Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 1985-86 πρέπει να ήταν οταν είχε πάει για Λαικό Προσκύνημα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και Φιλαδέλφεια και είχε βγεί και η διαφήμιση

Ο κιτ σε ελληνικούς δρόμους πως να μην θέλει βοήθεια.

Θυμάμαι το σόου, ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην Ελλάδα. Πεταμένα λεφτά, η απόλυτη αρπαχτή.

• Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έιχα την τύχη να μπώ μεσα στον KITT οταν είχε έρθει πειραιά :)

Ημουν και γω εκει :P Ημουν το παιδακι που δεν εβγαινε απο τον κιτ xaxxaxaxxaxaxaxa!

• Like 3
Δημοσ.

<p>Έιχα την τύχη να μπώ μεσα στον KITT οταν είχε έρθει πειραιά :)</p>

Ω ναι κι εγω! Παρκαρισμενο στην πλατεια Κοραη διπλα στο σκακι. Θυμαμαι οτι ειχα ξενερωσει γιατι ειχα σκαλωμα με τον Κιτ και το ταμπλο στο αυτοκινητο που ειχαν φερει ηταν διαφορετικο. Ελειπαν οι ηλεκτρονικες οθονες, γιατι προφανως δεν ηταν το αυθεντικο. Πριν 25 χρονια...

Δημοσ.

Το 1985-86 πρέπει να ήταν οταν είχε πάει για Λαικό Προσκύνημα Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και Φιλαδέλφεια και είχε βγεί και η διαφήμιση

Efkaristo express service... Α ρε David ήσουν μπροστά

• Like 4
Δημοσ.

Έιχα την τύχη να μπώ μεσα στον KITT οταν είχε έρθει πειραιά :)

Ήμουν και εγω εκεί! (Πρέπει να βγάλουμε μπλουζάκια!)

Αλλά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας! Μπήκα μέσα, ήταν γεμάτο κουμπάκια, μπλιμπλίκα, τρελάθηκα, αλλά όταν μου είπε ο πατέρας μου ότι μιλάει από το κασσετόφωνο αφού του βάλουν κασσέτα ξενέρωσα τελείως! :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυθεντικός KITT. Ο David είχε αγοράσει καμμιά 10αριά Pontiac (Αυτό που έφερε στην Ελλάδα το 1988, αν θυμάμαι καλά το είχε αγοράσει από έναν μεξικάνο 600$), έβαζε οθόνες κλπ και γυρνούσε τον κόσμο για show. Εννοείται ότι κατά την παραγωγή του σήριαλ, μετά από κάθε "άλμα" το αυτοκίνητο ήταν για πέταμα. Πρέπει να είχαν αγοράσει σχεδόν όλα τα κομμάτια του συγκεκριμμένου (αποτυχημένου) μοντέλου.

Ο ίδιος ήταν άψογος επαγγελματίας όταν κάναμε το διαφημιστικό και γενικά "εντάξει" τύπος αν και είχε μονίμως μαζί του την μαμά να τον προσέχει!

Σκηνές απείρου κάλλους στην Καλαμπάκα, όταν μας πήραν χαμπάρι οι ντόπιοι. Παιδάκια να μιλάνε στον KITT (δεν σας λέω τι έγινε όταν ο τύποος που ετοίμαζε το αυτοκίνητο για το γύρισμα άνοιξε τα ηλεκτρικά ανοιγόμενα καπάκια των φώτων), βλάχοι να χτυπάνε διερευνητικά με το πόδι τις ρόδες ρωτώντας "..και πόσο πάει αυτό;", τύποι που με είχαν δει μέσα στο αυτοκίνητο και θεώρησαν ότι είμαι expert μηχανικός, να με ρωτάνε συμβουλές για τα αυτοκίνητά τους. 'Εναν τον έστειλα τρέχοντας στο συνεργείο, ούτε θυμάμαι τι του είπα αλλά έφυγε σφαίρα να ακολουθήσει τη συμβουλή μου. Ένας άλλος απ' τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ήρθε έξαλλος να διαμαρτυρηθεί ότι τους είχαμε κοροϊδέψει και ότι αυτός δεν είναι ο πραγματικός KITT (είχαν δει τα τάσια που έγραφαν Citroen), αφου του συγκεκριμμένου που είχαμε νοικιάσει από έναν Θεσσαλονικιό δεν ήταν μαύρα και έπρεπε να αλλαχτούν.

Γενικά, αρκετά διασκεδαστική εμπειρία.

• Like 9
Δημοσ.

Δεν ειχα παει στο ειρηνης και φιλιας οταν ειχε ερθει, αλλα ενας φιλος μου που ειχε παει μου ειπε οτι ηταν απατη,

εκανε μια βολτα για λιγη ωρα και μετα εφυγε 

Δημοσ.

Παιδιά εγώ όταν το είχαν καμιά 15 ημέρες παρκαρισμένο στην Συγγρού μπροστά στην EXRESS SERVIS τότε που το είχαν φέρει στην Ελλάδα ένα βράδυ που είχα πάει και είχε πολύ κόσμο από τον θόλο της μπροστινής δεξιάς ρόδας όπως τον έπιανα είδα ότι μία βίδα είχε λασκάρει και με τρόπο την ξεβίδωσα με τον χέρι μου και την πήρα και την  έχω ακόμα σαν ενθύμιο από τότε.

• Like 3
Δημοσ.

Κιτ και Μαγκάιβερ! Τι game of thrones και homeland και αηδίες! :P

Πάντως αυτό με τον "κιτ" που γύρναγε σε όλη την Ελλάδα και πλήρωνες για να τον δεις, να μπεις μέσα και να βγάλεις φωτογραφίες πρέπει να ήταν μέγιστη αρπαχτή! 

• Like 3
Δημοσ.

Κιτ και Μαγκάιβερ! Τι game of thrones και homeland και αηδίες! :P

Πάντως αυτό με τον "κιτ" που γύρναγε σε όλη την Ελλάδα και πλήρωνες για να τον δεις, να μπεις μέσα και να βγάλεις φωτογραφίες πρέπει να ήταν μέγιστη αρπαχτή!

Στη χώρα που ο Gummy Bear κυκλοφόρησε άλμπουμ τι περίμενες;;;

• Like 4
Δημοσ.

Νά 'σαι σίγουρος ότι ακόμα και τότε ο ΚΙΤΤ (ο αυθεντικός, όχι η παπαριά της σειράς του 2009) δεν θά 'χει χάσει το παραμικρό από την γοητεία του...

Όπως έγραψε κι ο φίλος πιο πάνω, Knight Rider και MacGyver βάζαν και βάζουν τα γυαλιά σε οποιαδήποτε μοντέρνα σειρά! Απλά αξεπέραστες σειρές από εποχές καλύτερες (μουσικά και τηλεοπτικά κι όχι μόνο)!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...