Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό το κουτί. Αν πας στον FX-3820 πάρε και αυτή την ψύκτρα κάποια στιγμή.

http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

Αν πάλι πας στον Intel τότε βάλε την ψύκτρα και ακόμα 4GB ram στο μέλλον. Μόνο στον FX-6300 χώρεσαν όλα

Και όταν μπορέσεις δες ποιο τροφοδοτικό έχεις ακριβώς

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δαγκωτό για παιχνίδια i5 από την στιγμή που δεν θα κάνεις oc. Για να επιμένουν αρκετά μέλη της κοινότητας και μαζί και εγώ για τον i5 δεν νομίζω να το λέμε για πλάκα. Όταν κυκλοφόρησαν οι fx 8xxx όλοι έλεγαν ας τους πάρουμε, 8 πυρήνες τιμή χώμα και είναι και οι πρώτoi 8πύρηνοι στον κόσμο και είναι και super wow black edition με trendy κουτί. Στην πραγματικότητα οι περίσσεια των πυρήνων τους πήγε άπατη στα παιχνίδια εκτός από ελάχιστα τα οποία τους υποστήριζαν πλήρως. Και πάλι και εκεί οι intel είχαν καθαρό προβάδισμα λόγω πιο καινούριας αρχιτεκτονικής και καλύτερου single core performance. Οι fx δεν αποτελούν επεξεργαστές που είναι αποκλειστικά για ένα πράγμα, κάνουν για τα πάντα, σε άλλα λίγο και σε άλλα πολύ. Κάνουν τρελό oc άσχετα από το ότι είναι λιγότερο αποδοτικό από της intel, κάνουν τρομερό multitasking και μάλιστα αυτό είναι το δυνατό τους χαρτί στο οποίο έχουν προβάδισμα ακόμα και από i7 4790k. Μπορεί να έχουν χειρότερη απόδοση στα παιχνίδια, αλλά κάνουν πολλά πράγματα μαζί, μοιράζεται το φορτίο και επιτυγχάνεται το ομαλό multiasking που ακόμα και i7 θα ζήλευε. Δηλαδή για να καταλάβεις δεν είναι όλα άσπρο μαύρο, μόνο intel και όχι amd αλλά έχει να κάνει με το πόσα χρήματα διαθέτεις και τι θέλεις να κάνεις. Τα πρωτεία τα έχει η intel και προσωπικά επειδή το μονοπώλιο ειδικά στους επεξεργαστές σταθερών θα είναι κουραστικό αν εκλείψει η amd στο μέλλον, εύχομαι η νέα αρχιτεκτονική της amd να κάνει το μπαμ όπως τότε με τις κόντρες athlon 64 και p4 που οι athlon τους πηγαίνανε τρένο τους p4 και οι p4 ήταν πολύ πιο ψηλά χρονισμένοι. Jim Keller show us your power, να θυμηθούμε τα παλιά άλλη μια φορά  :-).

• Like 3
Δημοσ.

zalman zm600hp
GPU Θα χρησιμοποιήσω μια παλιά που έχω γιατι δεν έχω πολλά χρήματα:

MSI Radeon HD 5770 1GB

Λογικά θα μπορούσα να κάνω μιά υπερβαση και να δώσω και κανα 50αρι παραπάνω στην όλη σύνθεση..ας πουμέ να πάει 350-370..Απλά να αξίζει γιατί θα τα στερηθώ σε ένα βαθμό..

Δημοσ.

λοιπον εγω θα ελεγα να πας σε συνθεση με FX 6300 μιας και ζοριζεσαι στα χρηματα οπ'οτι λες . απλα θα ελεγα μιας και η 5770 δεν ειναι οτι καλυτερο για gaming , να προσπαθησεις να την πουλησεις και να παρεις μια r7260X απο καινουριες (αν την βρεις μεταχειρισμενη σε καλη κατασταση ακομα καλυτερα θα ερθει πιο οικονομικα . στη χειροτερη αν δεν την βρεις ψαξε για μεταχειρισμενη 7790 , ειναι πολυ τιμια καρτα)

Δημοσ.

Έλεγα να κρατησω αυτη προς το παρόν που είναι πολύ μέτρια και λογικα σε κανα 6μηνο θα έχω βρει χρήματα για μια καλή..Τώρα με επειγει να φτιάξω το pc , με ό,τι έχω και μετα θα έρθουν και οι αναβαθμίσεις.αλλωστε δεν ασχολούμαι προς το παρόν με hardcore gaming.. Άντε να παίξω κανα skyrim..

Δημοσ.

Νεα εντοιχισμενη βλεπω.Παντρεμενος? :D.Προλαβαινεις να τον πας πισω? Αν ναι πηγαινε τον για πιστωτικο και ελα να ξανασυζητησουμε.Αν οχι 

http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840

H πιο φθηνη που τον σηκωνει θες αλλα τοσα για ψυχτρα.Good luck that shit

179€+56,9= http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-4690k-350ghz-lga1150-box-p-PER.558477

Χμμμμ..Σε κάποια site που κοίταξα προτείνουν για οικονομική και καλή ψυκτρα για αυτόν τον επεξεργαστή αυτή:

http://www.e-shop.gr/noctua-nh-u9b-se2-p-PER.651253

Υπάρχει κάποιο site που να έχει εικονικες θερμοκρασίες ή γενικά ratings του καθε μερους hardware με κάποιο αλλο; Ας πουμε συμβατη motherboard, ψυκτρες και rating?

δες ποσο του βγαινει με αυτη που του λες !!

Νεα εντοιχισμενη βλεπω.Παντρεμενος? :D.Προλαβαινεις να τον πας πισω? Αν ναι πηγαινε τον για πιστωτικο και ελα να ξανασυζητησουμε.Αν οχι 

http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840

H πιο φθηνη που τον σηκωνει θες αλλα τοσα για ψυχτρα.Good luck that shit

http://www.e-shop.gr/asrock-z97-pro4-retail-p-PER.528713

αμα του τον αλλάξουν του ερχεται ποιο φτηνά σε ιντελ !!! 

υπαρχει και ο κανονισμος του DOA 7 ημερων.

αδερφε αμα η αγορα σου δεν εχει περασει βδομαδα τραβα με την μια για αλλαγη !! 

Δημοσ.

Όπως είπα, συνεννοήθηκα και θα μου δωσουν τα χρήματά μου π΄ίσω καθότι έχω ανέγγιχτη την συσκευασία..Οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά..Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε..:)

Δημοσ.

Χαίρομαι που έπραξες σωστά τόσο εσύ αλλά και το μαγαζί που σου έδωσε την δυνατότητα να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Αρκετά μαγαζιά εμφανίζουν ενδοιασμούς σε τέτοια ζητήματα και είσαι τυχερός που δεν σου έτυχε κάτι τέτοιο. Και μια συμβουλή, πριν αγοράσεις κάτι έλεγξέ το όσες φορές χρειαστεί ώστε να μην ξανακάνεις κάποια απερίσκεπτη αγορά σαν αυτή. 

Δημοσ.

Καλά ναι, δεν έχετε και άδικο... Οπότε συνοψίζοντας καλύτερο είναι το πακέτο με τον i5 ή αυτό του 8320? Δεν το θέλω μόνο για gaming αλλά και για προγραμματισμό, virtualbox ισως κλπ..

Δημοσ.

Εγώ λέω i5 τον βάζεις απλά στην μητρική και είναι τουμπανος χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς με overclock,ρεύματα,stress test και όλα αυτά.

Δημοσ.

Καλά ναι, δεν έχετε και άδικο... Οπότε συνοψίζοντας καλύτερο είναι το πακέτο με τον i5 ή αυτό του 8320? Δεν το θέλω μόνο για gaming αλλά και για προγραμματισμό, virtualbox ισως κλπ..

Και με τα δύο setup δεν θα έχεις κάποιο παράπονο σε real time.

Δημοσ.

1 η THEMIS που προταθηκε πιο πανω, για τον 8320, κατ' εμε ειναι λιγη.  ΑΝ μπει και ο παραγοντας OC στην περιπτωση, θα ελεγα καλυτερα μια ψυκτρα με 4 και ανω heatpipes..!!   αν απλα ειναι για αντικατασταση της εργοστασιακης, οκ..!!

2 οπως πολυ σωστα σου ειπαν πιο πανω, αν το κυριο μελημα σου ειναι τα παιχνιδια, τοτε πας για ι5..!  Αν σου αρεσει να κανεις πολλα πραγματα παραλληλα (multitasking), τοτε πιστευω οτι σου παει καλυτερα ο 8320..!   εσυ ξερεις..!

παντως, οπως λεει και ο Βabis, δυσκολα θα μεινεις παραπονεμενος και απο τα 2 συστηματα..!! 

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαινω αυτο που λενε πολλοι το περιβοητο Multitasking,δηλαδη ενας i5 δεν ειναι καλος???Τι σκτα εχει τους 4 πυρηνες,και ποσο Multitasking να κανει πια καποιος.....Εκτως αν μιλαμε για προγραμματα δουλειας κλπ οπου παω πασο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...