Merlin_o_magos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Με χαντακώσατε. Παρήγγειλα και εγώ . Dispute στις 35 ημέρες για να είμαστε καλυμμένοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Nεα πληροφορια οτι παιζει να ειναι beta. Kλασσικες διασκεδαστικες κινεζοκαταστασεις Οπως και να εχει δεν ακυρωνω παραγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Beta ειναι το κινητο ρωτησε ενας απο το διπλανο φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merlin_o_magos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ρώτησα και εγώ στο chat. Μου είπαν ότι είναι final version και ότι η τιμή είναι fixed , δεν θα αλλάξει , και θα στείλουν σε 1-5 εργάσιμες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλά πόσα μπέτα βγάλανε; Μόνο Ελλάδα θα μοσχοπουλήσει. Και εγώ έβαλα μια παραγγελία και ευχαριστώ τον ts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merlin_o_magos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Από την άλλη σκέφτομαι ότι τα review που έχουν γίνει επάνω στο beta κινητό το παρουσιάζουν ότι είναι super και ότι στην ουσία το firmware είναι beta. Δε νομίζω να μην μπορείς να αναβαθμίσεις στην final έκδοση του software που φοράει . Για τα 70 ευρώ είναι super . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abdulah Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 από αυτούς με PostNL Registered Air Mail ψωνίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 αυτή η τιμή για μαχιμο γνωστο νεο τηλεφωνο ,ειναι εκτος ανταγωνισμού και υποπτη.... απλά δεν μπλεκω.. παρολα αυτά σας παρακολουθώ και εύχομαι να παραλάβετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mngplus Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το πήρε κανένας να μας πεί καμια γνώμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 από αυτούς με PostNL Registered Air Mail ψωνίζουμε; Εγώ έτσι παρήγγειλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Εγώ έτσι παρήγγειλα! Εγώ επειδή είμαι τσιγγούνης παρήγγειλα με απλό ταχυδρομείο (Registered Air Mail) . Ας είναι καλά το Paypal για καμιά στραβή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 80€ τέτοιο κινητό?Μπράβο οι κινέζοι. Λέω να πάρω ένα για την αδερφή μου.Αν γίνει στραβή και στείλουν beta έκδοση το paypal θα μας γυρίσει τα χρήματα?Αν ναι, να φανταστώ οτι θα πρέπει να γυρίσει η συσκευή πίσω στην Κίνα με δικά μου έξοδα, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ρώτησα και εγώ στο chat. Μου είπαν ότι είναι final version και ότι η τιμή είναι fixed , δεν θα αλλάξει , και θα στείλουν σε 1-5 εργάσιμες μέρες. Οποιος τους ρωτησει για το αν ειναι final Η beta θα πουν final. Το θεμα ειναι οτι σε ολους απαντανε final αλλα ενας ρωτησε για τα 2 led τι χρωμματα ειναι κ απαντησαν κιτρινα,που στα final ειναι πορτοκαλι κ κιτρινο η κατι τετοιο και οχι 2 κιτρινα. Βρωμαγε εξ'αρχης η κομπινα. Μονο κερδισμενοι βγαινουν γιατι ακομα και να μπορεις να κανεις refund,πιστευετε οτι ολοι θα κανουν refund και ξερουν αν ειναι beta?ΟΧΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Οποιος τους ρωτησει για το αν ειναι final Η beta θα πουν final. Το θεμα ειναι οτι σε ολους απαντανε final αλλα ενας ρωτησε για τα 2 led τι χρωμματα ειναι κ απαντησαν κιτρινα,που στα final ειναι πορτοκαλι κ κιτρινο η κατι τετοιο και οχι 2 κιτρινα. Βρωμαγε εξ'αρχης η κομπινα. Μονο κερδισμενοι βγαινουν γιατι ακομα και να μπορεις να κανεις refund,πιστευετε οτι ολοι θα κανουν refund και ξερουν αν ειναι beta?ΟΧΙ. Αν είναι μόνο τα 2 led η διαφορά τότε μικρό το κακό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merlin_o_magos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά αν δεν μάθω τι εννοούμε beta δεν το σκέφτομαι για refund. Αν βρει κάποιος τις διαφορές τις beta συσκευής από την final ας το γράψει εδώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις