akisthegreat Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Βρήκα αυτή την ευκαιρία : http://www.aliexpress.com/item/MTK-6592-Octa-core-Lenovo-phone-3Gnetwork-GPS-2G-RAM-20G-ROM-5-0-IPS-1920/2051148381.html?s=p Ξέρω ότι πιθανόν δεν είναι Lenovo γνήσιο αλλά έχει τρομερά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή (για μια μέρα ακόμη).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Βρήκα αυτή την ευκαιρία : http://www.aliexpress.com/item/MTK-6592-Octa-core-Lenovo-phone-3Gnetwork-GPS-2G-RAM-20G-ROM-5-0-IPS-1920/2051148381.html?s=p Ξέρω ότι πιθανόν δεν είναι Lenovo γνήσιο αλλά έχει τρομερά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή (για μια μέρα ακόμη).... Ελπίζω να μην την πατήσει κανείς Δες και εδώ που έχει συζητηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 παρτε και μια προσφορα coolpad-f1 120euro tcl-s720 90euro Ενδιαφέρον το coolpad. Το έχει δουλέψει κανείς, είναι καλό? Το μαγαζί αξιόπιστο, στέλνει γρήγορα? edit: βρήκα MEGAthread σε άλλο forum όπου πολλοί το έχουν τιμήσει δεόντως. Thanks για την επισήμανση Deathy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Βρήκα αυτή την ευκαιρία : http://www.aliexpress.com/item/MTK-6592-Octa-core-Lenovo-phone-3Gnetwork-GPS-2G-RAM-20G-ROM-5-0-IPS-1920/2051148381.html?s=p Ξέρω ότι πιθανόν δεν είναι Lenovo γνήσιο αλλά έχει τρομερά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή (για μια μέρα ακόμη).... Τους ρώτησα και έλαβα αυτη την απάντηση.Οτι καταλαβαίνετε.......... The phone is part of China's regional custom version of the mobile phone, only in part of China's regional distribution, official website.it is different from the lenovo of international edition,it only release in China,so you can't find it on the international website. you can't compared with the international version of lenovo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 <p>Βρήκα αυτή την ευκαιρία :</p> <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.aliexpress.com/item/MTK-6592-Octa-core-Lenovo-phone-3Gnetwork-GPS-2G-RAM-20G-ROM-5-0-IPS-1920/2051148381.html?s=p'>http://www.aliexpress.com/item/MTK-6592-Octa-core-Lenovo-phone-3Gnetwork-GPS-2G-RAM-20G-ROM-5-0-IPS-1920/2051148381.html?s=p</a></p> <p> </p> <p>Ξέρω ότι πιθανόν δεν είναι Lenovo γνήσιο αλλά έχει τρομερά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή (για μια μέρα ακόμη)....</p> Μουφα ειναι. Για το vickmall που ρωταει καποιος αλλος,ειναι μακραν το κορυφαιο Κινεζικο καταστημα. Για λιγη ωρα ακομα στο Pandawill το Huawei Ηonor 3C στα 119.99$. Μια εξαιρετικη συσκευη σε παρα πολυ καλη τιμη απο μετριο καταστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μουφα ειναι. Για το vickmall που ρωταει καποιος αλλος,ειναι μακραν το κορυφαιο Κινεζικο καταστημα. Για λιγη ωρα ακομα στο Pandawill το Huawei Ηonor 3C στα 119.99$. Μια εξαιρετικη συσκευη σε παρα πολυ καλη τιμη απο μετριο καταστημα. Πολύ καλή προσφορά τωρα ειδα ότι εχασα το xiaomi note που είχε χθές. ¨Οπως είπες το panda δεν είναι το πιο αξιόπιστο όπως εχω ακουσει απο παιδιά και δεν αναφερει λεπτομερειες του κινητού π.χ αν είναι η εκδοση που παίζει και ευρώπη ή μόνο κίνα κ.λ.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisg90 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ευρωπαικη εκδοση ειναι και το κινητο θα ρθει κανονικα απλα το καταστημα ειναι απο τα μεγαλυτερα και δεν εχει ιδιαιτερα καλο after sales. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ενδιαφέρον το coolpad. Το έχει δουλέψει κανείς, είναι καλό? Το μαγαζί αξιόπιστο, στέλνει γρήγορα? edit: βρήκα MEGAthread σε άλλο forum όπου πολλοί το έχουν τιμήσει δεόντως. Thanks για την επισήμανση Deathy το χω παραγγειλει κ εγω αν τους μιλησεις στο τσατ δινουν και tempered glass τζαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 minideal jiayu s3 190dol εκδοση 2/16 αρχισε να ποσταρει σε ελληνες το λευκο, οσοι πιστοι... μολις παρηγγειλα 1 κομμάτι.. huawei 3c πανταγουιλ 119 δολ για λιγο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VampireKiSS Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το χω παραγγειλει κ εγω αν τους μιλησεις στο τσατ δινουν και tempered glass τζαμπα χμμμ... το παράθυρο του live chat μου ανοίγει φόρμα αποστολής email. Σίγουρα είναι "live" το chat? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 χμμμ... το παράθυρο του live chat μου ανοίγει φόρμα αποστολής email. Σίγουρα είναι "live" το chat? απλά δεν είναι 24ωρο live chat. δοκίμασε ξανά κάποια άλλη ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μήπως θέλει κάποιος ένα Invite για One plus one; Λήγει αργά σήμερα και ως γνωστό δεν κάνουν αποστολή Ελλάδα ... Παρακαλώ με PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο να το ποστάρω οπότε θα το βάλω εδώ.. Το Vickmall είναι το καλύτερο κατάστημα.. Σήμερα επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα οτί έχουν διαφορά πάνω από 50 δολλάρια σε συγκριση με άλλο κατάστημα όσον αφορά τον Mi3 και μου το έριξε αμέσως στην ίδια τιμή και επίσης μου έκανε το ίδιο για το Honor 6... Μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση αυτό που κάνω αλλά πιστεύω οτί αξίζει να τιμάμε τα καταστήματα που μας σέβονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο να το ποστάρω οπότε θα το βάλω εδώ.. Το Vickmall είναι το καλύτερο κατάστημα.. Σήμερα επικοινώνησα μαζί τους και τους είπα οτί έχουν διαφορά πάνω από 50 δολλάρια σε συγκριση με άλλο κατάστημα όσον αφορά τον Mi3 και μου το έριξε αμέσως στην ίδια τιμή και επίσης μου έκανε το ίδιο για το Honor 6... Μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση αυτό που κάνω αλλά πιστεύω οτί αξίζει να τιμάμε τα καταστήματα που μας σέβονται. καλή κίνηση αλλά το θέμα είναι να ρίξουν την τιμή στο site τους και όχι να δώσουν εκπτωτικό κουπόνι σε όσους σκεφτούν να πράξουν όπως εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 το honor 6 ποσο ερχόταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις