john654321 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Τι λέει σαν συσκευή. Την έχει κανένας; διαβάζω κάτι ψιλοθεματα σε διπλανό φόρουμ. Το παραγγειλα και δεν προλαβα να διαβασω κανενα review να σου πω την αληθεια παντως η τιμη ειναι πατωμα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Η τιμή είναι όντως στο πάτωμα. Τι μας κάνεις τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosmc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 και περίμενα το zenfone 2. αλλά για 70 ευρώ άσε να έχω κάτι να παίζω μέχρι τον Μάρτιο. thanks john. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ποια θεμετακια ρε παιδια? Τζαμπα ειναι.... Εριξα και εγω μια. Ελπιζω να μην φαμε ακυρο edit Μπραβο στον φιλο που το βρηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Μας έχετε καταστρέψει !!!!!!!!!!!!!! Η τιμή είναι χώμα. @john654321 Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ john654321. Πήρα και γω ένα για δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.K Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 παιδια το fhd που λεει κανει κανονικά για τη χωρα μας ετσι? και κατι αλλο μπορώ να το παραγγείλω και να βαλω αύριο τα λεφτά στην καρτα? ευχαριστω τον τοπικ σταρτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 john μας εκαψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Παντως διαβαζω οτι αν εχει δυο κιτρινα led ιδιου χρωματος στο φλας ειναι beta μοντελο κ οχι final version. Τσεκαρετε το στο myphone γιατι οι φωτο στο tinydeal ετσι δειχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Παντως διαβαζω οτι αν εχει δυο κιτρινα led ιδιου χρωματος στο φλας ειναι beta μοντελο κ οχι final version. Τσεκαρετε το στο myphone γιατι οι φωτο στο tinydeal ετσι δειχνουν To ειδα αυτο στο myphone. Ξερουμε τι διαφορες εχει εκτος απο τις φωτογραφιες με φλας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Ρώτησα πριν λίγο και δεν κατάφερα να συνεννοηθώ. Μισή ώρα μιλούσα μαζί τους και στο τέλος μου είπαν ο,τι δεν μπορούν να με βοηθήσουν και να στείλω mail. Έριξα κι εγώ μια παραγγελία για δώρο. Αν μου έρθει με 2 κίτρινα θα φύγει πίσω με τα refunded returns του paypal. Ευχαριστώ τον john654321 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aklostr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 To ειδα αυτο στο myphone. Ξερουμε τι διαφορες εχει εκτος απο τις φωτογραφιες με φλας?Για περισσοτερες λεπτομερειες δεςhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5904241#post5904241 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Όντως αν δείτε εδώ το φλας φαίνεται αν είναι όπως πρέπει να είναι. Το θέμα είναι μην φάμε καμία ήττα γιατί σε τέτοια τιμή και "μόνο" 100 κομμάτια θα έπρεπε να είχαν εξαφανιστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 http://www.tinydeal.com/umi-zero-5-fhd-ogs-super-amoled-mtk6592-8-core-ultrathin-phone-p-140496.html μας δουλεύει το tinydeal? είναι δυνατόν 60% κάτω σε καινούριο μοντέλο και πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο? κάτι δεν μου κάθεται καλά. ελπίζω όμως όντως να στείλει για όσους το παρήγγειλαν. εγώ πάντως το έχω εδώ και δύο εβδομάδες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! πολύ γρήγορο, χωρίς καθόλου κολλήματα. η μπαταρία βγάζει 1,5 μέρα με φυσιολογική χρήση + ανοιχτό data Και bluetooth μονίμως. btw το κινητό φορτίζει 0%-100% σε 70 λεπτά!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Απο οτι αναφερθηκε δεν ειναι σε στοκ, αλλα στο τσατ ειπαν σε 1-3 ημερες αποστολη. Επισης στο τσατ ανεφεραν οτι ειναι το κανονικο μοντελο και οχι το beta. Eλπιζω να ισχυσουν αυτα. Αντε να δουμε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις