Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μητρικές δες αυτές

http://www.e-shop.gr/asrock-h97m-pro4-retail-p-PER.528748

http://www.skroutz.gr/s/4869796/Asus-H97M-Plus.html

Όσο για την ψύκτρα που λέγαμε παραπάνω, σ' όλα τα φορουμ έχω διαβάσει ότι χρειάζεται πολύ καλή ψύκτρα για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. Αμφιβάλλω ότι η Ereboss είναι ικανή να κρατήσει δροσερό τον FX-9370 το καλοκαίρι. Επίσης κάπου είχα διαβάσει παλαιότερα ότι η Noctua NH-D14 έχει max tdp 250W(το οποίο δε μπορώ να το βρω τώρα), οπότε σκέφτομαι και γω ότι αν η Noctua έχει max tdp 250W, τότε η Ereboss δε θα έχει 220W που χρειάζεται ο 9370.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τάκη τα έχουμε πει οι amd είναι τοστιέρες και θέλουν και υγρό άζωτο για ψύξη  :-D. Όσοι τους έχουμε τους amd με αερόψυκτρα το κάνουμε γιατί είμαστε ninja :devil: .

Ελπιζω να αστειευεσαι.Δεν ξερω τι θερμοκρασιες δουλευουν οι αντιστοιχοι Intel αλλα θα το μαθω σε κανα δυο μερες,εστησα ενα μηχανημα σε φιλο μου με τον 4460 και μια Themis και περιμενω την 290.Παντως εγω με τον 8320 και την 212 και στις 1600 στροφες περιπου,στα 4.4 με 1.380-1392 vcore ειδα μεχρι 42 βαθμουςΕδωσα μεχρι 1424 περιπου και ισα που αγγιξε 50 βαθμους.Τωρα αν αυτο θεωρειται τοστιερα παω πασο.Εκτος αν καποιος εχει την απαιτηση να δωσει 1.55 ρευμα σε οχταπυρηνο και να τον κραταει στους 45-50 βαθμους με ψυκτρα των 30€.

Δημοσ.

Ελπιζω να αστειευεσαι.Δεν ξερω τι θερμοκρασιες δουλευουν οι αντιστοιχοι Intel αλλα θα το μαθω σε κανα δυο μερες,εστησα ενα μηχανημα σε φιλο μου με τον 4460 και μια Themis και περιμενω την 290.Παντως εγω με τον 8320 και την 212 και στις 1600 στροφες περιπου,στα 4.4 με 1.380-1392 vcore ειδα μεχρι 42 βαθμουςΕδωσα μεχρι 1424 περιπου και ισα που αγγιξε 50 βαθμους.Τωρα αν αυτο θεωρειται τοστιερα παω πασο.Εκτος αν καποιος εχει την απαιτηση να δωσει 1.55 ρευμα σε οχταπυρηνο και να τον κραταει στους 45-50 βαθμους με ψυκτρα των 30€.

Οι haswell εχουν πιο μεγαλες θερμοκρασιες επειδη εχουν τα vrm πανω στον cpu τωρα και εκανε μια μαλακια η intel και εχει κενο :D

δες 

Δημοσ.

Τάκη τα έχουμε πει οι amd είναι τοστιέρες και θέλουν και υγρό άζωτο για ψύξη  :-D. Όσοι τους έχουμε τους amd με αερόψυκτρα το κάνουμε γιατί είμαστε ninja :devil: .

Μαρεσει που μιλας για Amd και βαζεις διπλα διπλα το Apu σου με τον  9370....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται πως αστειεύομαι και τοποθετώ στο ίδιο καζάνι επίτηδες όλους τους amd. Αν έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα και να τα πιστεύουμε ότι είναι τοστιέρες τι να πω. Εγώ το είπα ειρωνικά δεν είχα σκοπό να προσβάλλω καμία εταιρεία. 

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 1
Δημοσ.

Τη χρηση κανει;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για όλα..Μόλις αγόρασα τον i5 που μου προτείνατε..Σχετικά με την σύνθεση αυτή, μπορώνα διαθέσω τελικά γύρω στα 20-25 ευρω παραπάνω...Αξίζει να πάρω κατι καλύτερο  από αυτα με αυτά τα χρήματα, ή να κρατησω τη σύνθεση ως έχει?Μιλάω για την σύνθεση αυτή που μου προτείνατε:  http://gyazo.com/d6f0e302fc12885737e0c94628a359da

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...