gorgar Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ψάχνω το xiaomi redmi 2A (ροζ) από ευρωπαϊκό κατάστημα, ή στοκ, κι αν δεν το βρω τουλάχιστον από κατάστημα που προπληρώνεις τελωνείο, έχετε να προτείνετε τίποτα? από εδώ λέει κάτι αν δεν βρω τα προηγούμενα? Site: honorbuy το χουν 99$ χωρίς τους φόρους κλειδωμένο. αν είναι offtopic Matrix μετεφερέ το στο σωστό σε παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insi Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ψάχνω το xiaomi redmi 2A (ροζ) από ευρωπαϊκό κατάστημα, ή στοκ, κι αν δεν το βρω τουλάχιστον από κατάστημα που προπληρώνεις τελωνείο, έχετε να προτείνετε τίποτα? από εδώ λέει κάτι αν δεν βρω τα προηγούμενα? Site: honorbuy το χουν 99$ χωρίς τους φόρους κλειδωμένο. αν είναι offtopic Matrix μετεφερέ το στο σωστό σε παρακαλώ Support China Unicom's 2G network only. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorgar Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ναι κλειδωμένο, το γραψα κι εγώ, ξεκλειδώνει; είναι το μόνο πρόβλημα ; άκυρο μόνο το 2G ξεκλειδώνει, ισχύουν πάντως τα υπόλοιπα που ρωτάω ο,τι ψάχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 TCL S950 Idol X στα 99$ απο 1949deal quad core 1.5G 2gb ram Full HD Only 1 left Σε αυτά τα λεφτά νομίζω είναι περίπτωση "too good to be true" που λένε οπότε προσοχή, κάντε καμιά ερώτηση πρώτα στο μαγαζί. TCL είναι η Alcatel στην Ευρωπη για όποιον δεν γνωριζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 παιδια, θελω το meizu m1 note το 32GB σε λευκο, αλλά το vickmall που θεωρειται αξιοπιστο δεν εχει αποθεμα, μου λεει. Απο ποιο μαγαζι να κοιταξω να το παρω που ειναι εμπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 παιδια, θελω το meizu m1 note το 32GB σε λευκο, αλλά το vickmall που θεωρειται αξιοπιστο δεν εχει αποθεμα, μου λεει. Απο ποιο μαγαζι να κοιταξω να το παρω που ειναι εμπιστο; 205 το έχει το minideal.net και έχω πάρει πάνω από 10 συσκευές χωρίς πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν τους βρίσκεις συχνά online όπως στο vickmall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 205 το έχει το minideal.net και έχω πάρει πάνω από 10 συσκευές χωρίς πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν τους βρίσκεις συχνά online όπως στο vickmallΤο 32αρι ζήτησε η κοπελα, 244$ το έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 TCL S950 Idol X στα 99$ απο 1949deal quad core 1.5G 2gb ram Full HD Only 1 left Σε αυτά τα λεφτά νομίζω είναι περίπτωση "too good to be true" που λένε οπότε προσοχή, κάντε καμιά ερώτηση πρώτα στο μαγαζί. TCL είναι η Alcatel στην Ευρωπη για όποιον δεν γνωριζει out of stock!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 παιδια, θελω το meizu m1 note το 32GB σε λευκο, αλλά το vickmall που θεωρειται αξιοπιστο δεν εχει αποθεμα, μου λεει. Απο ποιο μαγαζι να κοιταξω να το παρω που ειναι εμπιστο; Site: 249$ από oppomart με 2 χρόνια εγγύηση, το σκέφτομαι κι εγώ από εκεί λόγω εγγύησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Κοιτάω τι γράφετε παιδιά, αλλά δεν βρίσκω. Το πιο φτηνό τάμπλετ με λειτουργικό gps! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Site: 249$ από oppomart με 2 χρόνια εγγύηση, το σκέφτομαι κι εγώ από εκεί λόγω εγγύησης Καλοοο. Και με 2 χρονια εγγυηση αλλά γενικα τι λεει; Απο που στελνει;; Βλεπω μονο dhl, tnt κλπ για αποστολη.... το τελωνειο δλδ το πληρωνουμε σιγουρα, ετσι οπως το κοβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Site: 249$ από oppomart με 2 χρόνια εγγύηση, το σκέφτομαι κι εγώ από εκεί λόγω εγγύησης Εγω γιατι το βλεπω 219$? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ξεχαστε το παιδια. Μονο με dhl στέλνει ελλάδα και το shipping παει 30$. Και μετα κατευθειαν τελωνειο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 παιδια, θελω το meizu m1 note το 32GB σε λευκο, αλλά το vickmall που θεωρειται αξιοπιστο δεν εχει αποθεμα, μου λεει. Απο ποιο μαγαζι να κοιταξω να το παρω που ειναι εμπιστο; Minideal, geekbuying σίγουρα είναι από τα αξιόπιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Minideal, geekbuying σίγουρα είναι από τα αξιόπιστα. το πρωτο δε το πολυεμπιστευομαι. Το δευτερο δεν εχει το 32αρι....... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις