AngelMobile93 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του Insomnia. ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα κινέζικα smartphones. Αρχικά εταιρίες όπως Huawei, Xiaomi, THL τις εκτιμάω πολύ γιατί έχουν προχωρήσει στην κατασκευή πολύ καλών και άξιων κινητών. Έχω δει όμως ότι με το που το αγοράζεις, τουλάχιστον η Xiaomi, έχει όλο το UI στα Κινέζικα. Η αλλαγή από Κινέζικα σε Ελληνικά γίνεται απροβλημάτιστα;;; Αναφέρομαι κυρίως για τηλέφωνα που τα παραγγέλνουμε από εξωτερικό. Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δεν θέλει κάποια αλλαγή έρχεται φορτωμένο με ελληνικα, αν στις περιγραφές οταν τα αγοράζεις δεις οτι δεν εχει ελληνικά το ζητάς και σου βάζουν 1
chios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Το xiaomi που έχω εγώ το αγόρασα με την Original rom είχε αγγλικά και κινέζικα, και εγώ μετά του πέρασα την ελληνική ρομ από xiaomi-miui.gr και έχω όλες τις αναβαθμίσεις που βγαίνουν. Το πέρασμα της ρομ είναι απλή και εύκολη διαδικασία για τα xiaomi μιλάω πάντα.
AngelMobile93 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 η xiaomi τελευταια με εχει καταπληξει. πολυ καλο αυτο... γιατι ξερω πχ ενα φιλο μου που εφερε το s5 απο εξωτερικο και χρειαστηκε να το στειλει αντιπροσωπεια για να του βαλουν ελληνικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα