Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η θυρα που συνδεεται ο φορτιστης μας την εκανε . Μπαινει κι βγαινει πολυ ανετα . Ανοιξα το tablet αλλα δεν βλεπω να μπορω να το κολλησω καπως . Το tablet δν ειναι κι οτι καλυτερο γι να χαλασω λεφτα γι επισκευη. Τι κανω?

Δημοσ.

Όταν λες πως άνοιξες το tablet τι εννοείς;

Εγώ θέλω να δω εάν υπάρχει δυνατότητα να κολλήσει με καλάι το βύσμα στην πλακέτα αλλά και για να δούμε τι ζημιά έχει γίνει.

Δημοσ.
  Στις 17/1/2015 στις 8:29 ΜΜ, Nahock είπε

Όταν λες πως άνοιξες το tablet τι εννοείς;

Εγώ θέλω να δω εάν υπάρχει δυνατότητα να κολλήσει με καλάι το βύσμα στην πλακέτα αλλά και για να δούμε τι ζημιά έχει γίνει.

Εννοώ πως βλέπω το hardware , άνοιξε , πως αλλιώς να το πω ... Δεν το έκανα ο εγώ , άλλος προσπαθούσε να το μαστορέψει . Λες να το έσπασε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πρέπει να ξεγυμνώσεις την πλακέτα που περιέχει το προβληματικό βύσμα και να κάνεις ότι κάνει ο τύπος εδώ.  

Αλλά βλέπω δεν έχεις εμπειρία από αυτά οπότε πρέπει να βρεις κάποιον άλλον να στο κάνει εκτός και αν θες να ασχοληθείς και να μάθεις.

Επεξ/σία από Nahock
Δημοσ.

Ξεγυμνωμένη την έχω , και τη θύρα την έχω στο χέρι , έχει ξεκολλήσει τελείως ! Αυτό το μηχάνημα που την κολάει τι ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...