paragontikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα πληρωνουμε σε δολλαρια και οχι σε ευρω? Κερδιζουμε τιποτα στη μετατροπη? Ειχα κανει μια παραγγελια με τα φωτακια usb της xiomi και ειχα πληρωσει κατευθειαν σε ευρω. εγω οσες φορες εχω πληρωσει σε ευρω μου βγαινει πιο ακριβα, εξαρταται παντα απο την τιμη μετατροπης που εχουν και ποσο θεωρουν οτι κανει 1ευρω δεν ξερω αν αλλαζει κατι οταν πληρωνεις με το balance του paypal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα πληρωνουμε σε δολλαρια και οχι σε ευρω? Κερδιζουμε τιποτα στη μετατροπη? Ειχα κανει μια παραγγελια με τα φωτακια usb της xiomi και ειχα πληρωσει κατευθειαν σε ευρω. Στην δική μου περίπτωση το bangood έδωσε καλύτερη ισοτιμία σε ευρώ από ότι το PayPal (4 ευρώ περίπου κάτω)....οπότε πλήρωσα σε ευρώ απευθείας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 καλα ΑΒ γιναμε :P τις τεταρτες θα διπλασιασουν και το ποσοστο της εκπτωσης?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Στην δική μου περίπτωση το bangood έδωσε καλύτερη ισοτιμία σε ευρώ από ότι το PayPal (4 ευρώ περίπου κάτω)....οπότε πλήρωσα σε ευρώ απευθείας. εμενα στο minideal με ειχαν ψιλοκλεψει στη μετατροπη οποτε απο τοτε το φοβαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το τικαρουμε; Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτο το τικαρουμε; Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.) καλο θα ηταν αν παρηγγειλες κατι ακριβο για να μην πληρωσεις τελωνειο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskir Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 καλο θα ηταν αν παρηγγειλες κατι ακριβο για να μην πληρωσεις τελωνειο.. Εχω βαλει air parcel register σταματαει τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 καλο θα ηταν αν παρηγγειλες κατι ακριβο για να μην πληρωσεις τελωνειο.. Όταν λες ακριβό; Από κινητό έκανα μια παραγγελία και δεν είδα κάτι τέτοιο. Τους έστειλα βέβαια μειλ ώστε να το δηλώσουν σαν δώρο. Καλυμμένος δεν είμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εχω βαλει air parcel register σταματαει τελωνειο; το air parcel register αν δε κανω λαθος ειναι οτι σου δινουν tracking number, δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το τελωνειο, το αν θα σταματησει τελωνειο συνηθως ειναι στη τυχη αλλα καλο ειναι να μην βαλουν αποδειξη με μεγαλη τιμη κτλ Όταν λες ακριβό; Από κινητό έκανα μια παραγγελία και δεν είδα κάτι τέτοιο. Τους έστειλα βέβαια μειλ ώστε να το δηλώσουν σαν δώρο. Καλυμμένος δεν είμαι; θεωρω πως ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πάντως πως και οι ίδιοι γνωρίζουν τι παίζει οπότε φροντίζουν να το "καλύψουν". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πάντως πως και οι ίδιοι γνωρίζουν τι παίζει οπότε φροντίζουν να το "καλύψουν". καλα συνηθως ειναι γατες σε αυτα. παλια μου τεχνη κοσκινο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πάντως πως και οι ίδιοι γνωρίζουν τι παίζει οπότε φροντίζουν να το "καλύψουν". προφανως τοσα χρονια το κανουν οποτε λογικο ειναι να ξερουν, εγω παντα τους στελνω ενα email για να το διευκρινισω ή να ζητησω κατι επιπλεον που θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Έχω την εντύπωση πάντως πως και οι ίδιοι γνωρίζουν τι παίζει οπότε φροντίζουν να το "καλύψουν". Πόσο ΔΕΝ ισχύει Στο banggood στις τελευταίες αγορές μου όλες έγραφαν το πραγματικό ποσό... Οπότε καλό είναι να το λέτε (και με το κανονικό ποσό που έγραφαν με μεγαλύτερη παραγγελία 200 ευρώ δεν πλήρωσα τελωνείο ευτυχώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Και για τους πολύ λεφτάδες το κουπόνι μπαίνει και στο One plus 2. από $442 πάει $332 http://www.banggood.com/ONEPLUS-TWO-5_5-Inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-810-64bit-Octa-core-Smartphone-p-991193.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enteacher04 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιος καλός LED projector για να βλέπω ταινίες σε ένα (μικρό) δωμάτιο; Δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά για τηλεόραση (δεν έχω κιόλας), και σκεφτόμουν να αγοράσω έναν LED projector, αλλά δεν ξέρω αν η ποιότητα της εικόνας θα είναι καλή (έστω σαν τις κλασσικές CRT οθόνες, δεν χρειάζομαι HD ανάλυση, κτλ, αλλά να είναι αξιοπρεπής, και όχι "πιξελιασμένη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις