partblah1990 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 'ντάξει μη φωνάζεις !!! απλα το δικό μου το μοντελο της καρτας ειναι αρκετα απαρχαιομένο... Επίσης αν ο ήχος θέλω να ερχεται απο την Soundblaster μεσω του hdmi πως μπορω να το κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Επίσης αν ο ήχος θέλω να ερχεται απο την Soundblaster μεσω του hdmi πως μπορω να το κανω ; Δεν γινεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ~Αν σε ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσεις την SoundBlaster (με τα ενσωματωμένα ηχεία της οθόνης σου δεν βρίσκω λόγο αλλα... ) θα βαλείς καλώδιο 3.5mm jack. Μόνο αυτό! ~Αν θές αποκλειστικά μόνο καλώδιο HDMI (που είναι και ψηφιακό) θα έχεις το chip ήχου που έχει η GPU σου. Αν ήσουν δίπλα θα στο έβαζα εγώ να γλιτώσεις τον κόπο και το ψάξε στην τελική! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
partblah1990 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 οντως ειναι ακριβως ετσι οπως το αναφερατε ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenasid Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πόσο καλο ήχο μπορω να εχω απο ενσωματωμενα ηχεια σε οθονη που σκεφτομαι να παρω με ενσωματωμενα για να μην παιρνω χωρια ηχεια; για παραδειγμα αυτην ; https://www.bestprice.gr/item/2155374576/philips-246e9qjab.html η καρτα ηχου της μητρικης ειναι 5.1 αλλα εδω διαβαζω οτι παιρνουν ηχο τα ηχεια της με το HDMI της μητρικης !! απο ενσωματωμενο GPU στον επεξεργαστη επεξεργαστη AMD RYZEN 5 3400 G ? radeon Vega 11 o GPU ενσ. θελω ηχο για μουσικη και τηλεδιασκεψεις, μεχρι εκει..θα εχω καλο ηχο ; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από elenasid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/12/2020 στις 9:17 ΜΜ, elenasid είπε Πόσο καλο ήχο μπορω να εχω απο ενσωματωμενα ηχεια σε οθονη που σκεφτομαι να παρω με ενσωματωμενα για να μην παιρνω χωρια ηχεια; για παραδειγμα αυτην ; https://www.bestprice.gr/item/2155374576/philips-246e9qjab.html η καρτα ηχου της μητρικης ειναι 5.1 αλλα εδω διαβαζω οτι παιρνουν ηχο τα ηχεια της με το HDMI της μητρικης !! απο ενσωματωμενο GPU στον επεξεργαστη επεξεργαστη AMD RYZEN 5 3400 G ? radeon Vega 11 o GPU ενσ. θελω ηχο για μουσικη και τηλεδιασκεψεις, μεχρι εκει..θα εχω καλο ηχο ; Για τηλεδιάσκεψη που θες, θα κάνουν μια χαρά, για μουσική, σαν ηχεία λαπτοπ πάνω κάτω. Περνάει και απο το HDMI της μητρικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα