aristidis540 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) εαν καταλαβα καλα,οποιο κινετομαγαζο ανοιξει ενα λογαριασμο σε ελληνικη τραπεζα για να κανουν αγορες οι ελληνες θα κανει χρυσες δουλειες. Απλα δεν θα μπορει να παρει τα χρηματα του εξω,προς το παρον δηλαδη. Η κανω λαθος? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2015 από aristidis540 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Σιγά μην ανοίξει ο κινέζος εταιρεία στην Ελλάδα με 29% φορο 100% προκαταβολή και με τζίρο της πλάκας για τα δεδομένα του. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Σιγά μην ανοίξει ο κινέζος εταιρεία στην Ελλάδα με 29% φορο 100% προκαταβολή και με τζίρο της πλάκας για τα δεδομένα του. Λογαριασμό δεν μπορεί να έχει χωρίς να έχει εταιρεία ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Και πότε θα βγάλει τα λεφτά του από την τράπεζα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmarios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Και πότε θα βγάλει τα λεφτά του από την τράπεζα; άλλο αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/576524-galaxy-note-3-28698-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B1/δειτε κι εδω οσοι μπορειτε να κανετε αγορες απο εξωτερικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 σύμφωνα με το 2 εδώ μπορούμε πλέον να αγοράζομε πράγματα από το εξωτερικό με χρήση κάρτας ή paypal??? κατάλαβα καλά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό PayPal κλπ.Έχει να κάνει μέ αυτούς που ταξιδεύουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Η απόφαση του ΦΕΚ 1561/Β/24.7.2015 ρυθμίζει μερικά θέματα της ΠΝΠ/18.7.2015 που έχουν σχέση με ναυτιλιακά γραφεία, Έλληνες που πάνε στο εξωτερικό κ.α. Δεν αλλάζει τίποτε σε ότι αφορά στις αγορές από το εξωτερικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros64 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Απλα να αναφερω οτι πριν μερικα λεπτα πληρωσα μεσω paypal (χωρις balance) λογαρασμο vodafone.Θα μου πειτε οτι ειναι προορισμος ελληνικος λογαριασμος αλλα αυτο νομιζω δεν εχει σχεση γιατι τα λεφτα πανε πρωτα στο paypal και μετα στον αποδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μπορεί να το ξαναενεργοποίησαν για τις εγχώριες αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalamaidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 αγορα 0,99$ απο ebay μου την απερριψε το paypal. Μου εβγαλε μυνημα για confirm της καρτας μου, που εκανα κανονικα συναλλαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Απλα να αναφερω οτι πριν μερικα λεπτα πληρωσα μεσω paypal (χωρις balance) λογαρασμο vodafone.Θα μου πειτε οτι ειναι προορισμος ελληνικος λογαριασμος αλλα αυτο νομιζω δεν εχει σχεση γιατι τα λεφτα πανε πρωτα στο paypal και μετα στον αποδεκτη. πριν από αρκετές μέρες έκανα online ανανέωση σε Vodafone CU 10 ευρώ με paypal χωρίς balance και εγώ αλλά δεν το θεώρησα άξιο αναφοράς για να το αναφέρω... από ότι έχω καταλάβει, το capital control μας απαγορεύει να βγάλουμε λεφτά έξω από την Ελλάδα. η Vodafone θα δέχεται τα λεφτά σε κάποιον ελληνικό λογαριασμό μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelrp Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 To PayPal δουλεύει μια χαρά εντός Ελλάδος, χρεώνει κάρτες, λογαριασμους κλπ. Όταν ο πωλητής είναι στο εξωτερικό ή συναλλαγή δεν ειναι επιτρεπτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ΠΑντως στην αρχη της εβδομαδας επιχειρησα να αγορασω κατι απο ελληνικο καταστημα μεσω ΡΡ και μου εβγαλε προβλημα στ confirm της καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις