vasileios1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 γνωριζει κανεις εαν το bangood κανει root στα κινητα και τα λοιπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πρεπει να το πας μεχρι τελος.......να σου κανει denied την πληρωμη η καρτα (απο την στιγμη που δεν εχει λεφτα) και μετα σου καταχωρει την παραγγελια το bangood περιμενοντας πληρωμη για 20 μερες. Σωστός...! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ωπα για να καταλαβω. αν εχεις πχ πιστωτικη και πας να κατοχυρωσεις την τιμη για το μελλον γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ωπα για να καταλαβω. αν εχεις πχ πιστωτικη και πας να κατοχυρωσεις την τιμη για το μελλον γινεται? Νόου. Αν δεν πληρώσεις επιτόπου με την πιστωτική/χρεωστική σου, αν πας μετά στις pending παραγγελίες θα δεις ότι σε αφήνει να κάνεις checkout μόνο με PayPal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Νόου. Αν δεν πληρώσεις επιτόπου με την πιστωτική/χρεωστική σου, αν πας μετά στις pending παραγγελίες θα δεις ότι σε αφήνει να κάνεις checkout μόνο με PayPal. αρα δεν σου δινει το 20ημερο στην περιπτωση μου? μονο αν εχεις καρτα χωρις υπολοιπο για να γινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αρα δεν σου δινει το 20ημερο στην περιπτωση μου? μονο αν εχεις καρτα χωρις υπολοιπο για να γινει αυτο? Σε οποιαδήποτε περίπτωση όταν πας να κάνεις checkout και δεν γίνει επιτυχημένη η πληρωμή, η παραγγελία μένει pending με τις τιμές που την έχεις "κλείσει" αλλά η διαφορά είναι πως αν πας να την πληρώσεις εκ των υστέρων σου δίνει την επιλογή μόνο με paypal και όχι με πιστωτική/χρεωστική. Τουλάχιστον δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάποιος άλλος τρόπος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αν χρησιμοποιησετε την mobile εφαρμογη ια δειτε ότι το συγκεκριμένο coupon έχει τιτλο "25% off nitecore". Ειναι έκπτωση για τους φακούς μόνο. Οποτε ειναι πιθανό να πέσει άκυρο. Σκέφτομαι κι εγω να ψωνισω αλλα κολλάω γιατι δεν παιζει paypal.Εφοσον ισχυει αυτo,που το θεωρω πιο λογικο απ το να δωσει δεκαδες Redmi Note 2 Prime στα 130$ χωρις την παραμικρη διαφημιση,κατα 99,9% ειναι bug του σαιτ και απο αυριο θα πεσουν οι ακυρωσεις.Η 11/11 τελειωσε και προφανως αυτην δεν ειναι μια απο τις δραστηριοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 αρα δεν σου δινει το 20ημερο στην περιπτωση μου? μονο αν εχεις καρτα χωρις υπολοιπο για να γινει αυτο? Σου δίνει εφόσον δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μετά απλά πληρώνεις μόνο μεσω paypal. Μπορείς το πιο απλό να πας και καλά να πληρώσεις (με κάρτα) με λάθος στοιχεία και σου μένει η παραγγελία Στο παρελθόν το έχω κάνει πολλές φορές για να μην χάσω εποχιακά κουπονάκια. Εφοσον ισχυει αυτo,που το θεωρω πιο λογικο απ το να δωσει δεκαδες Redmi Note 2 Prime στα 130$ χωρις την παραμικρη διαφημιση,κατα 99,9% ειναι bug του σαιτ και απο αυριο θα πεσουν οι ακυρωσεις.Η 11/11 τελειωσε και προφανως αυτην δεν ειναι μια απο τις δραστηριοτητες. Αυτό με τις ακυρώσεις για λάθος κουπόνια στο banggood δεν ισχύει. Σκέψου ότι έχω πάρει τα κουπόνια για subsribe στο newsletter 8 φορές με το ίδιο account Όπως και όταν υπήρχε ένα bug με κουπόνι για τις ευρωπαικές αποθήκες (έβαζες ένα συγκεκριμένο κουπόνι από ένα προιόν το αφαιρούσες και το discount έμενε στην υπόλοιπη παραγγελία πήρα το teclast x98 pro έτσι και μου βγήκε 94 ευρώ) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ποτέ δεν έχω φάει άκυρο σε λάθη τους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Σου δίνει εφόσον δεν ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μετά απλά πληρώνεις μόνο μεσω paypal. Μπορείς το πιο απλό να πας και καλά να πληρώσεις (με κάρτα) με λάθος στοιχεία και σου μένει η παραγγελία Στο παρελθόν το έχω κάνει πολλές φορές για να μην χάσω εποχιακά κουπονάκια. Αυτό με τις ακυρώσεις για λάθος κουπόνια στο banggood δεν ισχύει. Σκέψου ότι έχω πάρει τα κουπόνια για subsribe στο newsletter 8 φορές με το ίδιο account Όπως και όταν υπήρχε ένα bug με κουπόνι για τις ευρωπαικές αποθήκες (έβαζες ένα συγκεκριμένο κουπόνι από ένα προιόν το αφαιρούσες και το discount έμενε στην υπόλοιπη παραγγελία πήρα το teclast x98 pro έτσι και μου βγήκε 94 ευρώ) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ποτέ δεν έχω φάει άκυρο σε λάθη τους Βλέπω είσαι pro στο άθλημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimos39 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Πώς κρατάμε την τιμή? Έχω βάλει τα προϊόντα που θέλω, πατάω να πληρώσω με paypal, που τώρα δεν έχει χρήματα αλλά θα βάλω αύριο, στο paypal checkout πατάω cancel, αλλά όταν γυρνώ στο banggood δεν μου έχει order waiting paying αλλά απλώς προϊόντα στο καλάθι. Κάνω κάτι λάθος? πως θα το κάνεις αυτό; Μπορούμε να βάλουμε στο παυπολ λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καντε καμια προταση τι αξίζει να πάρουμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καντε καμια προταση τι αξίζει να πάρουμε .. Τι είχες ανάγκη να πάρεις; Εφόσον δεν φάμε άκυρο οτι και να πάρεις με τέτοια έκπτωση αξίζει. Παντού πιάνει το κουπόνι (εκτός από τα deals) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trok-trok Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αν μπορει καποιος απο Αθηνα να κανει μια παραγγελια για το Redmi Note 2 Prime ας μου στειλει ενα μηνυμα...Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Είναι προφανές ότι δεν έχω επιδιώξει καμία δόξα, για ότι γράφω Μα φυσικά,προφανέστατο,εδώ κι ένα χτεσινό δείγμα της ταπεινότητάς σου σε άλλο θέμα που κάποιος "τόλμησε" να γκουγκλάρει κάτι χωρίς να σε ρωτήσει Δεν χρειαζόταν να ψάξεις σε άλλο site αφού από αυτό το forum ξεκίνησε ο οδηγός της υπογραφής μου, στον οποίο έγραψα τα παραπάνω. Αχρείαστο ποστ χωρίς ουσία,όπως αυτό που διόρθωσες τον sotosgl απλά για να "φανείς".Πάμε παρακάτω λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waterpolistas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 πως θα το κάνεις αυτό; Μπορούμε να βάλουμε στο παυπολ λεφτά; save for later εχει επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις