VirusKennen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Αν είναι Beta το εργοστάσιο πρέπει να έβγαλε περισσότερες τέτοιες συσκευές παρά κανονικές Παιδιά δεν γίνονται αυτά συγγνώμη, να είναι διαφορετικό revision από το κανονικό ναι, beta να στείλουν σε όλους δύσκολο έως αδύνατον. Ύποπτο αλλά θα το ρισκάρω εγώ Στην χειρότερη μένουμε 2 βδομάδες σπίτι για την ζημια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfl22 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Για κοιταξτε και Site: εδω εχουν την ιδια φωτογραφια με το T/D για 100 κοματια flash salΕ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teisos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δε φαίνεται το link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Status: Presell OS: Android 4.4.2 τι σημαίνει αυτό το status? οτι δεν υπάρχει πλέον; το παρήγγειλα και ο κινεζος θεος βοηθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Λάθος section.. delete pls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καταραμένοι!!! Μου κλείσατε το σπίτι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καταραμένοι!!! Μου κλείσατε το σπίτι!!! 70 ευρά έκανε το σπίτι σου; Να το πάρω εγώ αν είναι!!!! :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cecond Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 μου το χρέωσε σε cad $ και βγαίνει 74,98 ευρώ, έκανα κάτι λάθος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 The End... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusKennen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά το έσβησαν από την σελίδα τους το κινητό πάει . Πιστεύω θα φάμε άκυρα Μπορούσαν απλά να γράψουν out of stock. μου το χρέωσε σε cad $ και βγαίνει 74,98 ευρώ, έκανα κάτι λάθος?? Ναι έβαλες λάθος νόμισμα στην σελίδα τους και την μετατροπή την έκανε η paypal. ______________________________________________________________________________________ MLAIS M9 Smartphone MTK6592M Octa Core 1.4GHz QHD 5.0Inch Android 4.4 OS 1GB RAM 8GB ROM QHD 5.0MP 3G/GPS/OTG - Black 94.99$ και με το κουπονάκι -5% (κυκλοφορεί κάπου στο φόρουμ) 90,2$ Κάτι λίγο πιο πραγματικό σε καλή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Απο την στιγμη που πηρα την 50αρα f&u το καλοκαιρι στα 299 ευρα, εσεις τραγουδατε για λακους φαβες κλπ. Κανω τις παραγγελιες μου και παραμενω κουλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 εγώ πρόλαβα και τσίμπησα 2 στο νήμα. Τι εννοείται beta ωρε κοπέλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ενα μηνα το ψαχνω για τα κινεζοκινητα μονη μερα που δε μπαινω ιντερνετ και παιζει τετοια προσφορα ... wtf.. σας ειπαν θα παραλαβετε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ενα μηνα το ψαχνω για τα κινεζοκινητα μονη μερα που δε μπαινω ιντερνετ και παιζει τετοια προσφορα ... wtf.. σας ειπαν θα παραλαβετε ? Εδώ δεν ξέρουν να μας πουν τις φλας έχει η συσκευή. Θα μας πουν και αν θα παραλάβουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 ενα μηνα το ψαχνω για τα κινεζοκινητα μονη μερα που δε μπαινω ιντερνετ και παιζει τετοια προσφορα ... wtf.. σας ειπαν θα παραλαβετε ? Συζητουσαν τα παιδια στο τσατ του tinydeal επι 2 ωρες για το κινητο σε αυτη την τιμη. Τους ειπαν οτι θα τα στειλουν σε 1-5 εργασιμες. Βεβαια κινεζοι ειναι αυτοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις