kwgwkou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ έκανα τη "κράτηση" Πέμπτη βράδυ και πλήρωσα Παρασκευή απόγευμα... ...η τιμή μεταβλήθηκε προς τα κάτω, λόγω ισοτιμίας ίσως, και δεν ήταν η αρχική της στιγμής της αγοράς...που σημαίνει ότι η έκπτωση θα εφαρμοστεί στην εκάστοτε τιμή του προϊόντος και δεν την διασφαλίζεις απλώς και μόνο μέσω της παραγγελίας. Είσαι σίγουρος; Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Λόγω ισοτιμίας αλλάζει, πρέπει όμως τα $ να μένουν τα ίδια σε pending orders. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Είσαι σίγουρος; Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Λόγω ισοτιμίας αλλάζει, πρέπει όμως τα $ να μένουν τα ίδια σε pending orders. Λοιπόν επειδή έχω και εμπειρία και σε αυτό το θέμα.. Αποθηκεύεται στην πραγματικότητα η τιμή σε δολάρια αλλά μετατρέπεται σε ευρώ από το σύστημα. Αν ανέβει η ισοτιμία μας συμφέρει (επισημαίνω ότι η τιμή κλειδώνει δεν μεταβάλλεται, απλά κλειδώνει σε δολάρια). Αν γίνει χειρότερη πληρώνουμε κάτι ψιλά παραπάνω αλλά την διαφορά μπορούμε να την πάρουμε σε refund Το έχω δοκιμάσει το έχω κάνει δεν είναι τίποτα υποθετικό. Αυτααα.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πως την παίρνεις δηλαδή σε refund. Aφου δικό σου είναι το φταίξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τι να σου πώ εγώ μιλάω αυτή την στιγμή μαζί τους Τηλέφωνο τους έχεις πάρει μήπως; Τι συζητάτε, για τον καιρό στη Shenzen; Βρε με έχεις αρχίσει τα "τριάρια"; Αφού το εικονίδιο του chat είναι σκούρο... ας το κοιτάξει κι άλλος ένας (κι ας ανεβάσει screen) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τηλέφωνο τους έχεις πάρει μήπως; Τι συζητάτε, για τον καιρό στη Shenzen; Βρε με έχεις αρχίσει τα "τριάρια"; Αφού το εικονίδιο του chat είναι σκούρο... ας το κοιτάξει κι άλλος ένας (κι ας ανεβάσει screen) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Τώρα ναι, είναι ανοιχτό...όταν το είπε δεν ήταν...τώρα το βλέπω κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάντως το banggood έχει το καλύτερο και το πιο άμεσο chat που έχω συναντήσει σε κινεζομάγαζο. Το σημαντικότερο: ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάντως το banggood έχει το καλύτερο και το πιο άμεσο chat που έχω συναντήσει σε κινεζομάγαζο. Το σημαντικότερο: ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ! -εγκω ειμαι απο ελλαντα τελει κινητο ξαομι τωρα με εγκπτωσεις με κουπονι δωσει εμενα ντζαμπα? -hell yeah 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πως την παίρνεις δηλαδή σε refund. Aφου δικό σου είναι το φταίξιμο. http://prntscr.com/92ugqe Εε μην επιμένεις σου λέω Όταν είσαι επαγγελματίας αυτήν την συμπεριφορά έχεις στους πελάτες σου. Από την στιγμή που σου δίνει αυτή την δυνατότητα να κρατήσεις την τιμή για 20 μέρες οφείλουν να στην κρατήσουν και σταθερή. Με τέτοιες κινήσεις όμως τους εμπιστεύεσαι μετά με κλειστά μάτια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και εγω προχωρησα σε 5 ακομα καπαρωμενες παραγγελιες με κουπονι σημερα μιας και περιμενα το εμβασμα και φανηκαν αργα χτες. Ειχα ξεχασει να τους πω για μερικα απο τα δεματα για low price αλλα και για ενα προιον που ειχα παραγγειλει αλλα εξαφανιστηκε απο το site και με SKU κουκουρουκου και μου σκαει και εμενα αγγλοφωνη κοπελα (οχι η Camping δυστυχως να γελασω λιγο με το χιπικο ονομα) και μου ειπαν οτι ηταν βραδυ εκει και θα το προωθησει το αιτημα μου το πρωι στον αρμοδιο πωλητη. GG και αναμονη λοιπον. Σοβαρα ομως ακομα και με την αμεση εξυπηρετηση,αποστολη (τυπου Vickmall) κλπ θα συνεχισετε να αγοραζετε απο εκει ή τωρα που οι τιμες ξαναπηγαν στον Θεο θα spammarete κουπονια μπας και ξαναγινει καμια στραβη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Πάντως το banggood έχει το καλύτερο και το πιο άμεσο chat που έχω συναντήσει σε κινεζομάγαζο. Το σημαντικότερο: ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΓΓΛΙΚΑ! Εξαρτάται σε ποιον θα πέσεις. Chatάριζα με κάποιον/κάποια Gao (κυριολεκτικά! ήταν τ'όνομα του/της) που ήταν τελείως gao-bio. Πάντως πράγματι απαντάνε άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καθώς είναι από Κίνα το βάζω εδώ. Δεν είναι κινεζιά όμως... Το Samsung s4 το 32άρι με τον τελευταίο 8πύρηνο επεξεργαστή στα 187,57 ευρώ... Νομίζω ασυναγώνιστη τιμή, εδώ: http://merimobiles.com/samsung-galaxy-s4-5-32gb-nfc.htm Μόλις πήρα μεταχειρισμένο το 16άρι οπότε δεν κάνω παραγγελία. Νομίζω είναι σούπερ για χριστουγεννιάτικο δώρο. +4,68 και στο στέλνουν rooted. χαρακτηριστικά εδώ: 5 super wide FHD IPS display octa core Samsung Exynos 5410 processor at 1.6Ghz 2GB of RAM 32GB internal storage Android 4.2 OS 13 megapixel main camera with auto focus, LED flash, 1080p video recording 2 megapixel front-facing camera WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, Air Gesture, NFC 2600mAh battery 138 gr weight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Καθώς είναι από Κίνα το βάζω εδώ. Δεν είναι κινεζιά όμως... Το Samsung s4 το 32άρι με τον τελευταίο 8πύρηνο επεξεργαστή στα 187,57 ευρώ... Νομίζω ασυναγώνιστη τιμή, εδώ: http://merimobiles.com/samsung-galaxy-s4-5-32gb-nfc.htm Μόλις πήρα μεταχειρισμένο το 16άρι οπότε δεν κάνω παραγγελία. Νομίζω είναι σούπερ για χριστουγεννιάτικο δώρο. +4,68 και στο στέλνουν rooted. χαρακτηριστικά εδώ: 5 super wide FHD IPS display octa core Samsung Exynos 5410 processor at 1.6Ghz 2GB of RAM 32GB internal storage Android 4.2 OS 13 megapixel main camera with auto focus, LED flash, 1080p video recording 2 megapixel front-facing camera WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, Air Gesture, NFC 2600mAh battery 138 gr weight ...και Note 4 στα €360... Χμμμμ.. it smells like monkey... http://merimobiles.com/samsung-galaxy-note-4-n9106w-dual-sim-4g-5-7-inch-qhd-1440x2560-android-4-4.htm?nosto=nosto-page-product1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VRaCh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 To meri γενικά είναι αξιόπιστο μαγαζί, άντε στην χειρότερη να είναι refurbished. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 To ψήνω αλλά με φοβίζει. Προορίζεται για την κινέζικη αγορά, λέει όμως ότι είναι unlocked αλλά είναι και activated? Μάλλον το 4G δεν θα παίζει, ενώ έχει διαφορετικό CPU-GPU (χειρότερα?) από το S4. Ψάχνω καμιά γνώμη αλλά δεν έχει παίξει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις