kamui Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Άντε παιδιά μιλάμε πάλι black Fridays (27/11 αν δεν κάνω λάθος) και cyber Monday.... 2
Billator Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Άντε παιδιά μιλάμε πάλι black Fridays (27/11 αν δεν κάνω λάθος) και cyber Monday.... Καλά τέτοιες τιμές με τις χθεσινές ποτέ όμως 3
vgiozo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ τελικά μπήκα στον πειρασμό χθες και παίζοντας περισσότερο να δω αν θα περάσει έκανα μια παραγγελία για το Teclast X98 Air 3G 64GB (με τον αναθεωρημένο επεξεργαστή χωρίς GPS), κι ενώ η αγορά απορρίφθηκε από την Πειραιώς, εντούτοις τώρα προβληματίζομαι τί να κάνω... ...να ακυρώσω ή να δω μήπως πιάσει το κόλπο με το Paypal; Με ξενερώνει λίγο που το banggood δεν στέλνει την εργοστασιακή συσκευασία, αλλά πακέτο αφρού/φελιζόλ...
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κι εγώ τελικά μπήκα στον πειρασμό χθες και παίζοντας περισσότερο να δω αν θα περάσει έκανα μια παραγγελία για το Teclast X98 Air 3G 64GB (με τον αναθεωρημένο επεξεργαστή χωρίς GPS), κι ενώ η αγορά απορρίφθηκε από την Πειραιώς, εντούτοις τώρα προβληματίζομαι τί να κάνω... ...να ακυρώσω ή να δω μήπως πιάσει το κόλπο με το Paypal; Με ξενερώνει λίγο που το banggood δεν στέλνει την εργοστασιακή συσκευασία, αλλά πακέτο αφρού/φελιζόλ... Φυσικα και να προσπαθησεις να το παρεις στην τιμη που το παρηγγειλες! Για την συσκευασια, ζητα να στην στειλουν και αυτη, την στελνουν ξεχωριστα με απλο ταχυδρομειο.
vgiozo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Φυσικα και να προσπαθησεις να το παρεις στην τιμη που το παρηγγειλες! Για την συσκευασια, ζητα να στην στειλουν και αυτη, την στελνουν ξεχωριστα με απλο ταχυδρομειο. Καλά δεν θα το φέρω βαρέως στη συνειδησή μου να ακυρώσω...το είχα προεξοφλήσει ότι δεν θα παίρναγε κι ως παρόρμηση περισσότερο το δοκίμασα. Το αν θα ακυρώσω ή όχι δεν θα κριθεί στη βάση "ηθικών" κριτηρίων... Γι αυτό που λες, έσύ τους το έχεις ζητήσει και το έχουν κάνει; Σου έχουν στείλει χωριστά τη συσκευασία; Πώς, με εξτρά έξοδα; Γιατί να μην τα στείλουν μαζί, από τη στιγμή που θα συφμωνήσουν σε κάτι τέτοιο;
nek4d Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Οτι θελεις κανεις με την παραγγελια σου, εσυ αποφασιζεις, εγω εννοουσα απλα οτι σε συμφερει οικονομικα, απο εκει και περα, δεν απασχολει τους αλλους εδω, εκτος αν θελεις να προτεινεις καποια συναλλαγη σε αλλα μελη. Για την συσκευασια, ειναι η πολιτικη τους για την προστασια των προιοντων, προφανως θα εχουν ιστορικο και λογους για κατι τετοιο, αφου δαπανουν περισσοτερους πορους να επανασυσκευαζουν. Το ειχα ζητησει και το εκαναν σε παλαιοτερη παραγγελια ταμπλετς. Χωρις εξοδα.
Red21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Low value δηλωνουν απο bangood αν τους το ζητησεις, ξερει κανεις??
spysif Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Raspberry, μαζί με μια θήκη και έναν φορτιστή http://www.banggood....z-p-967507.html http://www.banggood....i-p-949349.html http://www.banggood....-p-1006463.html Remote χρειάζεται ή κάνεις δουλειά και χωρίς αυτό;
terryman Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω με ασύρματο πληκρολόγιο και ποντίκι. Αλλά κυκλοφορούν και διάφορα remote για το συγκεκριμένο, Γενικά είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο, οπότε εγώ το πήρα ως βάση για πειραματισμό. Σιγά σιγά και ανάλογα τον χρόνο και την όρεξη, μπορεί να το συνδέσεις και με άλλες συσκευές.
vgiozo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Οτι θελεις κανεις με την παραγγελια σου, εσυ αποφασιζεις, εγω εννοουσα απλα οτι σε συμφερει οικονομικα, απο εκει και περα, δεν απασχολει τους αλλους εδω, εκτος αν θελεις να προτεινεις καποια συναλλαγη σε αλλα μελη. Για την συσκευασια, ειναι η πολιτικη τους για την προστασια των προιοντων, προφανως θα εχουν ιστορικο και λογους για κατι τετοιο, αφου δαπανουν περισσοτερους πορους να επανασυσκευαζουν. Το ειχα ζητησει και το εκαναν σε παλαιοτερη παραγγελια ταμπλετς. Χωρις εξοδα. Το θέμα είναι ότι είχα το Teclast x98 Air II και το πούλησα το καλοκαίρι με την προοπτική στις 11.11 να τα χώσω για Cube i7 Stylus... ...αλλά τα λεφτά πήγαν σε άλλα έξοδα και έχω ξενερώσει λίγο χωρίς ταμπλετάκι... Το ουσιαστικό μου δίλημμα είναι λειτουργικό και οικονομικό - Για να λειτουργήσει περισσότερο ως "laptop replacement" και να ξεφύγει από την περιστασιακή χρήση, αποκτώντας αξιοπιστο και γρήγορο αποθηκευτικό μέσο, η ταμπλέτα πρέπει να έχει SSD. - Όμως με 250-300€ κόστος αυτές οι ταμπλέτες βγαίνουν αρκετά έχω από τις τωρινές μου δυνατότητες - Οπότε είτε θα πρέπει να "συμβιβαστώ" με τους περιορισμούς της eMMC μνήμης είτε να πω ότι θα κρατήσω τα χρήματα και σιγά-σιγά να μαζέψω για να καλύψω το υψηλότερο κόστος του SSD (κι ίσως μέχρι τότε βγει και μια ταμπλέτα με 9.7" ίντσες και SSD) Επειδή πήρα τελικά φορητό μεταχειρισμένο περυσι - γιατί η ταμπλέτα καλή-χρυσή, αλλά με τόσο αργές ταχύτητες εγγραφής στον αποθηκευτικό "πνίγεται" και δεν εμπιστεύομαι τις flash μνήμες που βάζουν κι έχω βιώσει το μπάχαλο των αποτυχημένων συγχρονισμών αρχείων μεταξύ υπολογιστών - το σκεπτικό μου τώρα είναι - μήπως τελικά βολεύει ο συμβιβασμός πλέον με τέτοια ταμπλέτα, αφού δεν θα είναι βασικό εργαλείο εκτός "βάσης" παρά μόνο ευκαιριακά - ή μήπως να μην ξαναγοράσω "περσινή" ταμπλέτα και να περιμένω για κάτι καλύτερο, ώστε να έχω μεν τον φορητό για τα πιο απαιτητικά, αλλά να μην φοβάμαι τη χρήση σε παρόμοιες καθημερινές εργασίες, αν δεν μπορώ να κουβαλώ βάρος στις μετακινήσεις μου; Γι αυτό λέω το κριτήριο της αγοράς θα είναι άλλο στη τελική Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2015 από vgiozo
drdedus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγω περιμένω (και κακός δεν αγορασα πέρισυ το tablet που εσύ πούλησες) για κάτι σαν το teclast αλλά να εχει 4G και ευπρόσδεκτος και ο ssd . Αλλα το ερωτημα είναι πότε θα βγει και αν θα εχει 800αρα μπάντα.
vgiozo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Το ταμπλετάκι μου το πούλησα τον Ιούλιο-Αύγουστο...πέρυσι είχα δώσει το Onda V975m (για να πάω στο Teclast) Εγώ θα πήγαινα άνετα στο Cube i7 Stylus αν είχα 250€ (τόσα έκανε περίπου από aliexpress στις 11.11 και στο banggood με το κουπονάκι)... ...4G θα μπορούσες πολύ εύκολα να προσθέσεις με μια usb συσκευή συνδεδεμένη με΄σω usb-otg...δεν είναι deal-breaker η έλλειψη ενσωμάτωσης όταν καλύπτεται τόσο εύκολα η λειτουργία. ...το Cube έχει και χωριστή θύρα φόρτισης, οπότε δεν θα σε περιορίζει αυτό στη χρήση της usb θύρας
katsikoula Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει ο κωδικός οπότε καλές αγορές!! Όποιος πρόλαβε παίδες. Δυστυχώς όπως είπαν και παραπάνω ο κωδικός έληξε. Ελπίζω να πήρατε δωράκια για σας και τους δικούς σας! Απλά το ανέφερα επειδή ένα άλλο μέλος έγραψε σε προηγούμενο post ότι του είπαν μέσω email πως ο κωδικός θα ισχύει μέχρι τις 25 του μήνα...
vdeseris Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Απλά το ανέφερα επειδή ένα άλλο μέλος έγραψε σε προηγούμενο post ότι του είπαν μέσω email πως ο κωδικός θα ισχύει μέχρι τις 25 του μήνα... Ναι το είδα αλλά δυστυχώς τον "έληξαν" τον κωδικό. Ακόμα και για τους φακούς και φορτιστές που είχε βγει δεν ισχύει πλέον. Εκτός αν τον επαναφέρουν μόνο για εκεί. 1
BrocasHelm Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Low value δηλωνουν απο bangood αν τους το ζητησεις, ξερει κανεις?? Ναι δηλώνουν, όχι όμως πως έχει σημασία. Δηλαδή ακόμα και στα flash deals τους μίλησα μετά στο τσατ να το κάνουν mark ως $20, είπαν οκ, και μάλιστα μου ήρθε και email μαζί με το αυτοματοποιημένο της αποστολής πως το έκαναν declare όπως ζήτησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις