Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά για να μην τα ξαναλέμε αν δεν πεις να το γράψει Low priced πλεον δεν το γράφουν.

Το ίδιο έγινε και στις παραγγελίες που έστειλαν σήμερα με μένα, είχαν βάλει την κανονική τιμή και τους ανάγκασα να το αλλάξουν. (ζήτησα φωτό) Απλά να το ζητάτε πάντα για καλό και για κακό :D

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά για να μην τα ξαναλέμε αν δεν πεις να το γράψει Low priced πλεον δεν το γράφουν.

Το ίδιο έγινε και στις παραγγελίες που έστειλαν σήμερα με μένα, είχαν βάλει την κανονική τιμή και τους ανάγκασα να το αλλάξουν. (ζήτησα φωτό) Απλά να το ζητάτε πάντα για καλό και για κακό :D

Πως επικοινωνισες μαζί τους ? εγω τους έστειλα   email αλλα δεν μου εχουν απαντήσει 

μου εστειλαν email βεβαια οτι τα εφυγαν τα πράγματα αλλά δεν ξέρω τελικά τι έκαναν...

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 2

Αν υπάρχει κάποιος που έχει κλείσει το Xiaomi Note 2 από το Banggood με το κουπόνι και δεν το θέλει ας στείλει ένα πμ. γιατί με ενδιαφέρει. Μπορώ να του στείλω τα λεφτά στο PayPal για να το πληρώσει και να το στείλουν κατευθείαν στο όνομα μου.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

...4G θα μπορούσες πολύ εύκολα να προσθέσεις με μια usb συσκευή συνδεδεμένη μέσω usb-otg...

Έχεις να προτείνεις κάποιο σε λογική εννοείται τιμή?

Δημοσ.

Xiaomi Redmi Note 2

Αν υπάρχει κάποιος που έχει κλείσει το Xiaomi Note 2 από το Banggood με το κουπόνι και δεν το θέλει ας στείλει ένα πμ. γιατί με ενδιαφέρει. Μπορώ να του στείλω τα λεφτά στο PayPal για να το πληρώσει και να το στείλουν κατευθείαν στο όνομα μου.

Ευχαριστώ

Προηγουμαι....... :-D

post.1090

Αν εχει παρει κανεις πακετο Xiaomi Redmi Note 2 32GB και Xiaomi Piston 3(ακουστικα) και δεν τα χρειαζεται τελικα ειτε πηρε παραπανω απο 1 τεμαχιο και του μεινει τα αγοραζω αμεσα καθως οσες προσπαθειες κι αν εκανα χθες ολη μερα δεν μου επαιρνε την παραγγελια με τιποτα.

Ας μου στειλει μηνυμα μεσω p.m. οποιος θελει να τα δωσει.

Δημοσ.

Μια ερωτηση μιας και βλεπω οτι αγοραζεις συχνα απο το συγκεκριμενο καταστημα.........και τα smartphones στελνουν χωρις εργοστασιακη συσκευασια ξερεις?? Η οποιοσδηποτε αλλος ξερει......

Δημοσ.

Πόσο ΔΕΝ ισχύει :P

Στο banggood στις τελευταίες αγορές μου όλες έγραφαν το πραγματικό ποσό... Οπότε καλό είναι να το λέτε :P

(και με το κανονικό ποσό που έγραφαν με μεγαλύτερη παραγγελία 200 ευρώ δεν πλήρωσα τελωνείο ευτυχώς)

Mε στείλαν mail και με ρωτάνε τι τιμή να το βάλουν.:P

Nα τους πω δολλάρια ή €, 25 καλά είναι;

Δημοσ.

Έφυγαν οι παραγγελίες σας; Ειδικά στα ακριβά που η έκπτωση ήταν αντίστοιχα μεγάλη(πx στις κινέζικες ναυαρχίδες τύπου 1+2 ή MX5).

Εμένα το μικρούλι tabletάκι έγινε shipped πάντως κανονικά σήμερα πρωί και πήρα και tracking number(SG post ενώ η κάμερα έφυγε χτες με NL post).

Δημοσ.

ρε παιδία, δεν πρόλαβα γιατί ήθελα να το ψάξω πολύ (και δεν το μετανιώνω ακόμα, ίσως αργότερα). Από την άλλη όμως νομίζω ότι πάντα μπορείςνα βρεις κάτι καλό σε εξίσου καλή τιμή. Η αλήθεια έιναι ότι φοβάμαι και το τελωνείο κτλπ κτλπ.

Αυτό δεν έιναι πολύ καλή περίπτωση σε ευρωπαικο stock? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_227585.html?wid=3

ZTE Nubia My PRAGUE Elite 4G από gearbest στα 274 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Είναι το μοντέλο 3gb. Όμως δεν ξέρω γιατί είναι τόσο χαμηλότερη στο ευρωπαικό από το κινέζικο, ειδικά στην αρχική τιμή. Αν ξέρει κανείς ας απαντήσει, μήπως έχει γίνει λάθος στην περιγραφή και είναι άλλο μοντέλο.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρεωστικη ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ περασαν σε μενα.

Σ' εμένα δεν πέρασε καμία χρεωστική/πιστωτική (Α & Εθνική) χθες, ενώ προχθές πέρασε κανονικά (άσχετα αν μου τα έκαναν μετά μαντάρα οι του banggood - ακόμη δεν βγήκε οριστικά η άκρη). Χθες άλλοτε εμφάνιζε την επιλογή για πληρωμή με πιστωτική, άλλοτε όχι (μόνο PayPal). Τελείως κουκουρούκου κατάσταση...

Με τη χρεωστική βέβαια χάνεις τη προστασία που σου προσφέρει το Paypal σε περίπτωση προβληματικού προϊόντος, αλλά και την κάλυψη του κόστους επιστροφής.

Με την πιστωτική (για αγορά εκτός PP) δεν τη χάνεις;

Αυτό που γράφτηκε ότι μπορείς να πληρώσεις σε 20 μέρες χωρίς να ακυρωθεί η παραγγελία σου ισχύει μόνο σε περιπτώσεις που δεν αλλάξει σε αυτές τις μέρες η τιμή των προϊόντων. Το ξέρω γιατί το είχα πάθει όταν είχα βάλει ένα καλώδιο στα 2€ και δεν κατάφερα να το πληρώσω την ίδια στιγμή, οπότε βλέποντας ότι έχω περιθώριο το άφησα μερικές ώρες και όταν γύρισα δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την πληρωμή γιατί είχε βγει από την προσφορά το καλώδιο και είχε αυξηθεί η τιμή του.

Σιγουρο αυτό??

Γιατί εγώ είμαι pending.

Κι εγώ σε pending order status είμαι, οπότε δίνει δυνατότητα επιλογής πληρωμής μόνο με PP.

Οι τιμές των pending παραγγελιών μου δεν έχουν αλλάξει.

Ως γνωστό, σε pending δίνει επιλογή πληρωμής μόνο με PP. Όταν όμως πας εκεί μπορείς να μη μπεις στο PP account σου, αλλά να επιλέξεις να προσπαθήσεις να πληρώσεις με πιστωτική. Από χθες το βράδυ όμως παιδεύομαι & δεν το 'χω καταφέρει. Και το άτιμο το PP δεν μου έδωσε τη δυνατότητα ούτε send money να κάνω απ' τον ένα λογαριασμό μου στον άλλο (το γνωστό κόλπο). Κοινώς... 3 λαλούν κι 8 χορεύουν situation!

Έχω σε Payment Pending με τις χαμηλές τιμές κουπονιού τα εξής:

Xiaomi Mi4c 3GB Ram 32GB

Xiaomi Miband

Αν κάποιος τα θέλει και γνωρίζει τρόπο να του μεταφέρω τις αγορές και να πληρώσει αυτός με το paypal , ας με ενημερώσει, αλλιώς θα φύγουν για cancel μιας και εγώ αυτά που ήθελα το πήρα. 

Έχω σε pending 3 φορές την ίδια παραγγελία, προφανώς γιατί δημιουργήθηκε μπέρδεμα με τις πολλές φορές που προσπάθησα να πληρώσω με διαφορετικές κάρτες εκτός/εντός PayPal. Η παραγγελία όμως περιέχει κάμποσα πράγματα εκτός απ' τα Xiaomi Redmi Note 2 Prime (μαύρο + απλή θήκη σιλικόνης) & τα Piston 3. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, εμπιστεύεται ότι θα δηλώσω αποστολή σ' αυτόν & μπορεί να την πληρώσει, να μου στείλει pm για να του στείλω τη λίστα περιεχομένων. Μόνο τη μια θέλω, οι 2 μου περισσεύουν.

Αν είχα φράγκα στο PP θα σκεφτόμουν να τα πάρω όλα & μετά να τα βγάλω στις αγγελίες, σε τιμές GearBest & με το πιασάρικο "IN STOCK - Warehouse: EU-Thessaloniki - NO CUSTOMS - NO TAX !!!:P 

Επεξ/σία από kwgwkou
Δημοσ.

Ασφαλώς, χάνεις τη προστασία όταν πληρώνεις με οποιαδήποτε κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική), όταν γίνεται έξω από το Paypal...το νόημα είναι να γίνει μέσω Paypal για να μην μείνεις στο έλεος των Κινέζων σε περίπτωση προβλήματος.

Μπορεί να αποτανθεί κανείς βέβαια και στη τράπεζα, αλ΄λα από την εμπειρία μου μπορεί να μην είναι δυνατό να αντιστραφεί η πληρωμή (είχα παραγγείλει με κάρτα από Aliexpress, λόγω μπερδέματος πήγα να ακυρώσω μέσω τράπεζας και η τράπεζα -Πειραιώς- δεν μπόρεσε να ανακτήσει τα χρήματα)

...ενδέχεται στη πιστωτική να λειτουργεί αλλιώς (είχα αγοράσει με χρεωστική), αλλά σε κάθε περίπτωση το Paypal προσφέρει ασφάλεια.

Δημοσ.

Mε στείλαν mail και με ρωτάνε τι τιμή να το βάλουν. :P

Nα τους πω δολλάρια ή €, 25 καλά είναι;

Μωρέ και από 25-60 καλά είναι.. Ανάλογα πόσο ακριβό είναι παίζω εκεί μέσα.

Μια ερωτηση μιας και βλεπω οτι αγοραζεις συχνα απο το συγκεκριμενο καταστημα.........και τα smartphones στελνουν χωρις εργοστασιακη συσκευασια ξερεις?? Η οποιοσδηποτε αλλος ξερει......

Όχι είναι στην αρχική συσκευασία τους κανονικά :)

Επίσης αν θες τα tablet ζητάς να σου το στείλουν στην αρχική συσκευασία ή να σου στείλουν ξεχωριστά το κουτάκι ;)

Πως επικοινωνισες μαζί τους ? εγω τους έστειλα   email αλλα δεν μου εχουν απαντήσει 

μου εστειλαν email βεβαια οτι τα εφυγαν τα πράγματα αλλά δεν ξέρω τελικά τι έκαναν...

Δεξιά πάνω live chat :P Τσέκαρε τι ώρες λειτουργεί. Απαντάν αμεσότατα.

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ και από 25-60 καλά είναι.. Ανάλογα πόσο ακριβό είναι παίζω εκεί μέσα.

Όχι είναι στην αρχική συσκευασία τους κανονικά :)

Επίσης αν θες τα tablet ζητάς να σου το στείλουν στην αρχική συσκευασία ή να σου στείλουν ξεχωριστά το κουτάκι ;)

Δεξιά πάνω live chat :P Τσέκαρε τι ώρες λειτουργεί. Απαντάν αμεσότατα.

Εγώ έκανα τελικά την αγορά που είχα pending...μίλησα με την υποστήριξη και μου είπαν πως αμφιβάλλουν αν είναι δυνατο να αποσταλεί η εργοστασιακή συσκευασία.

Δημοσ.

Εγώ έκανα τελικά την αγορά που είχα pending...μίλησα με την υποστήριξη και μου είπαν πως αμφιβάλλουν αν είναι δυνατο να αποσταλεί η εργοστασιακή συσκευασία.

Εγώ τους είπα είτε την στέλνουν είτε μου κάνουν refund :P

Παρέλαβα το κουτί προχθες και περιμένω ακόμα το ταμπλετ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...