Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα απο αρκετη αναζητηση στο google δεν μπορεσα να βρω απολυτη λυση στο θεμα φθηνου router.

Για την ακριβεια, ψαχνω για ενα φθηνο router (40-80ευρω) για bridge με το modem-router του παροχου.

Το μονο που θελω ειναι η σχεση τιμης-αποδοσης να ειναι η καλυτερη δυνατη.

Με λιγη ερευνα βρηκα ενα thread που συνιστουσε το Link.png Site: TP-LINK TL-WDR3600 N600 .

Βρηκα επισης πως τα Link.png Site: TP-LINK ARCHER C2 AC750 και Link.png Site: TP-LINK ARCHER C5 AC1200 φαινονται να ειναι καλυτερα απο το πρωτο και δεν φαινεται να εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους παρα την διαφορα στην τιμη τους.

Η γνωση μου επανω στον θεμα των router δεν ειναι και μεγαλη οποτε πιθανων να ειμαι λαθος.

Επισης οποιος μπορει να μου εξηγησει ποια ειναι τα κριτηρια για επιλογη router θα με βοηθουσε πολυ.

Δημοσ.

* Δεν ξέρω πολλά από router, ευτυχώς με βοήθησε εδώ μέσα ο Poulinos και κατάλαβα κάποια πράγματα.

Υπάρχει με 80 € περίπου, VDSL Modem/Router όλα σε ένα της TP-Link. Θα το βρεις εδώ.

Παίζει και στα 5GHz επίσης, το οποίο είναι πολύ σημαντικό !

Δημοσ.

Μπορειτε επισης να μου πειτε και σε τι ακριβως υπερτερει σε σχεση με τα υπολοιπα, το καθε router που προτεινετε? Δεν ειμαι σε θεση να τα συγκρινω μονος μου και δεν υπαρχουν και benchmarks :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...