Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω και της προηγούμενης γενιας VI - HI είχαν την ίδια τιμή.

Αν είχαμε κανένα κουπονάκι 10% που να λειτουργεί θα ηταν κάπως καλύτερα. 1500 πόντοι δύσκολα μαζεύονται.

Κατέβασε την εφαρμογή banggood από το playstore και κανε αγορά μέσω αυτής. Για την πρώτη αγορά μέσω της εφαρμογής σου δίνει 10% κουπόνι που είναι αρκετά καλά. King2009 εδώ.

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω και της προηγούμενης γενιας VI - HI είχαν την ίδια τιμή.

Αν είχαμε κανένα κουπονάκι 10% που να λειτουργεί θα ηταν κάπως καλύτερα. 1500 πόντοι δύσκολα μαζεύονται.

Αν επαιζες αυτο το παιχνιδι τωρα ενα μηνα καθε μερα (ουτε ενα λεπτο δεν χρειαζεται).....θα τους ειχες μαζεψει....εγω εχω μαζεψει 2200 μεχρι τωρα (μεχρι 31 που ισχυει πιστευω θα εχω πανω απο 2500!!!)...οποτε στην πρωτη καλη προσφορα θα μου κατσει καλη καμια 25αρια ευρω εξτρα εκπτωση!!!

• Like 1
Δημοσ.

Αν επαιζες αυτο το παιχνιδι τωρα ενα μηνα καθε μερα (ουτε ενα λεπτο δεν χρειαζεται).....θα τους ειχες μαζεψει....εγω εχω μαζεψει 2200 μεχρι τωρα (μεχρι 31 που ισχυει πιστευω θα εχω πανω απο 2500!!!)...οποτε στην πρωτη καλη προσφορα θα μου κατσει καλη καμια 25αρια ευρω εξτρα εκπτωση!!!

Edit

Ανοιξε αλλά έχει προσφορές όχι κάποιο παιχνίδι

Δημοσ.

Δεν εχει ενα με καλτσες (Magic Christmas Socks) που πατας και σου δινει bg points (τρεις ευκαιριες την μερα απο 10 εως 50 ποντους καθε κλικ)??

Σε εμενα το βγαζει κανονικα!!!  :o  :o

Δημοσ.

Οχι εδω και τόσο καιρό δεν βρέθηκε κάποιος να πει να δοκιμάσουμε απο pc και οχι απο κινητό.

Η έστω την desktop έκδοση της σελίδας.

Δημοσ.

Δεν εχει ενα με καλτσες (Magic Christmas Socks) που πατας και σου δινει bg points (τρεις ευκαιριες την μερα απο 10 εως 50 ποντους καθε κλικ)??

Σε εμενα το βγαζει κανονικα!!! :o :o

Οχι δεν έχει κάτι.

Οχι εδω και τόσο καιρό δεν βρέθηκε κάποιος να πει να δοκιμάσουμε απο pc και οχι απο κινητό

Πλάκα κάνεις έτσι?. Μόνο από υπολογιστή γίνεται γιατί πάντα από κινητό μπαίνω.

Edit:

Κοιτα ρε γαμωτο τοσο καιρο.Μπηκα απο υπολογιστη κερδισα 70 ποντους.

Δημοσ.

Πρέπει να πατήσω request desktop site αλλά πχ χτες δεν...

Σημερα οκ.

Και εγω τόσο καιρο τίποτα.

Πατουσα request desktop site άλλαζα browser τίποτα.

Δημοσ.

Πρέπει να πατήσω request desktop site αλλά πχ χτες δεν...

Σημερα οκ.

Κριμα που δεν το ξεραμε.18 μερες θα ειχαμε κερδισει κανα 1200 ποντους σιγουρα.Και εγω με dektop εκδοση στο κινητο ποτε δεν σκεφτηκα να δοκιμασω να μπω σε αυτη τη σελιδα.

Δημοσ.

Eχει αναφερθει απο συμφορουμιτες πολλες φορες...βαριεμαι να ψαχνω τα μυνηματα!!!  :ph34r:  :ph34r:

Κριμα που δεν το ξεραμε.18 μερες θα ειχαμε κερδισει κανα 1200 ποντους σιγουρα.Και εγω με dektop εκδοση στο κινητο ποτε δεν σκεφτηκα να δοκιμασω να μπω σε αυτη τη σελιδα.

Kαι βαλεεεε......200 ποντους ειχα δικους μου και τωρα εχω 2160!!

Δημοσ.

Eχει αναφερθει απο συμφορουμιτες πολλες φορες...βαριεμαι να ψαχνω τα μυνηματα!!!  :ph34r:  :ph34r:

Kαι βαλεεεε......200 ποντους ειχα δικους μου και τωρα εχω 2160!!

Γαμισετα φιλε και θελω να κανω αρκετες αγορες και θα γλιτωνα κανα 30αρι μεχρι το τελος.Δεν πειραζει τι να κανουμε.Ειδα οτι μπορει να δωσει και προιοντα εκτος απο ποντους αλλα λιγες οι πιθανοτητες.

Δημοσ.

Γαμισετα φιλε και θελω να κανω αρκετες αγορες και θα γλιτωνα κανα 30αρι μεχρι το τελος.Δεν πειραζει τι να κανουμε.Ειδα οτι μπορει να δωσει και προιοντα εκτος απο ποντους αλλα λιγες οι πιθανοτητες.

Σε εμενα τοσες μερες τωρα μονο ποντους δινει....αλλα δεν με χαλαει καθολου, περιμενω το μπαμ!!! χαχαχαχα

Δημοσ.

Αυτό το "παιχνίδι" έτρεχε από 02/11 οπότε αν μπαίνατε κάθε μέρα θα είχατε μαζέψει ένα σεβαστό ποσό πόντων. Και εγώ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί εδώ μέσα.

Επίσης το καλό είναι ότι οι πόντοι έχουν ημερ/νία λήξης 31/12/2016 οπότε δύσκολα θα πάνε χαμένοι. 

Δημοσ.

Σε εμενα τοσες μερες τωρα μονο ποντους δινει....αλλα δεν με χαλαει καθολου, περιμενω το μπαμ!!! χαχαχαχα

Βρε αλοιμονο μια χαρα ειναι.147 ποντους ειχα μονο πηγα στους 217 κατευθειαν.Αλλα επρεπε τοσο καιρο να μπει καπου ενα θεμα για αυτο μιας και ειναι αρκετα καλη περιπτωση για να εχεις καποια σεβαστη εκπτωση σε οτι προιον θελεις.Πρωτη φορα το ειδα σημερα.

Αυτό το "παιχνίδι" έτρεχε από 02/11 οπότε αν μπαίνατε κάθε μέρα θα είχατε μαζέψει ένα σεβαστό ποσό πόντων. Και εγώ θυμάμαι ότι είχε αναφερθεί εδώ μέσα.

Επίσης το καλό είναι ότι οι πόντοι έχουν ημερ/νία λήξης 31/12/2016 οπότε δύσκολα θα πάνε χαμένοι. 

Γραφει αυτο ειναι σιγουρα μεχρι τελος 2016 δεν το διευκρινιζει καπου?

Rules :

1. Click one sock to get a Christmas gift.

2. 3 chances per customer in 

3. Coupon expiry date:30.Dec and can't be reused when order cancelled or refunded.

4. The confirmation email of prizes will be sent to you in 48 hou

Δημοσ.

Με 1500 πόντους κάνει έκπτωση 15% και βγαίνει €79.92 

Πού το βλέπεις αυτό;

Στο My Coupons (που έχει εξαργύρωση πόντων για κωδικό έκπτωσης) δεν έχει πουθενά τόσο μεγάλη έκπτωση διαθέσιμη...από το "redeem" στο Καλάθι Άγορών βγαίνει;

Δεν έχει πληροφορίες πάντως...

Από τις "κάλτσες" του Banggood έχω μαζέψει μέχρι στιγμής 3228 πόντους (μάλλον καμιά 300 λιγότερους αποκλειστικά από το παιχνίδι, συνολικά το προηγούμενο νούμερο, αλλά κατά συντριπτική πλειοψηφία)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...