drdedus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για το κατάστημα αναφέρομαι όχι για την περίοδο. Αν δεν κοιτάς ποτε θα πάρεις traking.. μπορείς να τα ρίξεις στις γιορτές. Το everbuying είναι το ίδιο μαγαζί με το igogo.es. Περιμένω αιώνες ενα κινητό απο αυτούς. Και μόλις είδα οτι σε ενα claim που έχω κάνει στο igogo ο πωλητής είναι το everbuying.net Μάλλον πέτρες θα μου εχουν βάλει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Για το κατάστημα αναφέρομαι όχι για την περίοδο. Αν δεν κοιτάς ποτε θα πάρεις traking.. μπορείς να τα ρίξεις στις γιορτές. Το everbuying είναι το ίδιο μαγαζί με το igogo.es. Περιμένω αιώνες ενα κινητό απο αυτούς. Και μόλις είδα οτι σε ενα claim που έχω κάνει στο igogo ο πωλητής είναι το everbuying.net Μάλλον πέτρες θα μου εχουν βάλει μέσα. Δεν πλήρωσες για tracking number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί να πληρώσω δωρεάν είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι για το everbuying που νομίζω έχει ενδιαφέρον. Προσπάθησα να αγοράσω το Redmi Note 3 στην προσφορά και για τους γνωστούς λόγους δεν πέρασε η πληρωμή μου. Σήμερα, μου έστειλαν στο paypal μήνυμα request a payment. που δείχνει κατά τη γνώμη μου πολύ αντιεπαγγελματικό και χτυπάει λίγο άσχημα, από τη στιγμή που το ίδιο πράγμα σε άλλα site (banggood κλπ) δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ. Οπότε λέω να αφήσω το τυράκι και να πάω σε geekbuying (θέλω χρυσό ή ασημί και στο vickmall & banggood ανεβαίνει αρκετά η τιμή τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι και merimobiles αλλά ειναι ενα κακό μαγαζί. Για 10 παραπάνω πήγαινε αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι και merimobiles αλλά ειναι ενα κακό μαγαζί. Για 10 παραπάνω πήγαινε αλλού. Δεν είναι 10 παραπάνω, είναι 40 $ παραπάνω (165 USD βγαίνει το ασημί από everuying κ το επόμενο φτηνότερο είναι το geekbuying ή το banggood με αγορά από την εφαρμογή του), αλλά ακόμα και έτσι, σκέφτομαι να ρίξω άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι για το everbuying που νομίζω έχει ενδιαφέρον. Προσπάθησα να αγοράσω το Redmi Note 3 στην προσφορά και για τους γνωστούς λόγους δεν πέρασε η πληρωμή μου. Σήμερα, μου έστειλαν στο paypal μήνυμα request a payment. που δείχνει κατά τη γνώμη μου πολύ αντιεπαγγελματικό και χτυπάει λίγο άσχημα, από τη στιγμή που το ίδιο πράγμα σε άλλα site (banggood κλπ) δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ. Οπότε λέω να αφήσω το τυράκι και να πάω σε geekbuying (θέλω χρυσό ή ασημί και στο vickmall & banggood ανεβαίνει αρκετά η τιμή τους) Γιατί είναι αντιεπαγγελματικό; Καταγράφηκε μια παραγγελία στο σύστημά τους - που κανονικά προπληρώνονται - αλλά δεν καταβλήθηκε το τίμημα....αντί να το αφήσουν να αιωρείται (μπορεί να κρατούν προτεραιότητα για λόγους διαθεσιμότητας προϊόντων πχ) σου έστειλαν μήνυμα διεκδίκησης πληρωμής. Αφού είναι σε προσφορά - και δεν θα είναι για πάντα - ή θα πληρώσεις ή θα ακυρώσεις...αυτοί πόσο να περιμένουν; Το ότι ασχολούνται προσωπικά δεν το βρίσκω κακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί είναι αντιεπαγγελματικό; Καταγράφηκε μια παραγγελία στο σύστημά τους - που κανονικά προπληρώνονται - αλλά δεν καταβλήθηκε το τίμημα....αντί να το αφήσουν να αιωρείται (μπορεί να κρατούν προτεραιότητα για λόγους διαθεσιμότητας προϊόντων πχ) σου έστειλαν μήνυμα διεκδίκησης πληρωμής. Αφού είναι σε προσφορά - και δεν θα είναι για πάντα - ή θα πληρώσεις ή θα ακυρώσεις...αυτοί πόσο να περιμένουν; Το ότι ασχολούνται προσωπικά δεν το βρίσκω κακό... Ίσως να έχεις δίκιο..Η αλήθεια είναι ότι ίσως επειδή είμαι αρνητικά προκατειλημμένος λόγω αυτών που έχω διαβάσει για το website και εδώ και στο γειτονικό forum αλλά και σε mywot Κλπ, μου κάνει σα να κυνηγάνε το κάθε ευρώ από τον πιθανό πελάτη..Anyway, μάλλον offtopic είμαστε και φταίω εγώ γι αυτό, sorry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω, τα αρνητικά σχόλια που έχω διαβάσει εγώ αφορούν μια γενική καθυστέρηση περισσότερο, παρά αναξιοπιστία... ...αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι έχουν πολλόύς εκπτωτικούς κωδικούς, αλλά δεν πιάνουν σε κανένα προϊόν σχεδόν που θα ήθελε να αγοράσει κανείς, ακόμη κι αν δεν έχουν τη φθηνότερη τιμή από τους άλλους (ώστε να πει κανείς ότι δεν μπορούν να δεχθούν περαιτέρω μείωση)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.makrihairis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά έχει αγοράσει ποτέ κανένας από EveryBuying για να μου πει εμπειρία από το μαγαζί? Θέλω να πάρω για φίλη την προσφορά με το Redmi note 3. Μια και μοναδική φορά που που προσπάθησα να αγοράσω απο αυτό το μαγαζί δεν ήρθε ποτέ.... αν και μου έλεγαν συνέχεια ότι είναι καθ΄οδόν για να μην κάνω claim....ευτυχώς το paypal έκανε την δουλειά του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις βγήκε το Chuwi VI 8 plus με τους νέους επεξεργαστές και γενιά γραφικών. http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Plus-32GB-Intel-X5-Cherry-Trail-T3-Z8300-Quad-Core-8-Inch-Windows-10-Tablet-p-1019427.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eagle_eyes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις βγήκε το Chuwi VI 8 plus με τους νέους επεξεργαστές και γενιά γραφικών. http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Plus-32GB-Intel-X5-Cherry-Trail-T3-Z8300-Quad-Core-8-Inch-Windows-10-Tablet-p-1019427.html Με 1500 πόντους κάνει έκπτωση 15% και βγαίνει €79.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ωραιο σε μαυρο παντως παιδια και καλη η τιμη του με τους ποντους αντε να βγει και το hi8 pro αν και για να βγαινει αυτο και το προ να πηγε για 10 γεναρη ισως παιζει τελικα αυτο που ακουγεται για ελλειψη πανελ. επισης αυτο μεχρι στιγμης ειναι only windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eagle_eyes Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 ωραιο σε μαυρο παντως παιδια και καλη η τιμη του με τους ποντους αντε να βγει και το hi8 pro αν και για να βγαινει αυτο και το προ να πηγε για 10 γεναρη ισως παιζει τελικα αυτο που ακουγεται για ελλειψη πανελ. επισης αυτο μεχρι στιγμης ειναι only windows. Το Chuwi HI8 Pro έχει πολύ καλύτερη ανάλυση οθόνης(1920x1200). Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά φαίνονται τα ίδια με το Chuwi Vi8 Plus. Γιατί έχουν ίδια τιμή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Νομίζω και της προηγούμενης γενιας VI - HI είχαν την ίδια τιμή. Αν είχαμε κανένα κουπονάκι 10% που να λειτουργεί θα ηταν κάπως καλύτερα. 1500 πόντοι δύσκολα μαζεύονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις