Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για αυτο ακριβως μιλαμε..!  

αν καποιος θελει να κανει παραλληλα video rendering, gaming, και δεν ξερω τι (η μαλλον ποσα) αλλα πραγματα, ο FX 8*** ειναι πιο καλος..!!  

αν θελει πιο "οικιακη" χρηση, και ο ι5 ειναι αριστος...!!

παντως, οπως και να εχει, η επεξεργαστικη ισχυς και στους 2 ειναι αφθονη......!!!! 

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο i5 θα φάει στριμωξίδι σε αυτά που λέει ο cabdik. Όπως και να το κάνουμε 8 αδύναμοι πυρήνες αλλά είναι η χαρά των multitaskers  :-D. Για παράδειγμα οι amd 4xxx και οι x4 fm2/fm2+ είναι καλύτεροι σε multitasking από i3, οι 8xxx καλύτεροι από i5 και με μικρή διαφορά παίρνουν και προβάδισμα από i7 47xx. Αυτά δεν τα λέω εγώ, όλο το διαδίκτυο είναι γεμάτο. Εγώ που έχω τον a8 6600k το μόνο θέμα που έχω είναι η ραμ που φουλάρει, ο επεξεργαστής σε αυτά κάνω(lol, skype, chrome 1080p video συν radio player) παίζει 25-35%. Υπήρχαν φορές που έπαιζα λολ, είχα ανοιχτό skype με κλήση και έκανα ενσωμάτωση υποτίτλων σε 1080p ταινία στο format factory και όλα κυλούσαν νερό. Με την προϋπόθεση να είχα το λολ σε medium γραφικά, όταν το είχα very high είχα drop λόγω επεξεργαστή από 60 στα 50 εκτός fights. Δεν είχα ούτε ένα drop όταν τα είχα medium κάνοντας τα παραπάνω. Cpu usage είχα 80-95% χωρίς να πηγαίνει πιο πάνω. Αν τον σηκώσω στα 4.2 και βάλω ξανά format factory για ενσωμάτωση υποτίτλων και έχω και ανοιχτή κλήση στο skype και το λολ very high δεν θα έχει θέμα. Fulgore αγαπώ τους i5 και την δύναμή τους γιατί έχω εμπειρίες και γνώμες από φίλους που έχουν i5. Αλλά επειδή το έχω ψάξει μέχρι αηδίας το θέμα, βρες ένα γνωστό που να έχει 8320 στοκ και κάνε την σύγκριση σε multitasking με τον 4770k σου με ανοιχτό και με κλειστό ht. Θα δεις ότι με κλειστό το ht του 4770k ο 8320 θα είναι μπροστά. Με ανοιχτό, θα είναι στα ίδια πιστεύω.

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο: Λέτε να τα αγοράσω όλα από e-shop? Καθότι από το site του Digital Master (Δεν το ξέρω η αλήθεια είναι ) βρίσκω 20 ευρω κατω το πακετακι cpu και motherboard.Αξίζει ή καλύτερα όχι?

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο: Λέτε να τα αγοράσω όλα από e-shop? Καθότι από το site του Digital Master (Δεν το ξέρω η αλήθεια είναι ) βρίσκω 20 ευρω κατω το πακετακι cpu και motherboard.Αξίζει ή καλύτερα όχι?

εγω θα σου ελεγα οχι απο εσοπ γτ περαν απο το οτι εχει εντελος ανύπαρκτο σερβις ειναι και απίστευτα ψεφτες.

παντα το φτύνω για εμας μπορει να ειναι καλο αλλα αν βαλουμε και αλλους παραγοντες μεσα καλυτερα λιγα παραπανω παρα να εισαι στην κατάντια και ανικανοτητα του καθε ψυλικατζιδικου.

Δημοσ.

Hitman 123 με 180 ευρώ να πάρεις την ευχή μου και να φτιάξεις ένα καινούριο θέμα για το ζήτημα που σε αφορά στην αντίστοιχη κατηγορία. Επειδή κατάλαβα ότι ενδιαφέρεσαι για αγορά επεξεργαστή, πήγαινε στο σχετικό θέμα για τους επεξεργαστές, τις μητρικές και τις ram και άνοιξε ένα θέμα. Μόλις το φτιάξεις χαρά μου θα είναι να σε βοηθήσω με το τι να επιλέξεις. Μια γενική και αόριστη ερώτηση σε ένα θέμα που έχει σχεδόν λυθεί δεν είναι ότι καλύτερο, αφού το υπάρχον θέμα γίνεται μπάχαλο. Φιλικά πάντα ώστε να γνωρίζεις σε ποια κατηγορία να ανοίξεις νέο θέμα για κάτι που σε απασχολεί.

Δημοσ.

Hitman 123 με 180 ευρώ να πάρεις την ευχή μου και να φτιάξεις ένα καινούριο θέμα για το ζήτημα που σε αφορά στην αντίστοιχη κατηγορία. Επειδή κατάλαβα ότι ενδιαφέρεσαι για αγορά επεξεργαστή, πήγαινε στο σχετικό θέμα για τους επεξεργαστές, τις μητρικές και τις ram και άνοιξε ένα θέμα. Μόλις το φτιάξεις χαρά μου θα είναι να σε βοηθήσω με το τι να επιλέξεις. Μια γενική και αόριστη ερώτηση σε ένα θέμα που έχει σχεδόν λυθεί δεν είναι ότι καλύτερο, αφού το υπάρχον θέμα γίνεται μπάχαλο. Φιλικά πάντα ώστε να γνωρίζεις σε ποια κατηγορία να ανοίξεις νέο θέμα για κάτι που σε απασχολεί.

οκ

Troll?

γιατι troll?

• Like 1
Δημοσ.

οκ

γιατι troll?

Γιατι ηδη στο θεμα που ρωτας εχουμε ηδη προτεινει intel i5 και ερχεσαι εσυ μετα και ρωτας Intel ή Amd...Ε δεν θελει και πολλη σκεψη.

Δημοσ.

οι amd 4xxx και οι x4 fm2/fm2+ είναι καλύτεροι σε multitasking από i3, οι 8xxx καλύτεροι από i5 και με μικρή διαφορά παίρνουν και προβάδισμα από i7 47xx. Αυτά δεν τα λέω εγώ, όλο το διαδίκτυο είναι γεμάτο. Εγώ που έχω τον a8 6600k το μόνο θέμα που έχω είναι η ραμ που φουλάρει, ο ε

Υπερβάλλεις λίγο  

Δημοσ.

Δεν έχω σκοπό να υπερβάλλω, απλά εκφράζω την γνώμη μου έχοντας ως γνώμονα εμπειρίες τόσο από προσωπική χρήση όσο και από αρκετό διάβασμα σε forums. Δεν θα σου πω να μην σου φαίνεται η γνώμη μου υπερβολή καθώς κάθε άνθρωπος κρίνει σύμφωνα με διαφορετικά κριτήρια. Δεν σπεύδω να παραπληροφορήσω κάποιον, απλή αναφορά κάνω πάνω στο θέμα. Έτσι και εξάλλου για αυτό τον λόγο υπάρχουν τα forums, για μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα  :-). Αυτό που λέω για τον επεξεργαστή μου το λέω ως ένα γεγονός αληθινό έπειτα από ένα μάτσο δοκιμές που έχω κάνει στο σύστημα μου. Για το προβάδισμα fx 8xxx από 47xx κακώς δεν είπα ότι αναφέρομαι σε 83xx και όχι σε 81xx. Οι 81xx σε multitasking ήταν μπροστά από i7 2600κ και όχι από i7 37xx-47xx. Τώρα πάνω σε αυτό που λέω θα δεις πως κάτοχοι 83xx το υποστηρίζουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...