kostass__ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλή περίπτωση το έχει presale . Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη; Πάντως βλέπω οτι η μπαταρία του ειναι 4000mah στην περιγραφή. Κοιταζα και το pro αλλά θα συμφωνήσω στην ανάλυση του VI8 plus που αναφέρεις οτι ειναι αρκετή αλλά και βοηθάει στην καλύτερη αυτονομία. το προ εχει θυρα micro hdmi που σαφως ειναι μεγαλο συν αυτο. ομως..οι νεοι επεξεργαστες εχουν αρκετα προβληματα (που λυνονται σιγα σιγα) και επισης παρουσιαζονται αργοι σε σχεση με τον 3736 (hi8). αυτος ειναι ο λογος που απο 15 νοεμβρη δεν εχουν σταλει ακομα και ειναι μονιμως σε presale και φυσικα dual λειτουργικο θα παρουν συντομα δεν εχουν ακομα. τωρα το vi8 plus που λεει ο φιλος απο πανω με τον 3735 δεν ειναι presale κυκλοφορει εδω και μηνες. εσυ θα ειδες αυτο με τον ζ8300 που κλασικα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα λογω οσων ειπα απο πανω. εγω θα προτιμουσα το hi 8 βεβαια αν ειχα μονο ενδοιασμο την διαφορα στην μπαταρια (που σαφως ειναι αρκετα μικρη) η οθονη του hi8 ειναι σκετη απολαυση για εμενα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή έχω και το Vi8 και το Hi8 να σας ενημερώσω να μην περιμένετε πολλά από αυτονομία... και τα δυο πονάνε πολύ σε αυτο το θέμα (όπως και στον ήχο που είναι σχετικά ασθενικός καθώς και στην κάμερα αν σας ενδιαφέρει)... κατά τα άλλα είναι άριστα - κανένα πρόβλημα... ειδικά το Vi8 της γυναίκας μου δεν το αφήνει από τα χέρια της!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Καλή περίπτωση το έχει presale . Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη; Πάντως βλέπω οτι η μπαταρία του ειναι 4000mah στην περιγραφή. Κοιταζα και το pro αλλά θα συμφωνήσω στην ανάλυση του VI8 plus που αναφέρεις οτι ειναι αρκετή αλλά και βοηθάει στην καλύτερη αυτονομία. Το vi8 plus κυκλοφορει κανονικα.Μαλλον θα μπερδευεσαι με Hi8 pro το οποιο ειναι με cherry trail και οντως εχει 4000 μπαταρια και ειναι presell. karasardelis:Αυτο ειναι το αδυνατο σημειο ολων των Κινεζικων,τουλαχιστον απο αυτα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Υπαρχουν ενα δυο μοντελα που εχουν σχετικα καλη αυτονομια(γυρω στο 8ωρο) αλλα θελουν αρκετες ωρες να φορτισουν.Για μενα πρεπει το ταμπλετ να βγαζει τουλαχιστον το 3πλασιο χρονο οθονης απο αυτο που απαιτειται για να φορτισει.Τι να το κανω να βγαζει 7 ωρες οθονη αμα θελει 6 να φορτισει.Βεβαια ο καθενας με τα γουστα του.Τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karasardelis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το vi8 plus κυκλοφορει κανονικα.Μαλλον θα μπερδευεσαι με Hi8 pro το οποιο ειναι με cherry trail και οντως εχει 4000 μπαταρια και ειναι presell. karasardelis:Αυτο ειναι το αδυνατο σημειο ολων των Κινεζικων,τουλαχιστον απο αυτα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Υπαρχουν ενα δυο μοντελα που εχουν σχετικα καλη αυτονομια(γυρω στο 8ωρο) αλλα θελουν αρκετες ωρες να φορτισουν.Για μενα πρεπει το ταμπλετ να βγαζει τουλαχιστον το 3πλασιο χρονο οθονης απο αυτο που απαιτειται για να φορτισει.Τι να το κανω να βγαζει 7 ωρες οθονη αμα θελει 6 να φορτισει.Βεβαια ο καθενας με τα γουστα του.Τεσπα. Το χειρότερο είναι ότι και τα δύο αν τα δουλεύεις με υψηλή φωτεινότητα και κάνουν κάτι που χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ (π.χ. Youtube video), αδειάζουν γρηγορότερα από όσο φορτίζουν... Με τον καλύτερο φορτιστή που έχω, δεν κατάφερα να τα κάνω να φορτίζουν με πάνω από 1.4Ah το οποίο δεν είναι αρκετό - απλά κρατάνε την φόρτισή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το vi8 plus κυκλοφορει κανονικα.Μαλλον θα μπερδευεσαι με Hi8 pro το οποιο ειναι με cherry trail και οντως εχει 4000 μπαταρια και ειναι presell. karasardelis:Αυτο ειναι το αδυνατο σημειο ολων των Κινεζικων,τουλαχιστον απο αυτα που εχουν περασει απο τα χερια μου.Υπαρχουν ενα δυο μοντελα που εχουν σχετικα καλη αυτονομια(γυρω στο 8ωρο) αλλα θελουν αρκετες ωρες να φορτισουν.Για μενα πρεπει το ταμπλετ να βγαζει τουλαχιστον το 3πλασιο χρονο οθονης απο αυτο που απαιτειται για να φορτισει.Τι να το κανω να βγαζει 7 ωρες οθονη αμα θελει 6 να φορτισει.Βεβαια ο καθενας με τα γουστα του.Τεσπα. Μαλλον μπερδέυτηκα γιατι εχει βγει και το http://www.banggood.com/Chuwi-Vi8-Plus-32GB-Intel-X5-Cherry-Trail-T3-Z8300-Quad-Core-8-Inch-Windows-10-Tablet-p-1019427.html Τώρα μεταξύ του Hi8 - Hi8pro και Vi8 (οχι cherry trail) απο τι κατάλαβα ελαφρώς καλύτερο ειναι το Vi8 λόγο της μπαταρίας 5000Mah..; Πάντα μιλάμε για VFM ταμπλετάκι εως 80-90 ευρώ.. Το δευτερο ερώτημα απο που ψωνίζουμε; Gearbest το αποκλείω μιας και έχω ακουσει τα χειρότερα.. Banggood εχω ψωνίσει 3 πράγματα στις 12/11 και εχω παραλάβει το 1 .. και αυτο πριν λίγες μέρες. Ολα untracked. Επίσης διαβασα εδω στο τοπικ οτι το banggod στελνει τα tablet χωρίς συσκευασία αλλα σε φελιζόλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το δευτερο ερώτημα απο που ψωνίζουμε; Gearbest το αποκλείω μιας και έχω ακουσει τα χειρότερα.. Banggood εχω ψωνίσει 3 πράγματα στις 12/11 και εχω παραλάβει το 1 .. και αυτο πριν λίγες μέρες. Ολα untracked. Επίσης διαβασα εδω στο τοπικ οτι το banggod στελνει τα tablet χωρίς συσκευασία αλλα σε φελιζόλ; To banggood τα στέλνει σε φελιζολ σε ένα μεγάλο κουτι για μεγαλύτερη προστασία. Και να πατήσει κάποιος το δεμα δεν θα πάθει τίποτα. Παρόλα αυτά αν θες τους ζητάς να στο στείλουν με το κουτί. Ή αν πάρεις θήκη να σου στείλουν το άδειο κουτί μαζί με την θήκη. Εγώ σου προτείνω banggood γιατί είχα πάρει tablet το οποίο χάλασε την δεύτερη μέρα του ενημέρωσα άμεσα και μου έστειλαν άλλο πριν καν τους στείλω το tracking από αυτό που επιστρέφω. Μόλις έφτασε το χαλασμένο σε αυτούς μου έκαναν και refund το ποσό των μεταφορικών. Και μια άλλη περίπτωση από το after sale, χαλασμένο μικρόφωνο από το teclast x98 pro που έχω. Το πηγαίνω σε άκυρο service τοπικό γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 50-60 μέρες για καινουριο και μου κάνουν refund ¨ολο το ποσό της επισκευής. (Που σε αυτό μέσα έβαλα και άλλα πραγματάκια και δεν είχαν θέμα) Σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν σε DOA των 3 πρώτων ημερών. Για την κανονική εγγύηση δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 To banggood τα στέλνει σε φελιζολ σε ένα μεγάλο κουτι για μεγαλύτερη προστασία. Και να πατήσει κάποιος το δεμα δεν θα πάθει τίποτα. Παρόλα αυτά αν θες τους ζητάς να στο στείλουν με το κουτί. Ή αν πάρεις θήκη να σου στείλουν το άδειο κουτί μαζί με την θήκη. Εγώ σου προτείνω banggood γιατί είχα πάρει tablet το οποίο χάλασε την δεύτερη μέρα του ενημέρωσα άμεσα και μου έστειλαν άλλο πριν καν τους στείλω το tracking από αυτό που επιστρέφω. Μόλις έφτασε το χαλασμένο σε αυτούς μου έκαναν και refund το ποσό των μεταφορικών. Και μια άλλη περίπτωση από το after sale, χαλασμένο μικρόφωνο από το teclast x98 pro που έχω. Το πηγαίνω σε άκυρο service τοπικό γιατί δεν μπορούσα να περιμένω 50-60 μέρες για καινουριο και μου κάνουν refund ¨ολο το ποσό της επισκευής. (Που σε αυτό μέσα έβαλα και άλλα πραγματάκια και δεν είχαν θέμα) Σε όλες τις περιπτώσεις ήμουν σε DOA των 3 πρώτων ημερών. Για την κανονική εγγύηση δεν ξέρω τι συμπεριφορά έχουν. Πότε έγινε αυτό; Εμένα έφτασε στις 27 Νοε χαλασμένο το tablet και ενώ σην αρχή είπαν θα μου στείλουν νέο ή θα μου επιστρέψουν τα χρήματα μόλις τους δώσω το tracking number του επιστρεφόμενου, τελευταία στιγμή ζήτησαν να το λάβουν, να το εξετάσουν και μετά να κρίνουν πώς θα προχωρήσουν... ...γραπτό μήνυμα μαζί με φωτογραφίες και αποδείξεις τους έστειλα εντός 3 ωρών από την παραλαβή.... Δυστυχώς το Paypal δέχθηκε κατά κύριο λόγο τη δική τους άποψη...δηλαδή θα επιστραφούν τα χρήματα - μόλις επιβεβαιώσει το Banggood ότι έλαβε το προϊόν Ή - μόλις κρίνει το Paypal ότι το προϊόν έχει παραληφθεί. Τη Παρασκευή μου έστειλε ένας μήνυμα ότι έλαβε το πακέτο και μετά άλλοι το αρνήθηκαν...να δω τί θα κάνουν στο τέλος. Επίσης, για την αποστολή του κουτιού της ταμπλέτας δέχθηκαν μόνο αν υπέβαλα κι άλλη συνοδευτική παραγγελία...το αρχικό μου μήνυμα/αίτημα το αγνόησαν. Η συσκευασία του φελιζόλ είναι καλή, κάτω του κιλού (βολεύει κι εσένα σε περίπτωση επιστροφής) αλλά λίγο χύμα τα βάζουν μέσα...το δικό μου είχε μια γρατσουνιά από το βύσμα του microusb, που είχε χαράξει το πλαστικό προστατευτικό της οθόνης (κι η οθόνη είχε το θέμα) Επίσης για χαλασμένο φορτιστή 3 μηνών αρνήθηκαν να παράσχουν αποζημίωση επειδή υποτίθεται είχε εγγύηση μόνο 2 μηνών (επώνυμος, Nillkin). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Πότε έγινε αυτό; .... Αυτά που λες τα διάβασα μιας και τα ξαναείπες σε άλλο ποστ Η αντικατάσταση έγινε πριν 1 μήνα και το service είναι χθεσινή απόφαση. Δεν μίλησα καθόλου με paypal καθώς επέμενα να βρω την λύση που με βολεύει καλύτερα κατευθείαν με αυτούς. Όταν μιλάς με paypal γίνεται πάντα το πιο συντηρητικό "By the book" για να είναι καλυμμένο καλύτερα το κατάστημα. Αυτό που ανάφερες ότι έφτασε, έχει τεράστια διαφορά το να το παρέλαβε απλά το κατάστημα από το να έφτασε στο service και να έγινε και έλεγχος για να δώσουν το ΟΚ. Αυτό παίρνει μέχρι και 7 μέρες, μιας και δεν είσαι ο μόνος με DOA για έλεγχο ή service. Είναι με σειρά προτεραιοτητας πάντα. Όσο για τον φορτιστή δικό σου "λάθος", μιας και όλα τα προιόντα δεν έχουν την ίδια χρονολογική κάλυψη. Αν πάρεις μπαταρία πχ δεν έχει εγγύηση 1 χρόνο μιας και η ζωή της εξαρτάται ξεκάθαρα από την χρήση και το περιβάλλον λειτουργίας. Το ίδιο γίνεται και σε περιφερειακά όπως φορτιστές καλώδια κτλ.. Στην ελλάδα σκέψου τα περισσότερα καταστήματα σε τέτοια προιόντα δίνουν μόνο εγγύηση καλής λειτουργίας για κάποιες μέρες (ανεξάρτητα αν λέν 1 χρόνο εγγύηση, αυτό σε πιάνει σε άλλες περιπτώσεις). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 τι πρόβλημα παρουσίασε η οθόνη; Δεν λειτουργούσε ή είχε θέμα με backlight pixels κτλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημά της ήταν αυτό...δύο κάθετες μπλε γραμμές στην οθόνη. http://postimg.org/image/nhcij2if7/ Να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό τότε ή πως το πλήρες DoA αντιμετωπίζεται διαφορετικά από επιμέρους βλάβη. Αυτά που λες τα διάβασα μιας και τα ξαναείπες σε άλλο ποστ Η αντικατάσταση έγινε πριν 1 μήνα και το service είναι χθεσινή απόφαση. Δεν μίλησα καθόλου με paypal καθώς επέμενα να βρω την λύση που με βολεύει καλύτερα κατευθείαν με αυτούς. Όταν μιλάς με paypal γίνεται πάντα το πιο συντηρητικό "By the book" για να είναι καλυμμένο καλύτερα το κατάστημα.Αυτό που ανάφερες ότι έφτασε, έχει τεράστια διαφορά το να το παρέλαβε απλά το κατάστημα από το να έφτασε στο service και να έγινε και έλεγχος για να δώσουν το ΟΚ. Αυτό παίρνει μέχρι και 7 μέρες, μιας και δεν είσαι ο μόνος με DOA για έλεγχο ή service. Είναι με σειρά προτεραιοτητας πάντα.Όσο για τον φορτιστή δικό σου "λάθος", μιας και όλα τα προιόντα δεν έχουν την ίδια χρονολογική κάλυψη. Αν πάρεις μπαταρία πχ δεν έχει εγγύηση 1 χρόνο μιας και η ζωή της εξαρτάται ξεκάθαρα από την χρήση και το περιβάλλον λειτουργίας. Το ίδιο γίνεται και σε περιφερειακά όπως φορτιστές καλώδια κτλ..Στην ελλάδα σκέψου τα περισσότερα καταστήματα σε τέτοια προιόντα δίνουν μόνο εγγύηση καλής λειτουργίας για κάποιες μέρες (ανεξάρτητα αν λέν 1 χρόνο εγγύηση, αυτό σε πιάνει σε άλλες περιπτώσεις). Αφού το ξαναδιάβασες γιατί απαντάς σαν να μην τα έχεις διαβάσει; Κάνεις λάθος στο θέμα του Paypal. - Κατέφυγα εκεί μόνο αφού μου τα γύρισε το Banggood...όπως κι εσύ, προσπάθησα να βρω λύση πρώτα μέσω συνεννόησης με το μαγαζί....αλλιώς μου είπαν στην αρχή, αλλιώς στο τέλος γι αυτό και το dispute... - Σε πάμπολες περιπτώσεις το Paypal επέστρεφε τα χρήματα μετά την επίδειξη tracking number, ακόμη κι αν ο πωλητής έλεγε άλλα...οπότε δεν ισχύει ως κανόνας αυτό που λες. - έπειτα, αυτό τόνισα όταν είπα ότι το Paypal υιοθέτησε "κυρίως" τη δική τους άποψη, αλλά όχι πλήρως...δέχθηκε να επιστραφεί πρώτα το δέμα, αλλά όχι να περιμένει κατ' ανάγκη το ΟΚ από το Banggood για τη παραλαβή... ...με άλλα λόγια, μόλις δείξει το tracking ότι παρελήφθη, το Paypal είπε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα...δέχθηκε δηλαδή το προίόν ως DoA, αλλά όχι απαραίτητα την ανάγκη για τεχνικό έλεγχο, λες και πήγε για επισκευή... Στο θέμα του φορτιστή - δεν περίμενα διόλου να έχει 1 χρόνο εγγύηση, δεν χρειάζεται να λες το αυτονόητο ως άσχετο, εν προκειμένω, επιχείρημα...αλλα όχι 2 μήνες...εξάλλου δεν το έγραφε πουθενά, δεν θα το είχα αγοράσει αλλιως. ...πώς καταλήγεις ότι ήταν "λάθος μου" κι όλας, εσύ ξέρεις... ...έπειτα, το "λίγες μέρες" για εγγύηση φορτιστών κτλ στην Ελλάδα δεν στέκει...έχει αλλαξει το e-shop φορτιστή στη μητέρα μου, κοντά στο 5-6μηνο, αν θυμάμαι καλά, επειδή τα είχε φτύσει, χωρίς πολλά-πολλα... ... Και κάτι άλλο για το Banggood... Μετά την αγορά, μου έστειλαν μήνυμα ζητώντας μου να υποβάλω θετική αξιολόγηση για το μαγαζί σε καμιά 10αριά "review-sites", υποσχόμενοι 50 Points ανά αξιολόγηση... ...υπέβαλα αξιολογήσεις σε 5 από αυτές τις ιστοσελίδες, θετικές, και πάνω από 20 μέρες μετά δεν έχω δει ακόμη "πόντους" στον λογαριασμό μου... ...τους έστειλα και μήνυμα σχετικά και μου είπαν "sorry for the inconvenience", αλλά τους πόντους δεν τους πιστώνουν...λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φθηνό media player $16.88 με 2gb ram http://www.ebay.com/itm/351600234024?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Το πρόβλημά της ήταν αυτό...δύο κάθετες μπλε γραμμές στην οθόνη. http://postimg.org/image/nhcij2if7/ Αφού το ξαναδιάβασες γιατί απαντάς σαν να μην τα έχεις διαβάσει; ... Τι να σου πώ... Από την δικιά μου εμπειρία με paypal και κινεζομάγαζα αυτή είναι η γραμμη λειτουργία τους όπως έχω καταλάβει εγω με τα κινεζομαγαζα που είχα θεμα. Βαριέμαι να κάθομαι να σου απανταω ότι είσαι λάθος σε πολλα μιας και δν έχει νόημα. Σου εύχομαι καλή τύχη και καλά ξεμπερδεματα. Η δικιά μου εμπειρία από after sale banggood ανέφερα πια ήταν, από εκεί και πέρα ίσως η εξυπηρέτηση εξαρτάτε μερικώς και με τον υπάλληλο. Παρόμοια αντιμετόπιση είχα και όταν μου έστειλαν λάθος προιόν. Κατευθείαν αποστολή του κανονικού χωρίς να περιμένουν tracking. Όσο για τον φορτιστή το eshop (που ανάφερες) μου έριξε άκυρο οπότε δεν ξέρω καν αν ισχύει αυτό που λες. Εγώ τον χρησιμοποιούσα 24/7 και φαινόταν. Μου έδωσαν απλά εκπτωτικό 70%.. Καλή τύχη με το DOA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φθηνό media player $16.88 με 2gb ram http://www.ebay.com/itm/351600234024?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Το έχει δοκιμάσει κανένας η μπα η θα είναι καμιά μούφα που θα χαλάσει αμέσως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eagle_eyes Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Φθηνό media player $16.88 με 2gb ram http://www.ebay.com/itm/351600234024?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Thanks! Πήρα ένα. Για να δούμε αν θα το στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 παιδια προσεξτε με τον συγκεκριμενο στο ebay εχει και κινητα με 15 ευρω απατη μου μυριζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις