June Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους. Πρόκειται να στήσω ένα νέο pc για δουλειά γραφίστα. Κυρίως χρήση Illustrator και Photoshop. Καθώς δεν έχω ασχοληθεί με το "άθλημα" τα τελευταία 3 χρόνια, έχω χάσει επαφή με το τι αξίζει να πάρω! Για οθόνη, έχω καταλήξει αν δεν αλλάξει κάτι στην Dell u2414h. Το budget (χωρίς την οθόνη) κυμαίνεται στα ~600-700€, χωρίς να περιλαμβάνει αγορά λειτουργικού μέσα. Το ιδανικό θα είναι η αγορά να γίνει συνολικά από ένα κατάστημα, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό αγοράζονται και κομμάτι-κομμάτι! Κάθε ιδέα-πρόταση ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ.
KiriosD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ενημερωτικά για ps κάτι σε i5 θα σου είναι αρκετό για επεξεργαστή η διαφορά που θα δεις με i7 θα ειναι ελαχιστη προτιμώ αθόρυβο μηχάνημα για αυτό θα έλεγα να μη πας σε κ για overclock μνήμη τουλάχιστον 16 vga amd της τάξεως r7 θα είναι εντάξει, η και καθολου, αναλογα αν χρησιμοποιεις τα λιγοστα φιλτρα που θελουν opencl 1
KiriosD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ξέφυγε ενα κατοστάρικο σε τιμή η πρόταση μου και την αποσύρω 220 ι5 4690 160 16gm μνημης 70 τροφοδοτικο 100+ η μητρική και το αντίστοιχο κουτί (μικρό μεγάλο τι θα θελήσεις) 80 ενας samsung 840 evo 120 αναλόγως αναγκών ένας ακόμη σκληρός πες μου αν θέλεις να σου δείξω τι ακριβώς είχα στο νου μου αλλα θα είσαι χωρίς τη γραφικών μιας και πιστευω οτι μπορεις με την hd4600 του επεξεργαστη 120 η γραφικων που αρχικά θα πρότεινα να δοκιμάσεις και χωρίς 1
Physiciant Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Σύμφωνα με τα recommended requirements quad core+8GB ram έκανα αυτό http://gyazo.com/f7a24edd9cc877928da5937957eebe90 Πολύ καλή η οθόνη που διάλεξες 1
pnick Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αυτά σαν minimum. Το συντομότερο, ψύκτρα και κάρτα γραφικών. Εγώ θα πρότεινα gtx 750Ti. Είναι καλύτερη σε OpenGL και OpenCL από όλες τις κάρτες γύρω από το κόστος της. 1
June Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για όλες τις προτάσεις, παιδιά! Μπορώ δλδ σε πρώτη φάση να με καλύψει η κάρτα γραφικών της μητρικής με 4 σλοτς, να βάλω 8gb ram, και να προσθέσω αργότερα άλλα 8gb. Και μόλις δω ότι ζορίζει το σύστημα, να προσθέσω άλλα 8gb ram και κάρτα γραφικών τότε; Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να δω κάτι το συγκεκριμένο στα χαρακτηριστικά της μητρικής; (Για το θέμα της ενσωματωμένης κάρτα γραφικών εννοώ)
KiriosD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 τα ενσωματωμενα γραφικα παρεχονται απο τον επεξεργαστη, δε πρεπει να υπαρχει πλεον μητρικη 1150 που να μην εχει εξοδους για οθονη, απλα τσεκαρε να υπαρχει η εξοδος που θελεις για την οθονη σου αν και dvi εχει το 99% νομιζω, στα hdmi η vga ειναι που παιζουν περι ραμ 2χ4 αρχικα και στη συνεχεια αλλες 2 ιδιες καλυτερα 2χ4 πρωτου προβεις σε αγορα ραμ σιγουρεψου πως για τη δουλεια σου θα χρειαστει δηλαδη πριν τελικα την αγορασεις να βλεπεις με καποιο προγραμμα τη χρηση σου σε ραμ προσωπικα για τη χρηση σου στο συγκεκριμενο budget αυτης της περιόδου ετσι θα πηγαινα
Physiciant Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι, άνετα μπορείς να το κάνεις έτσι και θα σου βγει πιο φθηνό το σύστημα. Επίσης αν δε χρειάζεσαι πολύ αποθηκευτικό χώρο μπορείς να πάρεις μόνο ssd 256GB και να αφαιρέσεις εντελώς τον hdd.
pnick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα συνιστούσα 2x4 και μετά άλλα 2x4 σε αυτή την περίπτωση. Τα προγράμματα αυτά ζητάνε πλέον όλο και περισσότερη μνήμη. Πιό σοφό είναι 1x8 και άλλο 1x8 στο μέλλον από την ίδια ακριβώς μνήμη, αν το budget ζορίζει για περικοπές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα