Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το "παιχνίδι" έτρεχε από 02/11 οπότε αν μπαίνατε κάθε μέρα θα είχατε μαζέψει ένα σεβαστό ποσό πόντων. Και εγώ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί εδώ μέσα.

Επίσης το καλό είναι ότι οι πόντοι έχουν ημερ/νία λήξης 31/12/2016 οπότε δύσκολα θα πάνε χαμένοι. 

Δηλαδη 2 μηνες μεχρι 31Δεκεμβριου που ισχυει.Απο 70 τουλαχιστον τη μερα παει 4200.Ενα 50αρικο εκπτωση.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη 2 μηνες μεχρι 31Δεκεμβριου που ισχυει.Απο 70 τουλαχιστον τη μερα παει 4200.Ενα 50αρικο εκπτωση.

Δεν ισχύει... 70 την ημέρα δεν είναι το τουλάχιστον... Ειδικά στην αρχή έδινε πολύ λιγότερα σε σχέση με τώρα. Κυρίως 10 και 30 ποντους πετουσε.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ισχύει... 70 την ημέρα δεν είναι το τουλάχιστον... Ειδικά στην αρχή έδινε πολύ λιγότερα σε σχέση με τώρα. Κυρίως 10 και 30 ποντους πετουσε.

10 ποντους σε καθε καλτσα?Λιγο μου φαινεται.Τελος παντως ηταν καιρο αυτο το lottery και δεν το ηξερε κανεις να πει μια κουβεντα.

Δημοσ.

Επίσης, να σας πω (επειδή το έχω δει στην πράξη) ότι δε μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που μαζεύετε όπως ακριβώς θέλετε: ανάλογα με την τιμή του προϊόντος που επιλέγει κάποιος, δίνει προς εξαργύρωση τόσους πόντους, ώστε να φτάσει σε ένα ποσοστό έκπτωσης γύρω στο 10%. Αν, π.χ., κάτι κάνει 10 ευρώ και έχει κάποιος 500 πόντους, δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όλους (και η τιμή να κατέβει περίπου στα 5 ευρώ), αλλά επιτρέπει περίπου 100 προς εξαργύρωση (χονδρικά τα νούμερα, έτσι  ;))

Δημοσ.

Βρε αλοιμονο μια χαρα ειναι.147 ποντους ειχα μονο πηγα στους 217 κατευθειαν.Αλλα επρεπε τοσο καιρο να μπει καπου ενα θεμα για αυτο μιας και ειναι αρκετα καλη περιπτωση για να εχεις καποια σεβαστη εκπτωση σε οτι προιον θελεις.Πρωτη φορα το ειδα σημερα.

Γραφει αυτο ειναι σιγουρα μεχρι τελος 2016 δεν το διευκρινιζει καπου?

Rules :

1. Click one sock to get a Christmas gift.

2. 3 chances per customer in 

3. Coupon expiry date:30.Dec and can't be reused when order cancelled or refunded.

4. The confirmation email of prizes will be sent to you in 48 hou

Εννοώ ότι τους πόντους που κερδίζεις από αυτή την προωθητική μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις μέχρι τέλος του 2016.

Δημοσ.

Εννοώ ότι τους πόντους που κερδίζεις από αυτή την προωθητική μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις μέχρι τέλος του 2016.

Ναι δικιο εχεις στο my points δεν γραφει κατι για ληξη τελος 2015. king2009 εδω.

Δημοσ.

Επίσης, να σας πω (επειδή το έχω δει στην πράξη) ότι δε μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που μαζεύετε όπως ακριβώς θέλετε: ανάλογα με την τιμή του προϊόντος που επιλέγει κάποιος, δίνει προς εξαργύρωση τόσους πόντους, ώστε να φτάσει σε ένα ποσοστό έκπτωσης γύρω στο 10%. Αν, π.χ., κάτι κάνει 10 ευρώ και έχει κάποιος 500 πόντους, δεν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει όλους (και η τιμή να κατέβει περίπου στα 5 ευρώ), αλλά επιτρέπει περίπου 100 προς εξαργύρωση (χονδρικά τα νούμερα, έτσι  ;))

Προφανως αλλα σε μια παραγγελια 100 ευρω θα υπαρχει μια καλη εκπτωση με εξαργυρωση 2000-3000 ποντων

Δημοσ.

Προφανως αλλα σε μια παραγγελια 100 ευρω θα υπαρχει μια καλη εκπτωση με εξαργυρωση 2000-3000 ποντων

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τους πάρει όλους... Νομίζω ότι θα δεχτεί μόνο καμία 1000άρα... Αν είναι κάποιος που έχει τόσους πόντους, ας κάνει μια δοκιμή... να προσθέσει στο καλάθι του κάτι που κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ να δούμε πόσους ακριβώς πόντους δέχεται να εξαργυρώσει...

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τους πάρει όλους... Νομίζω ότι θα δεχτεί μόνο καμία 1000άρα... Αν είναι κάποιος που έχει τόσους πόντους, ας κάνει μια δοκιμή... να προσθέσει στο καλάθι του κάτι που κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ να δούμε πόσους ακριβώς πόντους δέχεται να εξαργυρώσει...

Η έκπτωση που αντιστοιχεί στους πόντους που εξαργυρώνετε είναι 15%.

• Like 2
Δημοσ.

Ολους τους παιρνει τους βαζω σε xiaomi note 3 που κανει 195 ευρω τωρα....και δοκιμαζω στο καλαθι και εξαργυρωνει κανονικα 2160 ποντους (21 ευρω περιπου)!!

• Like 1
Δημοσ.

Ολους τους παιρνει τους βαζω σε xiaomi note 3 που κανει 195 ευρω τωρα....και δοκιμαζω στο καλαθι και εξαργυρωνει κανονικα 2160 ποντους (21 ευρω περιπου)!!

Αν είχες περισσότερους θα μπορούσες να εξαργυρώσεις μέχρι 2922 στα US$194.79 που στοιχίζει τώρα.

Δημοσ.

Στα 7.71 ευρω με αφηνει να βαλω 123 ποντους δηλαδη 1.16 ευρω μειον.

Δημοσ.

Αν είχες περισσότερους θα μπορούσες να εξαργυρώσεις μέχρι 2922 στα US$194.79 που στοιχίζει τώρα.

Πιστευω μεχρι τελος του μηνα θα εχω 2500!! :ph34r: :ph34r:​

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...