panos2171 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Eμένα μου είπαν ΟΚ για την αρχική συσκευασία, να το στείλουν δηλαδή μέσα σε αυτήν. Τώρα βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι καλό. Δηλαδή μη μου στείλουν κανένα σπασμένο και πουν μετά ότι εγώ φταίω επειδή μου διασφάλιζαν ''ασφαλή'' μεταφορά και αρνήθηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά για να μην τα ξαναλέμε αν δεν πεις να το γράψει Low priced πλεον δεν το γράφουν. Το ίδιο έγινε και στις παραγγελίες που έστειλαν σήμερα με μένα, είχαν βάλει την κανονική τιμή και τους ανάγκασα να το αλλάξουν. (ζήτησα φωτό) Απλά να το ζητάτε πάντα για καλό και για κακό Ορθον. Εδω και κανα χρονο και ειδικα το τελευταιο 6μηνο η Κινα εχει ζορισει παρα πολυ τους εμπορους να αναγραφουν τι πραγματικες τιμες και το πραγματικο περιεχομενο. Ο λογος ειναι η πιεση απο την Ευρωπαικη Ενωση και ιδιατερα αποτ ην ΗΠΑ που εχουν κανει μια σχετικη διακρατικη συμφωνια. Μου εχει εξηγησει σοβαρος μεγαλος seller του ALIExpress την κατασταση και οτι θα εχει μεγαλο προβλημα αν του ανοιξουν πακετο εκει και ειναι declare παραμυθι. Ειδα και επαθα για να τον πεισω να βαλει τιμη σε ενα tablet του 100ρικου γυρω στο 50 $. Βεβαια οι τοπικες αρχες εκει συνεχιζουν επι το πλειστον να κανουν τα στραβα ματια αφου ξερουν οτι διαφορετικα θα ειναι σαν να πυροβολουν τα ποδια τους,,,,,,, και μαλιστα τωρα που ειναι και μια περιοδος που ειναι αρκετα πληγωμενα με την σχετκη υφεση που εχουν πεσει και που ολες οι μελετες αναφερουν οτι θα διαρκεσει αρκετα ακομα. Πιθανοτατα επισης ολο και εχουν τις ακρες τους στα κεντρα αποστολων για να το κανουν ακομα εστω και περιορισμενα και παντα μετα απο πιεση του πελατη. Απ οτι εχω καταλαβει τα περνανε μεσω επαφων τους στα ταχυδρομικα κεντρα και για αυτο προσπαθουν να το αποφυγουν να το κανου μαζικα χωρις να επιμεινεις. Το gift ξεχαστε το δεν το κανουν με τιποτα. Οταν ειναι κατι που εχει οθονη και σχετικα με καποιο μεγεθος , πχ tablet καλο ειναι να ζητατε να το αναγραφουν κατι σχετικο με το οπως θα το δει το x-ray του τελωνειου ... πx. digital frame. και τιμη λογικη κοντα στα 30 $. Αλλα για εδω .... υπαρχει χαλαροτητα, οπως σε ολα τα πραγματα, συνεπως η αναγραφομενη τιμη σπανια θα εχει προβλημα και μεγαλυτερη να ειναι δηλωμενη αν ερχεται με normal post. Και απο προσωπικη εμπειρια και οπως πολλοι αναφερουν παραγγελιες με τηλεφωνα δηλωμενα κανονικα με την μαρκα τους και τιμη πανω απο 100 $ περνανε κανονικα ,,,,, τουλαχιστον στο πολυ μεγαλο ποσοστο τους. Και μαλισα μια φορα σε τηλεφωνο πριν καποιους μηνες που ειχε declaration επανω με κανονικη και τιμη και περιεχομενο μου παραδωθηκε κανονικοτατα και μαλιστα επειδη ειχε σκιστει η εξωτερικη συσκευασια σε καποιο σημειο μου το ειχαν βαλει μεσα σε προστατευτικο σακουλακι των ΕΛΤΑ !! Εδω στο LGAV το ανοιγμα του ταχυδρομειου για λογους εκτελωνισμου γινεται εντελως δειγματοληπτικα και σπανιως για λογους που δεν χρειαζεται να αναλυθουν εδω. Φυσικα εξυπακουεται καμια σχεση με αυτα οσον αφορα τα courrier. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ τους ζήτησα χθες να μου βάλουν χαμηλότερη τιμή σε δέμα $100+ και αποφάσισαν να γράψουν $54,48. Με ποια λογική δεν ξέρω αλλά δεν δυσκολεύτηκαν και πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που πήρα ένα redmi 2 στα 94€ στα βιαστικά μέσω πιστωτικής να φοβάμαι ? Μήπως μου στείλουν κανα ελαττωματικό ή κανένα χοντρό σελοτεηπ, σαν ένα συμφορουμιτη μερικές εκαντονταδες ποστ πριν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ που πήρα ένα redmi 2 στα 94€ στα βιαστικά μέσω πιστωτικής να φοβάμαι ? Μήπως μου στείλουν κανα ελαττωματικό ή κανένα χοντρό σελοτεηπ, σαν ένα συμφορουμιτη μερικές εκαντονταδες ποστ πριν ? Δε νομιζω αδερφε......δεν εχω ακουσει για απατες απο το bangood ειναι μεγαλο μαγαζι, απο τα μεγαλυτερα του ειδους!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xetasa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ τους ζήτησα να γράψουν ότι είναι gift ένα κινητό ulefone paris που παρήγγειλα στα 105 ευρώ (μαζί με μια θήκη). Χθες μου έστειλαν mail ότι θα το κάνουν και στη συσκευασία εξωτερικά θα αναγράφεται mp4 μαζί με θήκη στα 52 δολάρια περίπου. Με ρώτησαν επίσης αν συμφωνώ με αυτό και απάντησα θετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koskan83 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εμένα μου έστειλαν το mi 4c ,μια Ip camera και 2 θήκες εχτές συνολικό κόστος ~ 210€ μου είπαν οτι δεν πρόλαβαν το email αλλά το έστειλαν για 119 $ και σαν "commercial samples" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosmidis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ψωνιζω χρονια απο Κινα.Ποτε δεν σχοληθηκα με την μεταφορα την αναγραφη τιμων τους φορτιστες κτλ και παντα τα πραγματα ηρθαν σωστα και χωρις περιπετειες με το τελωνειο.Τον Οκτωβρη πηρα δυο τηλεφωνα απο Κινα χωρις κανενα προβλημα και με αναγραφη χαμηλοτερων τιμων και στα δυο(εννοειται με δικη τους πρωτοβουλια).Να δουμε μονον ποσο θα συνεχιστει η τυχη μας αυτη αφου η ατελεια προφανως και δεν οφειλεται στις τιμες που αναγραφουν οι Ασιατες αλλα μονον στην δικη μας-σαν κρατος- απροθυμια,ανικανοτητα ή αδυναμια (οποιο θελετε παιρνετε) να τα φορολογησουμε.Με την ευκαιρια να ευχαριστησω κι εγω απο την μερια μου τους φιλους που μας ενημερωσαν γι αυτο το περιφημο κουπονι-ποινικο αδικημα του Bangood και μας βοηθησαν να γινουμε ακομη περισσοτερο αφραγκοι.Να ειστε καλα! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2015 από dinosmidis 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androidlife Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδια. Εχω pending payment (δεν εχω πληρωσει δηλαδή) ένα mi4c, με χρηση κουπονιού όταν ακομα επαιζε. Εκανε κανεις ετεροχρονισμενη πληρωμη (πχ την επομενη η μεθεπομενη μερα) με τη χρηση κουπονιού χωρις πρόβλημα? Το στελνουν ακομα κανονικα αν εχεις "¨κλειδωσει" την τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ειχα κλειδώσει ενα note2 στην τιμη με το κουπονι και το αγορασα σημερα... μιλησα μαζι τους 2 φορες και μου ειπαν ολα οκ, απλα θα εχουν stock σε 6-9 ημερες..... για την ωρα ολα καλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τί ώρα μίλησες μαζί τους σήμερα; γιατί νωρίς το μεσημέρι εμένα μου έβγαζε το chat offline.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 τί ώρα μίλησες μαζί τους σήμερα; γιατί νωρίς το μεσημέρι εμένα μου έβγαζε το chat offline.. μιλα τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 καλησπέρα παιδια. Εχω pending payment (δεν εχω πληρωσει δηλαδή) ένα mi4c, με χρηση κουπονιού όταν ακομα επαιζε. Εκανε κανεις ετεροχρονισμενη πληρωμη (πχ την επομενη η μεθεπομενη μερα) με τη χρηση κουπονιού χωρις πρόβλημα? Το στελνουν ακομα κανονικα αν εχεις "¨κλειδωσει" την τιμη? Εγώ έκανα τη "κράτηση" Πέμπτη βράδυ και πλήρωσα Παρασκευή απόγευμα... ...η τιμή μεταβλήθηκε προς τα κάτω, λόγω ισοτιμίας ίσως, και δεν ήταν η αρχική της στιγμής της αγοράς...που σημαίνει ότι η έκπτωση θα εφαρμοστεί στην εκάστοτε τιμή του προϊόντος και δεν την διασφαλίζεις απλώς και μόνο μέσω της παραγγελίας. μιλα τώρα Chat is offline right now, sorry for the inconvenience caused. Our Live Chat team is active: Monday to Friday - 9 a.m - 11 p.m, Saturday and Sunday -9 a.m-8 p.m (GMT+8 ). Please leave us a message by filling in the form below and we will reply you as soon as possible. Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Chat is offline right now, sorry for the inconvenience caused. Our Live Chat team is active: Monday to Friday - 9 a.m - 11 p.m, Saturday and Sunday -9 a.m-8 p.m (GMT+8 ). Please leave us a message by filling in the form below and we will reply you as soon as possible. Thanks Τι να σου πώ εγώ μιλάω αυτή την στιγμή μαζί τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastie74 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Πως γινεται η"κράτηση" ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις