Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'ντάξει μη φωνάζεις !!! απλα το δικό μου το μοντελο της καρτας ειναι αρκετα απαρχαιομένο...

Επίσης αν ο ήχος θέλω να ερχεται απο την Soundblaster μεσω του hdmi πως μπορω να το κανω ;

Δημοσ.

~Αν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσεις την SoundBlaster (με τα ενσωματωμένα ηχεία της οθόνης σου δεν βρίσκω λόγο αλλα... ) θα βαλείς καλώδιο 3.5mm jack. ;)  Μόνο αυτό!

~Αν θές αποκλειστικά μόνο  καλώδιο HDMI (που είναι και ψηφιακό) θα έχεις το chip ήχου που έχει η GPU σου. ;)

Αν ήσουν δίπλα θα στο έβαζα εγώ να γλιτώσεις τον κόπο και το ψάξε στην τελική! :-(

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσο καλο ήχο μπορω να εχω απο ενσωματωμενα ηχεια σε οθονη που σκεφτομαι να παρω με ενσωματωμενα για να μην παιρνω χωρια ηχεια;  

για παραδειγμα αυτην ;  https://www.bestprice.gr/item/2155374576/philips-246e9qjab.html

η καρτα ηχου της μητρικης ειναι 5.1 αλλα εδω διαβαζω οτι παιρνουν ηχο τα ηχεια της με το HDMI της μητρικης !!   απο ενσωματωμενο GPU στον επεξεργαστη επεξεργαστη  AMD RYZEN 5 3400 G  ?  radeon Vega 11 o GPU ενσ.  θελω ηχο για μουσικη και τηλεδιασκεψεις, μεχρι εκει..θα εχω καλο ηχο ; 

Επεξ/σία από elenasid
Δημοσ.
Στις 24/12/2020 στις 9:17 ΜΜ, elenasid είπε

Πόσο καλο ήχο μπορω να εχω απο ενσωματωμενα ηχεια σε οθονη που σκεφτομαι να παρω με ενσωματωμενα για να μην παιρνω χωρια ηχεια;  

για παραδειγμα αυτην ;  https://www.bestprice.gr/item/2155374576/philips-246e9qjab.html

η καρτα ηχου της μητρικης ειναι 5.1 αλλα εδω διαβαζω οτι παιρνουν ηχο τα ηχεια της με το HDMI της μητρικης !!   απο ενσωματωμενο GPU στον επεξεργαστη επεξεργαστη  AMD RYZEN 5 3400 G  ?  radeon Vega 11 o GPU ενσ.  θελω ηχο για μουσικη και τηλεδιασκεψεις, μεχρι εκει..θα εχω καλο ηχο ; 

Για τηλεδιάσκεψη που θες, θα κάνουν μια χαρά, για μουσική, σαν ηχεία λαπτοπ πάνω κάτω. Περνάει και απο το HDMI της μητρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...