιτητικές χρήσεις καλά είναι τα ebook... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μόλις τώρα μου ήρθε μύνημα ότι η κουπονάτη παραγγελία μου από 12/11 @banggood - ένα redmi note 2 prime, έγινε shipped! Προς ενημέρωση όσων περιμένουν τα δικά τους, επειδή κάτι ακούστηκε ότι θα έχουν stock από μέσα της επόμενης βδομάδας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και μια Xiaomi Nightvision εμένα μόλις τώρα ήρθε το confirmation. Καλά εξηγήθηκε ο κινέζος αλλά μη ξεχνάμε ότι το Redmi note 2 έκανε price drop για να την παλέψει με το Meizu Metal. Κερδισμένοι εμείς από τέτοιες κόντρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnMik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Απο το e-banking τις Πειραιώς: Σας ενημερώνουμε πως η αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό, έως το ύψος του ορίου των €500, δεν είναι δυνατή μέχρι και την 30/11/2015. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες προηγουμένως έχει εισαχθεί τουλάχιστον ισόποσο κεφάλαιο από την αλλοδαπή Ίσως για αυτό δεν μπορούμε να πληρώσουμε κάποιοι με Visa Πειραιώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Άλλο θέμα το έμβασμα των 500€/μήνα και άλλο το πέρασμα της κάρτας για αγορές από το εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Το βλεπω παλι το θρεντ να γινετε μυλος... Απο revolut και paypal μεχρι winbank και μηνιαια ορια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xander Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και εμένα στάλθηκε το redmi note 2 από banggood. Με το καλό να τα λάβουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Το βλεπω παλι το θρεντ να γινετε μυλος... Απο revolut και paypal μεχρι winbank και μηνιαια ορια.... Μετά από μια τέτοια προσφορά και δεκάδες αγορές από τα μέλη του φορουμ λογικό είναι να υπάρχει τέτοια απόκριση ως προς αυτό το θέμα. Καλό είναι να ανοίξει στις προσφορές ένα νέο θέμα για να υπάρχει ενημέρωση των "κουπονιών" για το τι τελικά έγινε. Είναι απόφαση φυσικά των διαχειριστών αυτό. Συμφωνώ ότι πρέπει να καθαριστεί το παρών όμως και να συνεχιστεί η κουβέντα αλλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εδω στο θεμα του Revolut εχει μπει ο καθε τυχαιος και λεει οτι του κατεβει μπηκε ο Mod απειλησε με Bans και οι τυποι τον χαβα τους Γιαννη αρχισε να μοιραζεις Warnings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μετά από μια τέτοια προσφορά και δεκάδες αγορές από τα μέλη του φορουμ λογικό είναι να υπάρχει τέτοια απόκριση ως προς αυτό το θέμα. Καλό είναι να ανοίξει στις προσφορές ένα νέο θέμα για να υπάρχει ενημέρωση των "κουπονιών" για το τι τελικά έγινε. Είναι απόφαση φυσικά των διαχειριστών αυτό. Συμφωνώ ότι πρέπει να καθαριστεί το παρών όμως και να συνεχιστεί η κουβέντα αλλού. Σωστό, αλλά θυμάμαι πως την ιστορία με το κουπόνι του banggood την είχε ανοίξει σε ξεχωριστό θέμα ο vdeseris, είχαν postαριστεί & μερικές απαντήσεις, κι ήταν ο Mod που το μετέφερε σ' αυτό το megathread (@ post#939). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Σωστό, αλλά θυμάμαι πως την ιστορία με το κουπόνι του banggood την είχε ανοίξει σε ξεχωριστό θέμα ο vdeseris, είχαν postαριστεί & μερικές απαντήσεις, κι ήταν ο Mod που το μετέφερε σ' αυτό το megathread (@ post#939). Έτσι ακριβώς. Η προσφορά δεν ήταν μόνο για tablet και smartphone (το banggood έχει μέχρι και εσώρουχα ) αλλά αποφασίστηκε να μεταφερθεί εδώ. Δεν νομίζω να έχουμε όμως πολλά post ακόμα. Ας μας πούνε όσοι έγιναν shipped οι παραγγελίες τους και όλα καλά. Μπράβο πάντως στο banggood που δεν μοίρασε άκυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο πάντως στο banggood που δεν μοίρασε άκυρα. Μην πάρεις κι όρκο!Δες αυτό το post μου στην προηγούμενη σελ. & το 1ο σ' αυτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μην πάρεις κι όρκο! Δες αυτό το post μου στην προηγούμενη σελ. & το 1ο σ' αυτή... Ναι τις είδα αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω τι κάνουν με τις pending παραγγελίες που έχουν κουπόνια (αναφέρθηκε κάτι για 20 μέρες οπότε καλά κάνεις και το κυνηγάς) αλλά όσοι πλήρωσαν κατευθείαν δεν έφαγαν άκυρο. Και θα μπορούσαν άνετα να τα ακυρώσουν όλα γιατί το κουπόνι ήταν για φακούς και φορτιστές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ο kwgwkou γινεται σιγα σιγα Pittas και Questiοneer!Η μεταλλαξη αρχισε! Εξαρταται το ειδος πιστευω.αφου ειδαν στην παραγγελια του Kwgwkou οτι μπαινουν μεσα την σουταραν χωρις πολλα πολλα στην δικια μου που εχω ακομα 10 σε standby αλλα ειναι ειδη οπως Powerbanks κλπ δεν εχουν αγγιξει τιποτα. Αλλωστε και με το κουπονι μερικα πραγματα που πηρα απο το Tmart χωρις κολπα ή 11.11 sales ειχε το Mart χαμηλοτερη τιμη,αρα ~μηδενικο κερδος τις στελνουμε μπαινουμε μεσα ουστ. Καταπινουμε το λαθος σε οποιον μας εδωσε ηδη τα λεφτα του και στους καβαντζες λεμε οχι.Anyway καλη κινηση και πολλα μπραβο στο καταστημα. Κριμα που τωρα που επανηλθαν οι τιμες στα normal επιπεδα δεν θα αγορασω ουτε τσιχλα απο αυτους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις