Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τελωνίο τι παίζει? Υπαρχει λόγος να μην διαλέξουμε το Expedited Shipping (Delivery Estimates: 3 - 7 business days to major destinations) για 1.8 ευρώ? Επίσης το shiping insurance είναι απαραίτητο?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Όσοι κάνατε παραγγελία μέσω paypal, σας το χρέωσε κανονικά και με απόδειξη στο email; Δε ξέρω το κατάστημα γι'αυτό ρωτάω.

Ναι.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να το παραγγείλω αλλά μόνο στην αξιοπιστία του site σκαλώνω. Googlαρα το όνομα και γενικά παίζει αρκετή σκατίλα γύρω από το κατάστημα.

Δημοσ.

Με τελωνίο τι παίζει? Υπαρχει λόγος να μην διαλέξουμε το Expedited Shipping (Delivery Estimates: 3 - 7 business days to major destinations) για 1.8 ευρώ? Επίσης το shiping insurance είναι απαραίτητο?

έτσι που είναι τα ταχυδρομεία, μόνο μπελά ψάχνεις αν πιστεύεις πως θα σου έρθει κάτι νωρίς. Πάω αργά γιατί βιάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να το παραγγείλω αλλά μόνο στην αξιοπιστία του site σκαλώνω. Googlαρα το όνομα και γενικά παίζει αρκετή σκατίλα γύρω από το κατάστημα.

Εχει καποια θεματακια το συγκεκριμενο κινεζομαγαζο.......σε εμενα τουλαχιστον απατεωνια δεν εχει κανει....οτι εχω παραγγειλει το εχει στειλει κατα καιρους......απλα ειναι τα ζωα μου αργα πολλες φορες στο shipping (και δεκα μερες μου εχει τυχει για να φυγει το δεμα) και εχει τυχει και κανα δυο φορες δεματα να χαθουν στο δρομο και να μου κανουν refund χωρις κανενα προβλημα φυσικα!!!

Δημοσ.

Ενώ τα άλλα κινέζικα μυρίζουν λουλούδια...που θα πέσεις είναι...έχω πάρει απο κάτι πρωτοεμφανιζόμενα που στην πορεία κλείσανε...πειράματα, μέχρι τώρα δεν με έχει "ρίξει" κανένας, έχεις και το paypal για ασφάλεια.

Δημοσ.

Συμφωνω driver.....πανω κατω ολα τα κινεζακια εχουν καποια θεματακια.....παντως απατεωνια με τους συγκεκριμενους σε εμενα δεν εχει τυχει.....αλλα θεματα οπως γραφω παραπανω....ναι!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ό,τι αγορά έχω κάνει μέχρι τώρα, συγκεκριμένα 5 συσκευές από Κίνα όλα ήταν κομπλέ παρόλο που πάντα υπήρχαν παραπονιάρηδες πελάτες. Εδώ είναι πολύ θολό το τοπίο ρε γαμώτο. Απ'ότι καταλαβαίνω επίσης είναι ψιλοπροπαραγγελία η φάση.

Δημοσ.

Φιλε μου εγω αυτο που μπορω να πω με σιγουρια (τουλαχιστον μεχρι σημερα) ειναι οτι στελνουν δεν ειναι μουφες.....εχω παραλαβει και κινητα απο αυτους και powerbank και bluetooth ακουστικα.......χωρις θεμα.......αλλα θεματακια υπαρχουν με καθηστερησεις και τα συναφη....οπως και στην πλειοψηφια των κινεζομαγαζων!!!

Δηλαδη το να παραλαβουμε πριν τις 20-25 του γεναρη με λιγα λογια και εν οψη γιορτων το βλεπω Α Π Ι Θ Α Ν Ο!!

Απο εκει και περα ο καθενας τα ζυγιζει και πραττει!!!

Δημοσ.

παντως στο myphone δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες το συγκεκριμενο.και γω εριξα παραγγελια στα 154 ευρα αλλα δεν ξερω ακομα αν θα το παρω τελικα.valid για 7 ημερες λεει αλλιως ακυρωνεται αυτοματα και δεν πληρωσα ακομα...Insurance δεν επελεξα και δεν ξερω κι αν εχει νοημα αν η πληρωμη εγινε μεσω paypal

Δημοσ.

Η πλειοψηφια εχει κολλησει με το vickmall.....και φυσικα το συγκεκριμενο καταστημα το εκμεταλευεται και πουλαει στα παντα ακριβοτερα απο ολους τους υπολοιπους κινεζους.....λες και ειναι χρυσα τα δικα του κινεζακια!!

Για εμενα κινεζος σημαινει.....αγοραζω παντα απο τον φθηνοτερο αξιοπιστο!!!

Εστειλες παρελαβα ολα καλα.....δεν εστειλες, πας να μου την φερεις κτλπ......γιαυτο υπαρχει το paypal για την ασφαλεια μας!!!!

Λεφτα μεσω paypal δεν εχασα ποτε των ποτων (ενα jack on the rocks)!!!!  :shock:  :shock:  :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Επίσης, στο τέλος της παραγγελίας βάλατε οδηγίες για τα τελωνεία κλπ; (Mark as gift, gardening tools, φυλαχτό του Βούδα  :-D  :-D )

Δημοσ.

παντως στο myphone δεν εχει και τις καλυτερες κριτικες το συγκεκριμενο.και γω εριξα παραγγελια στα 154 ευρα αλλα δεν ξερω ακομα αν θα το παρω τελικα.valid για 7 ημερες λεει αλλιως ακυρωνεται αυτοματα και δεν πληρωσα ακομα...Insurance δεν επελεξα και δεν ξερω κι αν εχει νοημα αν η πληρωμη εγινε μεσω paypal

Χμμμ δοκίμασα να κάνω την παραγγελία χωρίς λεφτά στο paypal μου αυτή τη στιγμή και δεν έγινε δεκτή (λογικό  B)  B) )

Τι εννοείς ωστόσο; Η χρέωση δε γίνεται αυτόματα τη στιγμή της παραγγελίας;

Δημοσ.

Οταν δεν εχεις λεφτα μεσα στο paypal η στην καρτα....την δεχεται την παραγγελια κανονικα (δεν σε χρεωνει γιατι δεν εχεις να σε χρεωσει), κλειδωνεις τιμη και σου δινει 7 μερες περιθωριο να βαλεις λεφτα στον λογαριασμο σου και να πληρωσεις!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...