BALZ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα θα ήθελα για ακόμη μια φορά την βοήθεια σας. Έχω φτιάξει μια εφαρμογή και θα ήθελα να την ανεβάσω(play store ).Παλιά (όταν την έφτιαχνα )είχε πέσει το μάτι μου πάνω σε κάτι , ότι μπορείς να ανεβάσεις με δύο τρόπους. Ο 1ος : την ανεβάζεις και ο χρήστης την κατεβάζει με πληρωμή (οπότε όταν την κατεβάζουν βγάζεις ένα άλφα ποσό) Ο 2ος : την ανεβάζεις και ο χρήστης την κατεβάζει δωρεάν βάζοντας κάποιες διαφημίσεις μέσα στην εφαρμογή και σε πληρώνει η google . Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα : 1ον : αν ισχύει κάτι απο αυτά 2ον : αν ισχύει ο 2ος τρόπος πόσα βγάζεις με κάθε κατέβασμα 3ον: έχετε κάποια links με κάτι ανάλογο για να πάρω περισσότερες πληροφορίες ; Σας ευχαριστώ!!! (Άντε και καλή χρονιά να έχουμε)
CtrlFreak Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Ισχύουν και τα δύο. Αν έχεις κινητό με android δεν γίνεται να μην το έχεις δει. Για περισσότερες πληροφορίες εδώ. Τα έσοδα εξαρτώνται από το πόσο χρησιμοποιούν οι χρήστες την εφαρμογή. Αν έχουν ιντερνετ ανοιχτό κατά την διάρκεια. Διαφορετικά την κατεβάζουν πλερώνουν και συ τσεπώνεις. Αλλά και πάλι θα πρέπει να αξίζει για να δώσει κάποιος λεφτά. Πόσο μάλλον αν το κοινό σου είναι στην Ελλάδα.
ALLisCHAOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Για να βγάλεις από διαφημίσεις θες πολλά downloads...προσωπικά τις μισώ και νομίζω χαλάν πολύ όλο το interactive της εφαρμογής..αν αξίζει το app σου βάλτο επιπληρωμής. Ή μπορείς να έχεις μια free εκδοση και μια επιπληρωμής με extra features...
Alithinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 το κακό με τα free είναι ότι ρίχνουν το perceived value των εφαρμογών στο μυαλό των καταναλωτών. http://www.investopedia.com/terms/p/perceived-value.asp 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα