Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Αγόρασα αυτόν τον επεξεραστή και θέλω να βρω μια μητρική η οποία να είναι οικονομική αλλά καλή ώστε να κρατήσει για καιρό.Λέγοντας οικονομική εννοώ μέχρι 100 ευρώ.(Καλά, και 5-10 ευρω πάνω να ναι δεν με πειράζει). Αδιάφορο το κατάστημα που θα επιλέξω αρκεί να μην έχει γερά μεταφορικά.Ευχαριστω πολύ εκ των προτερων...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νεα εντοιχισμενη βλεπω.Παντρεμενος? :D.Προλαβαινεις να τον πας πισω? Αν ναι πηγαινε τον για πιστωτικο και ελα να ξανασυζητησουμε.Αν οχι 

http://www.e-shop.gr/asrock-fatal1ty-970-performance-retail-p-PER.528840

H πιο φθηνη που τον σηκωνει θες αλλα τοσα για ψυχτρα.Good luck that shit

• Like 2
Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά?Τόσο κακός είναι ο επεξεργαστής?Τον πήρα σε προσφορά 179 ευρω χωρις ψύκτρα. Και είδα πολύ καλές κριτικές σε ξένα και ελληνικά site. Στις ψύκτρες τι πρέπει να κοιτάω για να δω ποια να πάρω?

Δημοσ.

Κοιτα να δεις ειναι μαπα για 2 λογους. Πρωτον γιατι ανεβαζει υπερβολικα μεγαλες θερμοκρασιες και δευτερον γιατι μπορεις να παρεις τον 8320 με πολυ λιγοτερα χρηματα και να κανεις σε αυτον Oc.Τωρα για ψυκτρα πες μας ποσα χρηματα διαθετεις να σου προτεινουμε μερικες αλλα πες μας και το κουτι που εχεις γιατι μπορει να μην χωρανε.

Δημοσ.

Χμμμμ..Σε κάποια site που κοίταξα προτείνουν για οικονομική και καλή ψυκτρα για αυτόν τον επεξεργαστή αυτή:
http://www.e-shop.gr/noctua-nh-u9b-se2-p-PER.651253
Υπάρχει κάποιο site που να έχει εικονικες θερμοκρασίες ή γενικά ratings του καθε μερους hardware με κάποιο αλλο; Ας πουμε συμβατη motherboard, ψυκτρες και rating?

Δημοσ.

Αχ ρε fatu η αμάθειά σου σε έπιασε κότσο. Πήγαινε τον πίσω όπως λένε τα παιδιά. Με τα λεφτά της εντοιχιζόμενης που πήρες παίρνεις i5 4460 ο οποίος δεν έχει απαραίτητα ανάγκη από άλλη ψύκτρα. Έχει καλύτερες επιδόσεις στα παιχνίδια και γενικότερα και καίει σαφώς πολύ λιγότερο ρεύμα. Και μην ακούσω για vfm amd, τα λεφτά μόνο που θες για ψύκτρα για αυτό το ενεργοστάσιο συν το κόστος του 9370 που πήρες και του κόστους μια μητρικής με επαρκή παροχή ρεύματος ξεπερνά το κόστος ενός i5 4460, μιας raijintek themis και μιας asus h97 plus που είναι ένα πιο καινούριο τεχνολογικά, λιγότερο ενεργοβόρο και συνάμα πιο αποδοτικό πακετάκι. Αν ήθελες ντε και καλά oc υπάρχει ο χαμηλότερης τιμής 8320 τον οποίο τον κάνεις και 9590 με την προϋπόθεση να σου κάτσει καλό κομμάτι, να έχεις μια ακριβή και επαρκή για oc μητρική και φυσικά υδρόψυξη και συγκεκριμένα custom για την μέγιστη δυνατή ψύξη. Η μόνη χρησιμότητα του 9370 είναι αυτή της σόμπας  :-D. Εγώ που έχω amd μια χαρά την βγάζω τον χειμώνα και κάνω και οικονομία στο καλοριφέρ  :devil: .

• Like 7
Δημοσ.

θα συμφωνησω με τους παραπανω..!! 

αν μπορεις,

ή πηγαινε τον πισω,

ή -τουλαχιστον- αλλαξε τον με εναν 8320+ψυκτρα...!!   λιγοτερες θερμοκρασιες, και μπαινει σε περισσοτερες μητρικες..!!! 

με τα χρηματα που εδωσες παιρνεις τον 8320+μια καλη ψυκτρα και τον πας κι αυτον 4,4ghz, και εχεις ιδιες επιδοσεις..!  

γιατι να πληρωσεις 180+ την ψυκτρα?  σε αυτο το μπατζετ, οπως σωστα ειπαν, παιρνεις i5-4690K...!!! 

Δημοσ.

Ακούγοντας την άποψή σας, κανόνισα να το επιστρέψω και να πάρω τα χρήματά μου πίσω.Όντως μην γνωρίζοντας και βλέποντας αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή τη τιμή ενθουσιάστηκα..Βλακεία μου..Μπορείτε να μου προτείνετε μια σύνθεση με motherboard-επεξεργαστή-ραμ που να βγαίνει εως 300 ευρω και να ναι για gaming pc?

Δημοσ.

Δεν έχω αγοράσει κουτί ακόμα αλλά είμαι ερωτευμενος με αυτο:
http://www.e-shop.gr/coolermaster-rc-650l-kkn1-silencio-650-pure-midnight-black-p-PER.811276
Τροφοδοτικό έχω ένα παλιό αλλά αθάνατο Zalman 650W ή 7oo.Δεν το έχω εδώ αυτη τη στιγμή και δεν θυμαμαι...
Δεν ξέρω να κάνω oc. Οπότε δεν ξέρω ακόμα..αν βρω καποιον γνστό να μ κάνει ίσως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...