Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε εμένα πάντως δεν δέχτηκε πιστωτική της Alpha, σε πάνω από 10 προσπάθειες που έκανα και πριν τις 12 και μετά, που υποτίθεται ότι έχουν ημερήσιο όριο οι τράπεζες. Μάλιστα λόγω του ότι παιδευόμουν αρκετή ώρα, κατάφερα και έκανα 3 φορές την ίδια παραγγελία και μίλησα στο live chat τους, για να μου τις ακυρώσουν.

Οπότε φόρτωσα το balance και η παραγγελία είναι ήδη shipped :)

Τι πήρες αν επιτρέπεται;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε εμένα πάντως δεν δέχτηκε πιστωτική της Alpha, σε πάνω από 10 προσπάθειες που έκανα και πριν τις 12 και μετά, που υποτίθεται ότι έχουν ημερήσιο όριο οι τράπεζες. Μάλιστα λόγω του ότι παιδευόμουν αρκετή ώρα, κατάφερα και έκανα 3 φορές την ίδια παραγγελία και μίλησα στο live chat τους, για να μου τις ακυρώσουν.

Οπότε φόρτωσα το balance και η παραγγελία είναι ήδη shipped :)

Καλημέρα. Από το banggood έκανες την παραγγελία; Και αν ναι, τι παράγγειλες και έφυγε κατευθείαν; Εγώ έκανα παραγγελία το Xiaomi Redmi Note 2 32GB μαζί με ακουστικά αλλά μάλλον δεν το έχουν ακόμη σε stock. Επίσης να πω ότι προσπάθησα πρώτα με paypal και δεν μπόρεσα και μετά με κάρτα έγινε κανονικά. Το banggood έχει βέβαια κρατήσει και τις δύο παραγγελίες με την πρώτη με το paypal να περιμένει να πληρωθεί. Αν κάποιος θέλει το κινητό και υπάρχει τρόπος να το πληρώσει αυτός και να το πάρει κατευθείαν ας μου στείλει μήνυμα αλλιώς σήμερα κάποια στιγμή θα την ακυρώσω. 

Μια χαρά.. Για το xiaomi Redmi Note 2 όσοι το πήραν από την αρχή έλεγε 6 με 9 ημέρες για να το στείλουν. Οπότε υπομονή.

Τρελό κουπόνι όμως. Με 130 δολλάρια πήρα το note 32gb με μια θήκη και ένα Tempered glass. Φοβερή τιμή

• Like 1

εγω παρατηρησα οτι με τις συνδεμενες καρτες μου δεχοταν μονο προιοντα περιπου κατω απο 10 δολαρια

παραδειγμα το miband που εβγαινε 8,02$ το δεχτηκε ενω τα ακουστικα pistons που ηταν ~10$ οχι

επειτα ολα τα σχετικα φθηνα προιοντα οπως καλωδια, led κτλ περνουσαν με τη μια

τα υπολοιπα και ακριβοτερα τα αγορασα μετα με paypal balance

χρεωστικη ΠΕΙΡΑΙΩΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ περασαν σε μενα.

Με τη χρεωστική βέβαια χάνεις τη προστασία που σου προσφέρει το Paypal σε περίπτωση προβληματικού προϊόντος, αλλά και την κάλυψη του κόστους επιστροφής.

• Like 1

Αυτό που γράφτηκε ότι μπορείς να πληρώσεις σε 20 μέρες χωρίς να ακυρωθεί η παραγγελία σου ισχύει μόνο σε περιπτώσεις που δεν αλλάξει σε αυτές τις μέρες η τιμή των προϊόντων. Το ξέρω γιατί το είχα πάθει όταν είχα βάλει ένα καλώδιο στα 2€ και δεν κατάφερα να το πληρώσω την ίδια στιγμή, οπότε βλέποντας ότι έχω περιθώριο το άφησα μερικές ώρες και όταν γύρισα δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την πληρωμή γιατί είχε βγει από την προσφορά το καλώδιο και είχε αυξηθεί η τιμή του.

Αν εχει παρει κανεις πακετο Xiaomi Redmi Note 2 32GB και Xiaomi Piston 3(ακουστικα) και δεν τα χρειαζεται τελικα ειτε πηρε παραπανω απο 1 τεμαχιο και του μεινει τα αγοραζω αμεσα καθως οσες προσπαθειες κι αν εκανα χθες ολη μερα δεν μου επαιρνε την παραγγελια με τιποτα.

Ας μου στειλει μηνυμα μεσω p.m. οποιος θελει να τα δωσει.

Τι γνωμη εχεται για Letv One X600 στα 150$?

Αξιζει σε αυτα τα λεφτα η να δω κατι αλλο ?

Υ.γ. το εχω κανει παραγγελια στο banggood αλλα δεν εχω πληρωσει ακομα

Αυτό που γράφτηκε ότι μπορείς να πληρώσεις σε 20 μέρες χωρίς να ακυρωθεί η παραγγελία σου ισχύει μόνο σε περιπτώσεις που δεν αλλάξει σε αυτές τις μέρες η τιμή των προϊόντων. Το ξέρω γιατί το είχα πάθει όταν είχα βάλει ένα καλώδιο στα 2€ και δεν κατάφερα να το πληρώσω την ίδια στιγμή, οπότε βλέποντας ότι έχω περιθώριο το άφησα μερικές ώρες και όταν γύρισα δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την πληρωμή γιατί είχε βγει από την προσφορά το καλώδιο και είχε αυξηθεί η τιμή του.

Σιγουρο αυτό??

Γιατί εγώ είμαι pending.

Εμένα τα tabletακια μου ειναι  Ready To Process ακόμα. Έστειλα mail όμως και μου επιβεβαίωσαν οτι όλα είναι οκ. Τα λεφτά δεν τα έχουν πάρει ακόμα απο την κάρτα μου. Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι είναι λίγο random το όλο θεμα με πιστωτικες/χρεωστικες και paypal. Αλλες φορές πιάνει, άλλες όχι. Εγώ πάντως το ρίσκαρα και έκανα αγορά μέσο κάρτας απευθείας. Επιβεβαιώνω και τώρα που έκατσα στο pc ότι στο pc δεν εμφανίζει την επιλογή credit card ενώ στο tablet την εμφανίζει στο site του banggood. Το tablet το έχω σε προβολή σε pc mode, εαν παίζει τον οποιονδήποτε ρόλο αυτό!

Επιβεβαιώνω για το invalid coupon code.

Όπως αρκετοί θα έχετε παρατηρήσει ισχύει για το banggoog ο κωδικός έκπτωσης 35E9A1 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΟΣ. Το καλό με αυτόν τον κωδικό είναι ότι ισχύει σχεδόν για όλα τα προϊόντα! Έτσι πολλά από τα δημοφιλή προϊόντα στους insomniacs βγαίνουν σε πολύ χαμηλές τιμές:

Δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει ο κωδικός οπότε καλές αγορές!! 

Ευχαριστώ vdeseris για την πληροφορία!

giphy.gif

Έχω σε Payment Pending με τις χαμηλές τιμές κουπονιού τα εξής:

Xiaomi Mi4c 3GB Ram 32GB

Xiaomi Miband

Αν κάποιος τα θέλει και γνωρίζει τρόπο να του μεταφέρω τις αγορές και να πληρώσει αυτός με το paypal , ας με ενημερώσει, αλλιώς θα φύγουν για cancel μιας και εγώ αυτά που ήθελα το πήρα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...