Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μη λεμε οτι θελουμε ,κατοχος note 1 πριν,και note 2 εδω και χρονια και samsungακιας γενικα ειμαι ,αλλα σιγουρα οχι για το design τους .

απλα το ανεχομαι γιατι ειναι πολυ καλες συσκευες ,εχουν μικρα bezel και μικρο μεγεθος αναλογικα με το μεγεθος της οθονης τους ,ελαφρια και ανθεκτικα λογω των πλαστικων υλικων που χρησιμοποιει ,με το αναμενομενο τιμημα στην αισθηση αυτων των υλικων .

Τα samsung ειναι το αντιστοιχο των honda civic vtec ,απεριττο,με ενα σχετικα clean look,δυνατο ,το πιο δυνατο συνηθως στην κατηγορια του ,αλλα μην περιμενουμε και τιποτα ομορφιες .

καιρος ειναι να βελτιωσει και το design και απαραιτητα το touchwiz ,που εχω τετραπυρηνο με 2 gb ram,με εντελως ξαλαφρωμενη/πειραγμενη rom, και ωρες ωρες  μου τη βιδωνει απο το lagαρισμα 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το design, και οι ιδέες της ακόμα καλύτερες. Άλλος είναι ο αντιγραφέας που το έπαιζε θεός με τις ιδεολογίες του πάνω στο μέγεθος του κινητού αλλά μετά έγιναν γατάκια και ρούφηξαν την κλανιά της Sammy. Apple fanboys απολαύστε τώρα τα μεγάλα μεγέθη και ένα ευχαριστώ από μέσα σας τουλάχιστον που πλέον το κινητό που κρατάτε στα χέρια σας δεν μοιάζει με μπρελόκ κλειδιών. peace. ;)

Καιρό είχα να δω τόσα πολλά fails σε τόσες λίγες γραμμές. Το μεγαλύτερο, όμως, fail είναι η γραμμή με τα likes.

...Άκου μια χαρά το design σε είδηση για αλλαγή του chief designer!

Δημοσ.

Καιρό είχα να δω τόσα πολλά fails σε τόσες λίγες γραμμές. Το μεγαλύτερο, όμως, fail είναι η γραμμή με τα likes.

...Άκου μια χαρά το design σε είδηση για αλλαγή του chief designer!

Γνώμη σου είναι και καλά κάνεις και τη λες! Αλλά και εγώ έχω να πω οτι σε δύο μόνο γραμμές που έγραψες πρώτη φορά βλέπω τόσο offtopic σχολιασμό. Congrats ;) Επίσης μπορείς να μιλάς σε μένα όπου παρέθεσες και τo ποστ μου, οι άλλοι όμως τι σου φταίνε; Oεο;

PS. To σχόλιο μου πάνω στη Sammy και Αpple απαντάει στο πρώτο post του φίλου @Haldol που απ' ότι φαίνεται μάλλον συμφωνείς και δεν το θεωρείς fail. H επιλεκτικότητα σου με συναρπάζει. 

Δημοσ.

Ενώ ας πούμε τα Apple είναι μπροστά σχεδιαστικά επειδή βάλανε αλουμίνιο γύρω απο ένα τούβλο και χωρέσανε μέσα Hardware 2ετίας να τρέχει λογισμικό που το ετρεχε και το 3310 μου... εεερε HTC που σας χρειάζεται...

• Like 1
Δημοσ.

Το ζήτημα είναι αν θα του βάλουν περιορισμούς ήταν θα τον αφήσουν να δημιουργήσει ελεύθερα;

Επίσης αφού στην εταιρεία εισπράτουν απογοήτευση, γιατί δεν κόβουν 100 ευρώ για να γοητεύσουν πολύ όλους μας;

Δημοσ.

νοτε 4 = κοσμημα ειδικα σε ασπρο .. το plus ειναι ασχημουλι μπροστα του (επιμενω το 4.7 ειναι εκει που το design της απλ εχει τις σωστες αναλογιες )

Δημοσ.

Δώστε κάτι παραπάνω και προσθέστε ιταλικό σχεδιασμό. Μέχρι τώρα δεν τα πήγαν άσχημα, αλλά ρε παιδί μου, δε βλέπω κάτι που να "σε φτιάχνει" και να μη χορταίνεις να το κοιτάς... Κάτι νέο, κάτι που να συζητηθεί...

• Like 1
Δημοσ.

Βρε όλα καλά αρκεί ο τύπος να μην ήταν κολλημένος μικρός με τίποτα MANGA γιατί θα πέσει πολύ γέλιο στα σχέδια του :-D :-D

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...