Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία, έγινε το πρώτο βήμα. Στο επόμενο θα πρέπει να ξηλώσουν εντελώς και το touchwiz και θα είναι κομπλέ.  

πιο ουσιαστικος δε γινεται!

Σιγουρα ειναι θεμα γουστου το σχεδιο, ομως το S5 ηταν σαν S2 πισω ενα γυφτικο πλαισιο γυρω-γυρω και ενα touchwiz να το αποτελειωνει! η samsung παραγει καθε μηνα τοσες νεες συσκευες που ειναι ιδιες μεταξυ τους που οταν βλεπω κινητα αυτης της εταιρειας μου ερχεται εμμετος..

Πραγματικα πιστευω οτι αν διορθωσει αυτα τα 2 δε θελει κατι αλλο, το ανδροιδ παιζει πλεον καλα και ολοι δινουν πανω κατω το ιδιο h/w..

Ειναι καθαρα θεμα σχεδιου γιατι θες να το γουσταρεις αυτο που βλεπεις και πιανεις 500 φορες τη μερα...ποσο μαλλον οταν κανει και 700 ευρω!

Δημοσ.

Δεν είπα ότι είναι τέλειο, άλλα ότι είναι μια χαρά και πίστεψε με έχει διαφορά.

επισης εχει διαφορα το "ειναι μια χαρα" με το "πολυ ομορφο κινητο"

μια χαρα ειναι και το τραπεζακι που πηρα απο τα ΙΚΕΑ, αλλα μεχρι εκει. ειναι παντελως αδιαφορο αισθητικα, δεν υπαρχει σχεδον κανενας που θα ενθουσιαστει με το design του εκτος απο καποια fanboys (εχει αραγε fanboys η ΙΚΕΑ???)

και αυτος ο ενθουσιασμος ειναι που δημιουργει το hype για καποιο προιον, που θα το κανει να συζητηθει.

ε δεν νομιζω να υπαρχει συσκευη samsung που θα συζητηθει για το ωραιο της design αυτη τη στιγμη. ειναι αδιαφορες, με σχεδιο "διαδικαστικου" χαρακτηρα. κανουν καλα την δουλεια τους αλλα δεν αρκει αυτο.

και ενα toyota avensis κανει καλα τη δουλεια του, αλλα ολοι για την εμφανιση της alfa romeo θα συζητησουν

Δημοσ.

Kraken στη μάνα σου έτσι μιλάς? Δεν εισαι σπίτι σου. Σε δημόσιο forum εισαι. Ωρίμασε λιγάκι.

Ααααα και βγάλε πια αυτές τις παροπιδες..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχει πιάσει δουλειά ο νέος ηγέτης?.... γιατί οι κόπιες έχουν πάρει και πάλι φωτιά :P

Είναι απορίας άξιο πως άργησαν τόσο καιρό να κοπιάρουν την ψηφιακή κορώνα της Apple. Shamesung επί το έργον και πάλι....

http://www.sammobile.com/2015/01/14/exclusive-samsungs-round-smartwatch-to-have-a-rotating-bezel-ring-and-crown-shaped-power-button/

Δημοσ.

πιο ουσιαστικος δε γινεται!

Σιγουρα ειναι θεμα γουστου το σχεδιο, ομως το S5 ηταν σαν S2 πισω ενα γυφτικο πλαισιο γυρω-γυρω και ενα touchwiz να το αποτελειωνει! η samsung παραγει καθε μηνα τοσες νεες συσκευες που ειναι ιδιες μεταξυ τους που οταν βλεπω κινητα αυτης της εταιρειας μου ερχεται εμμετος..

Πραγματικα πιστευω οτι αν διορθωσει αυτα τα 2 δε θελει κατι αλλο, το ανδροιδ παιζει πλεον καλα και ολοι δινουν πανω κατω το ιδιο h/w..

Ειναι καθαρα θεμα σχεδιου γιατι θες να το γουσταρεις αυτο που βλεπεις και πιανεις 500 φορες τη μερα...ποσο μαλλον οταν κανει και 700 ευρω!

Προσωπικά κάθε φορά που πιάνω τηλέφωνο Samsung στα χέρια μου νομίζω ότι τρέχει ακόμα... Gingerbread.

Θα μου πεις γούστα είναι αυτά αλλά τουλάχιστον να φύγουν τα περιττά gimmicks που τρέχουν από πίσω κλέβοντας performance και μπαταρία.

150 διακοπτάκια στο notification tray, heart rate, pulse, eye scrolling κτλ κτλ είναι βλακείες που τις χρησιμοποιεί το 1% των κατόχων.

Εαν θέλουν οπωσδήποτε custom skin ας κοιτάξουν τι κάνει η htc. Λίγα πράγματα, απλά και καλά.

Δημοσ.

Kraken στη μάνα σου έτσι μιλάς? Δεν εισαι σπίτι σου. Σε δημόσιο forum εισαι. Ωρίμασε λιγάκι.

Ααααα και βγάλε πια αυτές τις παροπιδες..

Μου λες να ωριμάσω ενώ εσύ μιλάς για τη μάνα μου και το σπίτι μου; ωραιος! ;)

Δημοσ.

Γιατί υπήρχε περίπτωση να καταλάβεις με διαφορετικό τροπο? αν υπήρχε, από την αρχή δεν θα μίλαγες έτσι. Εάν προσβλυθηκες τότε συγνώμη.

Δημοσ.

επισης εχει διαφορα το "ειναι μια χαρα" με το "πολυ ομορφο κινητο"

μια χαρα ειναι και το τραπεζακι που πηρα απο τα ΙΚΕΑ, αλλα μεχρι εκει. ειναι παντελως αδιαφορο αισθητικα, δεν υπαρχει σχεδον κανενας που θα ενθουσιαστει με το design του εκτος απο καποια fanboys (εχει αραγε fanboys η ΙΚΕΑ???)

και αυτος ο ενθουσιασμος ειναι που δημιουργει το hype για καποιο προιον, που θα το κανει να συζητηθει.

ε δεν νομιζω να υπαρχει συσκευη samsung που θα συζητηθει για το ωραιο της design αυτη τη στιγμη. ειναι αδιαφορες, με σχεδιο "διαδικαστικου" χαρακτηρα. κανουν καλα την δουλεια τους αλλα δεν αρκει αυτο.

και ενα toyota avensis κανει καλα τη δουλεια του, αλλα ολοι για την εμφανιση της alfa romeo θα συζητησουν

Ξέχασες κατι βασικό στην επιχειρηματολογία σου...το τι αρέσει στο καθένα είναι υποκειμενικό...μπορεί εσένα το τραπεζάκι στο ικεα να φαίνεται μέτριο και σε κάποιον άλλον τέλειο...αν σε όλους άρεσε μια και μόνο εταιρία και τα προιόντα της δεν θα καταφεύγαμε σε άλλες,οπότε μιλάμε για μονοπώλιο=κοροϊδία,  τιμές στο θεό και έλλειψη ανέλιξης και καινοτομίας. Σου λέει κάτι αυτό;

Γιατί υπήρχε περίπτωση να καταλάβεις με διαφορετικό τροπο? αν υπήρχε, από την αρχή δεν θα μίλαγες έτσι. Εάν προσβλυθηκες τότε συγνώμη.

Το θέμα είναι γιατί προσβλήθηκες εσυ και μπήκες και σχολίασες κατα αυτό το τρόπο...δεν είπα κάτι που αφορούσε εσένα ούτε μίλησα προσβλητικά σε κάποιον άλλον. Σε πολλά παιδιά απο την άλλη άρεσε αυτό που ειπα, δεν σου λέει κάτι αυτό; επίσης δεν έχω παροπιδες επειδή σχολίασα για τον σχεδιασμό δυο εταιριών...γούστο λέγεται και συγκεκριμένα μαρέσουν και οι δυο εταιρίες αλλά για διαφοτερικούς λόγους η κάθε μια.

Δημοσ.

Απλά όλο το θέμα είναι ότι ο καθένας μπαίνει και λέει ότι του κατέβει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να την πει στους άλλους.

Δημοσ.

Μπας και αλλαξει λιγο το σχεδιο στα κινητα της γιατι απο σχεδιαση ειναι μακραν τα πιο αισχρα κινητα 

Δημοσ.

Ξέχασες κατι βασικό στην επιχειρηματολογία σου...το τι αρέσει στο καθένα είναι υποκειμενικό...μπορεί εσένα το τραπεζάκι στο ικεα να φαίνεται μέτριο και σε κάποιον άλλον τέλειο...αν σε όλους άρεσε μια και μόνο εταιρία και τα προιόντα της δεν θα καταφεύγαμε σε άλλες,οπότε μιλάμε για μονοπώλιο=κοροϊδία,  τιμές στο θεό και έλλειψη ανέλιξης και καινοτομίας. Σου λέει κάτι αυτό;

φυσικα και ειναι υποκειμενικο, αλλα υπαρχουν σχεδια τα οποια αντικειμενικα ειναι ουδετερα, δεν προκαλουν το συναισθημα, ειναι αδιαφορα.

και υπαρχουν σχεδια τα οποια θα προκαλεσουν και συζητησεις, τα οποια ειναι εντυπωσιακα, αυτα που λεμε "ειτε τα μισεις ειτε τα λατρευεις"

τα samsung λοιπον ανηκουν στην πρωτη κατηγορια, ιδια σχεδιαστικη γραμμη εδω και αρκετα χρονια σε παραλλαγες μεγεθους. ελαχιστοι εντυπωσιαζονται, εχει κουρασει λιγο το ολο πραμα.

απο την αλλη βλεπεις μοντελα οπως το One M8 που αποσπουν μονο κολακευτικα σχολια για τον σχεδιασμο τους (και δεν μιλαω για το υλικο, μιας και ειναι αλλο θεμα). ειναι τυχαιο αραγε οτι η HTC πηρε τα πανω της απο το πρωτο One M7 και επειτα, εστω και αν τα spec τους δεν ηταν παντα τα απολυτως κορυφαια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...