panos2171 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι ισοτιμίες δεν αλλάξαν υπέρ του δολλαρίου; Αυτές τις μέρες συμφέρει να αγοράσει κανείς από Κίνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Παίδες υπομονή για να σας στείλω φωτογραφία από Πειραιώς ότι με prepaid γίνεται Μόλις γυρίσω από τι καφεδακι θα πεισω τους άπιστους που τα ξέρουν όλα Ορίστε φωτογραφίες με την αγορά που έκανα μέσω prepaid Πειραιώς από GearBest. ---------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------- Ισοτιμία είχα κανονική για αυτή την περίοδο 1,07426$ = 1ευρώ Edit:Για να πραγματοποιηθεί αγορά απλά πρέπει να είσαι μέσα στο Πιστωτικό όριο της κάρτα σου δλδ τα 60 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3rul3r Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 η eurobank δεν με αφηνει ουτε 15 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Οι ισοτιμίες δεν αλλάξαν υπέρ του δολλαρίου; Αυτές τις μέρες συμφέρει να αγοράσει κανείς από Κίνα; Ναι άλλαξαν αλλά μη φανταστεις τρελες διαφορες. Μικρες πτωσεις. Αν σε ενδιαφερει παρακολουθα αυτό. Συμφερει αλλά πως να αγορασεις; Με χρεωστικη και paypal δεν επιτρεπεται, λογω της καταστασης. Αν εχεις στο paypal balance καποιο ποσο, τοτε οκ, γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Παίδες υπομονή για να σας στείλω φωτογραφία από Πειραιώς ότι με prepaid γίνεται Μόλις γυρίσω από τι καφεδακι θα πεισω τους άπιστους που τα ξέρουν όλα Απλώς αναφερα ο,τι ΑΚΡΙΒΩΣ μου ειπαν απο την Alpha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Λογικές οι ερωταπαντήσεις για τις αγορές με κάρτες αυτές τις μέρες, αλλά είναι off-topic. Γι' αυτό... spoiler. Εγώ διάβασα αυτό: Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική ή τη χρεωστική μου κάρτα για να κάνω αγορές στο Ιντερνετ;Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιούνται κανονικά για αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα, με την προϋπόθεση ότι αυτά διατηρούν λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Αν λοιπόν κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα (λογικά λοιπόν ελληνικό ηλ. κατ/μα), η συναλλαγή γίνεται. Αν δεν έχει (π.χ. ένα κινέζικο), δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Λογικές οι ερωταπαντήσεις για τις αγορές με κάρτες αυτές τις μέρες, αλλά είναι off-topic. Γι' αυτό... spoiler. Εγώ διάβασα αυτό: Αν λοιπόν κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα (λογικά λοιπόν ελληνικό ηλ. κατ/μα), η συναλλαγή γίνεται. Αν δεν έχει (π.χ. ένα κινέζικο), δεν γίνεται. Όταν είναι προϋπόθεση για να υπάρξει αυτό το thread μόνο off-topic δεν είναι... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Όταν είναι προϋπόθεση για να υπάρξει αυτό το thread μόνο off-topic δεν είναι... Φαίνεται πως ή δεν διάβασα καλά τις προϋποθέσεις, ή το #1 post του θέματος, ή δεν γράφω στο σωστό θέμα, ή δεν έχω διαβάσει καλά διάφορα post του moderator που τη λέει για διάφορα τέτοια φαινόμενα. Sorry, my mistake! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Φαίνεται πως ή δεν διάβασα καλά τις προϋποθέσεις, ή το #1 post του θέματος, ή δεν γράφω στο σωστό θέμα, ή δεν έχω διαβάσει καλά διάφορα post του moderator που τη λέει για διάφορα τέτοια φαινόμενα. Sorry, my mistake! Έλα τσίμπα τις προσφορές σου να αγοράσεις αφού θες 1) DOOGEE Y100 Pro 5.0 inch $109.99 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_188622.html 2) Mlais M7 $159.99 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_181437.html 3) Xiaomi Powerbank 10000mAh $12.89 http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html Αντε και καλές αγορές σου εύχομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν έχω δει αναφορά αν γίνεται αγορά μέσω paypal συνδεδεμένο με πιστωτική. Μόνο για τις χρεωστικές λένε. Και δεν είναι τόσο offtopic, μου ζητήθηκε χθες από φίλο να του πάρω ένα κινητό κινεζιά. Γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi03 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν έχω δει αναφορά αν γίνεται αγορά μέσω paypal συνδεδεμένο με πιστωτική. Μόνο για τις χρεωστικές λένε. Και δεν είναι τόσο offtopic, μου ζητήθηκε χθες από φίλο να του πάρω ένα κινητό κινεζιά. Γίνεται; TEΛOΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕκαποιον να σας το φερει απο εξω για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εχουν ανοιξει 2 θεματα σχετικα με paypal και αγορες απο το εξωτερικο. http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/ http://www.insomnia.gr/topic/574917-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-paypal-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ Οποτε μην το συνεχιζετε και εδω, αφηστε το παρον θεμα ησυχο απο off-topic, μεχρι νεωτερας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Έλα τσίμπα τις προσφορές σου να αγοράσεις αφού θες 3) Xiaomi Powerbank 10000mAh $12.89 http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html Αντε και καλές αγορές σου εύχομαι... Αν & δεν είπα πουθενά ότι θέλω ν' αγοράσω (αν δεν διαβάζεις -ή διαβάζεις alan ntalon- τα post του moderator, δεν μπορώ να περιμένω να διαβάζεις σωστά τα δικά μου), γι' αυτά που μ' ενδιαφέρουν σου έχω καλύτερες προσφορές να τσιμπήσεις αν ενδιαφέρεσαι: Xiaomi Powerbank 10000mAh US$12.88 @ allbuy XiaoMi Flexible Detachable USB Fan US$2.89 @ gearbest & US$2.99 @ banggood Άντε κι αν μπορείς αγόρασε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παιδια, το επαναλαμβανω και εδω, βρειτε κανα γνωστο/συγγενη/φιλο να σας περασει απο εξωτερικο μερικα φραγκα στο paypal και no problem, μετα αγοραζεις κανονικα με το balance εκει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Capital Controls Τι θα ισχύσει από Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015, με ανοιχτές τις τράπεζες. Η χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας στο εξωτερικό μπορεί να γίνει μόνο για αγορά αγαθών και υπηρεσιών, όχι για την ανάληψη μετρητών έως το ανώτατο όριο της κάρτας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις