Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έγινε η τελική παραγγελία.. :) Πήρα αυτά συνολικά:
Asrock H97-performance  -     MOBO
Raijintek Themis      -- CPU Cooler
Intel i5 4460       -- CPU
Coolermaster RC 650L-silencio  -- Case
G.SKILL F3 16000C9D-8GAO 8GB-ARES-- RAM

Ευχαριστώ πολύ για όλα...:)

• Like 4
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάρτα θα μπει σε κανα εξάμηνο που θα πέσουν φράγκα.Όπως και SSD.Όπου λογικά θα μπει μια πολύ καλή κάρτα.Προς το παρόν θα μείνει μια παλιά που έχω Randeon HD 5770.Μου αρκεί για αρχή.Περίπου 200 ευρω είναι για μια καλή κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά τώρα παίρνεις μια R9 280. Όμως σε λίγο καιρό βγαίνει η gtx960 και ακολoυθεί η καινούρια σειρά της AMD οπότε λογικά θα πέσουν οι τιμές στις ήδη υπάρχουσες. Σε 6 μήνες που υπολογίζεις να πάρεις κάρτα θα έχουν σταθεροποιηθεί οι τιμές οπότε θα πάρεις αρκετά καλή κάρτα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα... :)

εντωμεταξύ τον φάγατε τον άνθρωπο ρε παιδιά "ox τι έκανες", "γυρνατο πίσω αμέσως",  "πεταμένα λεφτά" θα φοβήθηκε ο άνθρωπος τι έκανε χαχα

πολύ καλή επιλογή η τελική σύνθεση πάντως και ναι αρκετά καλυτερη από την προηγουμενη!

• Like 1
Δημοσ.

Αν φοβήθηκα λεει..Μπήκα ξανά στο site μετά απο κάμποσες ώρες οπότε είδα όλες μαζί της απαντήσεις με αυτ΄πες τις προτροπές για να το γυρίσω πίσω.. Δεν σου κρύβω ότι όσο τα διάβαζα, αγχωνόμουν και τρόμαζα όλο και περισσότερο. Δεν ήξερα αν μπορούσανα το δώσω πίσω κλπ..Και εδώ να πω μερικά καλά λόγια για το Πλαίσιο, που όσο και να το κράζω εδώ μου ξηγήθηκε τέλεια...Ρόλο έπαιξε και ότι το είχα ανέγγιχτο γενικά το κουτί, σφραγισμένο,(ευτυχώς δηλαδή) και αν και είχα πάρει τον προηγούμενο με δόσεις απο κατάστημα, πήγα στο κατάστημα και μου επέτρεψαν να το αλλάξω, εμπιστευτικα, με καινούριο σε τιμή ίντερνετ με αποτέλεσμα να έχω ένα υπόλοιπο 15 - 20 ευρω με την προυπόθεση να το χρησιμοποιήσω εκείνη τη στιγμη οπότε αγόρασα και ασυρματο ποντικι-πληκτρολόγιο δίνοντας 2 ευρω επιπλέον.

• Like 2
Δημοσ.

Βρε παιδί μου ρωτάς αυτονόητα πράγματα τα οποία είναι ήδη γραμμένα, τόσο σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα εδώ στο insomnia. Ρίξε ένα πιο προσεκτικό διάβασμα στο θέμα αυτό, κάνε και μια αναζήτηση σε αυτό που σε απασχολεί στο insomnia και γενικότερα στο διαδίκτυο και θα είσαι οκ. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για όλα... :)

το pc ηρθε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...