Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ no-name "κινεζιες" tablets και smartphones Ver.2 - ποσταρετε μονο αφου διαβασετε το #1 ποστ

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θελω να κανω μια παραγγελια αλλα βγαινει σχεδον 400 $ (χωρις το κουπονι). Θα εχω θεμα με το τελενειο αμα ειναι τοσο μεγαλη παραγγελεια? Μηπως ειναι καλυτερα να την σπασω να μοθ ερθει σε πιο πολλα δεματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εγω θελω να κανω μια παραγγελια ενα Xiaomi Redmi Note 2 στα 130 ευρω (χωρις το κουπονι) απο banggood  θα εχω προβλημα στο τελωνειο? 

Η μεταφορα θα γινει με  Air Parcel Register. Επισης να κανω τσεκ στο κουτακι που λεει το δεμα να μην εχει διακρητικα?

Παιδια θελω να κανω μια παραγγελια αλλα βγαινει σχεδον 400 $ (χωρις το κουπονι). Θα εχω θεμα με το τελενειο αμα ειναι τοσο μεγαλη παραγγελεια? Μηπως ειναι καλυτερα να την σπασω να μοθ ερθει σε πιο πολλα δεματα?

Σπασε την σε παρα πολλες μικροτερες ωστε να σου καλυψει και τα δωρεαν μεταφορικα και Tracking <30$ ειναι το οριο αν θυμαμαι.

Επισης αν μπορεις βαλτα και σε διαφορετικες διευθυνσεις και διαφορετικους παραληπτες (μαναδες,γυναικες,θειους) για να μην βαρεσουν καμπανακια με εναν σακο γεματο απο δικα σου πραγματα.

και εγω θελω να κανω μια παραγγελια ενα Xiaomi Redmi Note 2 στα 130 ευρω (χωρις το κουπονι) απο banggood  θα εχω προβλημα στο τελωνειο? 

Η μεταφορα θα γινει με  Air Parcel Register. Επισης να κανω τσεκ στο κουτακι που λεει το δεμα να μην εχει διακρητικα?

http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409

Καλο διαβασμα

Παιδιά έχετε paypal balance ή σας δέχτηκε κανονικά την κάρτα? Προσπάθησα να αγοράσω αλλα έφαγα πόρτα απο Πειραιώς χρεωστική

Δοκιμασε αρκετές φορές εμένα χθες βράδυ με την τέταρτη τη δέχτηκε

Μολις εριξα παραγγελια ενα chuwi hi8  στα 66.37$ και ενα mk808b plus android tv box στα 28,41$  :-D. Θηκη για το ταμπλετ αξιζει καμια απο αυτες που εχει?  Και ενα ευχαριστω στον vdeseris για την ανακαλυψη του κουπονιου!!

Αν όντως σταλούν οι παραγγελίες και δεν παιχτεί ομαδικό άκυρο, ο vdeseris θα πρέπει να πίνει κερασμένους καφέδες από τους υπόλοιπους insomniaks για αρκετό καιρό!

• Like 6

Παιδιά εγώ έκανα και κάποιες αγορές που ίσως κάνω στο μέλλον :P

Αν δεν ολοκληρώσετε την πληρωμή έχετε προθεσμία 20 μέρες για ολοκλήρωση της. Αλλά η τιμή της προσφοράς μένει :)

• Like 4

Αν δεν ολοκληρώσετε την πληρωμή έχετε προθεσμία 20 μέρες για ολοκλήρωση της. Αλλά η τιμή της προσφοράς μένει :)

Σε αναγκάζει όμως να πληρώσεις με paypal που σε κάποιους δεν περνάει ακόμα και με ελληνικές κάρτες. :/

Σε αναγκάζει όμως να πληρώσεις με paypal που σε κάποιους δεν περνάει ακόμα και με ελληνικές κάρτες. :/

Καλά και με το fee 3.4% πάλι είναι πολύ πιο φθηνά :P μην είμαστε αχάριστοι :)

• Like 4

Πώς κρατάμε την τιμή? Έχω βάλει τα προϊόντα που θέλω, πατάω να πληρώσω με paypal, που τώρα δεν έχει χρήματα αλλά θα βάλω αύριο, στο paypal checkout πατάω cancel, αλλά όταν γυρνώ στο banggood δεν μου έχει order waiting paying αλλά απλώς  προϊόντα στο καλάθι. Κάνω κάτι λάθος?

Πώς κρατάμε την τιμή? Έχω βάλει τα προϊόντα που θέλω, πατάω να πληρώσω με paypal, που τώρα δεν έχει χρήματα αλλά θα βάλω αύριο, στο paypal checkout πατάω cancel, αλλά όταν γυρνώ στο banggood δεν μου έχει order waiting paying αλλά απλώς  προϊόντα στο καλάθι. Κάνω κάτι λάθος?

Πρεπει να το πας μεχρι τελος.......να σου κανει denied την πληρωμη η καρτα (απο την στιγμη που δεν εχει λεφτα) και μετα σου καταχωρει την παραγγελια το bangood περιμενοντας πληρωμη για 20 μερες.

Υ.Γ. Εριξα και εγω μια μελλοντικη παραγγελια..... :confused:  :confused:

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...