Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Μακαρι να ηταν τα ασχετα ποστς σαν και τα παραπανω. Σχετικα με χρονους παραλαβης είναι, οποτε δεν είναι και ασχετα, αλλα αρκετα σχετικα με τις οποιες προσφορες υπαρχουν εδώ μεσα. Ασχετα είναι αυτά που λενε "ρε παιδια ποιο να παρω με 100 ευρω;", "τι θα μου προτείνατε μεχρι 150 ευρω" κλπ! :)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ενημέρωση:

Σε "διπλανό φόρουμ" κινητής τηλεφωνίας συζητάνε για κλήσεις εκτελωνισμού συσκευών που ήρθαν με NL Post στη Θεσσαλονίκη.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ενημέρωση:

Σε "διπλανό φόρουμ" κινητής τηλεφωνίας συζητάνε για κλήσεις εκτελωνισμού συσκευών που ήρθαν με NL Post στη Θεσσαλονίκη.

Πάντα υπάρχει αυτή η περίπτωση. Λογικό μου φαίνεται να τύχει σε κάποιον.

• Moderators
Δημοσ.

:X  και που ειναι πιο σχετικο να ρωτησεις για κινεζια ? αυτο εψαχνα το πρωι κ εγω

Στο "ψαχνω για" ή στην ενοτητα των smartphones. Εδώ είναι οι προσφορες, δεν ρωτάμε.

• Like 2
Δημοσ.

Μια ενημέρωση:

Πάντα υπάρχει αυτή η περίπτωση. Λογικό μου φαίνεται να τύχει σε κάποιον.

Μονο που η συγκεκριμενη φαινεται στοχευμενη στη Θεσσαλονικη ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ απο NL post.......

• Like 2
Δημοσ.

Μια ενημέρωση:

Προχτές παρέλαβα με ΝL Post από Θεσσαλονίκη κανονικά, χωρίς τελωνεία...

• Like 2
Δημοσ.

Αφού λέει δεν στέλνει Ελλάδα. Πώς το πήρε όποιος το πήρε ?

εδώ και αρκετό καιρό στέλνει κανονικα Ελλάδα 

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για referral links.

http://www.insomnia.gr/forum-23/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/

Να μη συμμετέχουν στον ιστότοπο με σκοπό τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων ή υπηρεσιών και να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα referral links προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα ή υπηρεσία.

Στο μέλλον προτείνω να κάνετε ένα report για να το κοιτάξουν οι διαχειριστές πιο γρήγορα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...