Xander Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Και στοκ να γράφει πολλές φορές δεν έχει. Ετσι την πάτησα και εγώ. Σαν κατάστημα τώρα έχω παρει 3 κινητά χωρίς πρόβλημα. Αρκετά καλή συσκευασία και κανονικοί χρόνοι αποστολής. (2 tracked 1 untracked) Καλά ναι πριν ρίξω παραγγελία εννοείται ότι θα το μιλούσα πρώτα μαζί τους για να επιβεβαιώσω ότι το έχουν στοκ. Βασικά θα περίμενα να το φέρει κανένα ποιο αξιόπιστο αλλά έχω κολλήσει και το θέλω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
01jnr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 εχω κανει μια παραγγελια στο geekbuing που εκρεμει η πληρωμη της,πως μπορω να την ακυρωσω; Μιλά με το κατάστημα πρώτα και θα κάνετε μαζί τις κινήσεις η απαντηση απο το geekbuing.......... Hi there, Thanks for your email. Our system shows:unpaid. We can't cancel and remove. Hope you can understand. Have a nice day Edith μπορω να ενημερωσω το paypal καπως να μην γινει η πληρωμη καποια στιγμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi Redmi Note 3 3GB RAM 32 GB 157.46 EUR Αυτό: http://www.everbuying.net/product1119384.html To κουπόνι που το ρίχνει είναι 32Note3 Τσεκάρετε και μονοί σας, η τιμή δεν υπάρχει!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ρε πατε καλα?...ακομα δεν μας ηρθε το 2, θα παραγειλουμε το 3??? (τι λεει το everbuying σαν μαγαζι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Οτι βάζει το μαγαζι αυτο σε προσφορά απλά δεν το εχει. Οπότε αποστολή συνήθως μετα απο 2-3 εβδομάδες. Το κινητό Σουπερρρρ αλλα χωρις 800αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει αλλος που προχωραει την παραγγελια μεχρι το τελευταιο βημα και του βγαζει μονο τηλεφωνο με +1 (USA yeehaaa) και δεν μπορει να βαλει Νομο στην Ελλαδα ή εχει φαει σκαλωμα το δικο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi Redmi Note 3 3GB RAM 32 GB 157.46 EUR Αυτό: http://www.everbuying.net/product1119384.html To κουπόνι που το ρίχνει είναι 32Note3 Τσεκάρετε και μονοί σας, η τιμή δεν υπάρχει!! Το καταστημα ειναι αξιοπιστο?!?! Κανει για τα Ελληνικα δικτυα 4G και 3G? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Για cosmote και vodafone 4G ναι......για wind οχι (γιατι η wind χρησιμοποιεί την 800αρα μπαντα)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolispk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Για cosmote και vodafone 4G ναι......για wind οχι (γιατι η wind χρησιμοποιεί την 800αρα μπαντα)!!! Απο αξιοπιστια?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastie74 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Xiaomi Redmi Note 3 3GB RAM 32 GB 157.46 EUR Αυτό: http://www.everbuying.net/product1119384.html To κουπόνι που το ρίχνει είναι 32Note3 Τσεκάρετε και μονοί σας, η τιμή δεν υπάρχει!! Βαζς το κουπονι και χανει την εκπτωση... παει στα 261!!! Ακυρο... μετά απο 2-3 προσπάθειες το πήρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Βαζς το κουπονι και χανει την εκπτωση... παει στα 261!!! κανε log in πρώτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θελει ντε και καλα paypal αυτο το site; γιατι δε βλεπω επιλογη credit card Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δεν κρατήθηκα. Να ξέρετε η χρέωση είναι σε δολάρια ακόμη κι αν έχετε επιλέξει ευρώ σαν νόμισμα. 159 ευρώ βγήκε τελική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 δεν κρατήθηκα. ...... Ε βέβαια αφού λεφτά υπάρχουν... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Όσοι κάνατε παραγγελία μέσω paypal, σας το χρέωσε κανονικά και με απόδειξη στο email; Δε ξέρω το κατάστημα γι'αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις